Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #2984 szvsz jobb a film, mint amit en is vartam a trailer alapjan. trailerben konkretan idegesitett pöppet a ket XXL-es csajszi, de nem voltak gazak.
termeszetesen jobbak a regi filmek, csak azt mondom, hogy ez is teljesen rendben van, a rottentomatoes ca. 70%!!!!-os mutatoja nem kamu.
remelem meg tudod nezni nosztalgia szemüveg nelkül. mert a (tul) sok negativ kommentelö nyilvanvaloan sertesnek velte, hogy a gyermekkori hösöket "megszegyenitettek". mer "ez nem olyan parás film". ilyeneket irnak basszus. EGYIK SE az. kis 5 eves szaroskent megnezte a barom az 1-et es az para volt neki. nem artana objektiven megnezni a regi filmeket is, hogy tenyleg ANNYIVAL jobbak-e, mint ez az uj. a francokat! azokban is ugyanolyan idegesitöen gagyi pl venkman csajozasa. csak beleegtek a regiek az agyunkba. (terence hill-es szuperzsaru-t is meg tudom nezni barmennyiszer, egyik legjobb film evör! de tenyleg az? ma latnam elöször, körberöhögnem valszeg.:) es nem az elavult megvalositas miatt.)
hangulat nagyon hasonlo, silly szarsagok szinten, csak ez modernebb nyilvan.
ja es a szöke csaj konkretan fantasztikus. legjobb karakter szerintem. kristen wiig-et meg blokkolnam (nemtom miert :D).
"a walk down memory lane"
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.02. 12:01:23