Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Viszont csak baromi drágán van már ahol egyátalán van 😞 1 éves játék és 12 ezer, már ha kapni... itthon a WiiU kínálat botrányosan gyenge, de mondjuk többek közt Zavvin sincs, s nem csak ez de pl LEGO City Undercover sem...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zola2000
Jrpg? Nos, jövőre jön wiiura a xenoblade chronicles x, idővel shin megami tensei x fire emblem, na igen, jrpg inkább kézikonzolra és ps3ra jön szerintem kifejezetten sok.

(nézz csak fel a nisamerica.comra és a risingstargames.comra, és az csak két kiadó, annyira halott,a jrpg, hogy én szinte csak azzal játszom, és nincs időm minden jrpgt kijátszani ami érdekel)

A

TDC Geronimo
60 fps <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

csak mert ez a topik jobban "pörög"

"The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D was actually in development almost immediately after we finished working on The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, which was released in June of 2011. So although we’ve been working on the game for quite some time, we didn't want to say it was being developed until we were at a point where we could proudly say that this is not going to be just another remake and that it's going to be worth your time. For a while now, when fans from Japan and around the world would ask me if we were working on a Majora's Mask remake, I would silently plead in my heart, thinking, “Please wait a bit longer!” (laughs).

We’ve spent a lot of time making sure the gameplay experience is smoother than in the original version without taking away from this unique world. I hope those that haven’t played the original game, and those of you that played it but gave up mid-way through will take this opportunity to give the new version a try.
Oh, and I should mention that we haven’t removed the distinct look and feel that are unique to this game, so it should live up to this game's Japanese catchphrase, “this Zelda has a scary vibe.” Brace yourselves for what this world has to offer! (laughs)"

<#finom>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Azt ki nem hagynám.

TDC Geronimo
3D worldot szerezd be mindenképp. Az alap minden Wii U tulaj számára.

Totti5
Nem volt gondom a tablet irányítással, persze bele lehet kavarodni, de "újszerű élmény". Tetszett h használni kell.

Most ott vagyok, hogy nem kell másik kontroller. Tökéletesen megyek a Bayonetta 2vel is.

Sőt, bánnám most ha kiadtam volna 12 ezret pénteken rá. Inkább költöm játékokra.

Pikmin-nek nem nagyon van parja, az biztos. irtad, hogy elöbb-utobb majd Wii cimeket is akarsz potolni, amikez ugye kell a Wii-s kontroller. szerintem majd ugy idozitsd a Pikmin-t, hogy Wii kontroller is legyen otthon, mert ezt a cimet kivetelesen azzal a legjobb iranyitani. de komolyan. lenyegesen gyorsabb / kenyelmesebb azzal terelgetni a kis szarosokat, mint analoggal. erintokepernyos iranyitas meg gondolom akkor jo, ha a gamepad-en jatszol (nem probaltam meg, utolag lett belepöcsölve).

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Ha hamarabb csatlakozol, akkor MK8 mellé megkaphattad volna ingyen a Pikmint, mint én 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Pikmin 3 demó megvett kilóra! Nagyon jó volt, kell!

ZombiU-t viszont jó hogy nem vettem meg, a demó elég volt belőle. Nem az én játékom.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.08. 23:20:45

n000rbi
Tényleg, az nagy csendben eljött eu-ba is. Ránézek majd 😊

felig off:
megvettem 3DS-re a Shovel Knight-ot. beszaras jo! <#finom>

örülök, hogy tetszik, varhato volt. eddig mindenkinek bejött a kontroller, max elsöre fura. sajnos hamar merül, de a ps4 kontroller se birja sokkal tovabb... "TV" nelkul... hihi.😊 szerencsere hosszu a toltoje.
en ugy gondolom, hogy ha pl. SQJ-t sikerulne odarangatni egy valamilyen nintendo konzol ele, 5 perc utan ott lehetne hagyni felugyelet nelkul is, mert vigyorogva tolna a cuccost. csak hat sok a makacs cicus odaat.

na majd meg meselj!

Totti5
ÉnisÉnis! Első benyomás, hogy a tablet nagyon kényelmes. El nem tudtam volna képzelni hogy hama szokható és mint kontroller teljesen jól betölti a funkcióját. Az ember előítéletei, aztán amit előad, meg a tömeg és megy a fight egyszerűen mellőzhetőek lennének, mégpedig hogy addig ne mondja róla véleményt amíg csak yutubon láttad! Nem hülyék dolgoznak a Nintendónál sem, ki lett ez fejlesztve rendesen.

Ez eléggé bejövősnek néz ki. Sajnos kurrens genen és már előző években prevgenen is halott volt a JRPG, és már nagyon hiányom van! The Last Story is kellene.

😄 remelem megveszik

n000rbi
G365- ön megjelent az első bontatlan FP, 45-ért. LOL

first print megjött, de az mr. polcé. zavvi pedig meg mindig "awaiting despatch"-t ir, talan jovoheten megjön a jaccos peldany.😞
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.10.24. 21:35:44

n000rbi
Majd hétfőn, ha egyáltalán kibontom 😄

TDC Geronimo
Na mivan kinél pörög a bayo?

1 nap

n000rbi

Laza
Háát ... sajna ... marad akkor ez a játék PC-n, illetve néha majd emuzás Wii játékokkal ... a múltkor toltam emuval + X360 kontrollerrel a Mariot, és nagyfelbontásban tű éles képpel nagyon baba volt ... lassan kikukázom a Wii-t 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Moby
Semmit nem javít rajta.

Adversus solem ne loquitor

Laza
Szevasztok!

Wii U -n a sima Wii játékok full ugyanúgy néznek ki, mint Wii-n, vagy valamennyire élesebb lesz? Ok, azt láttam a gép leírásában, hogy nem lesz HD, de semmit sem javít rajta?

A kislányommal nyomjuk ezt a Disney Princess My Fairytale Adventure-st, de hát olyan homály tenger a kép, hogy borzalom, már nehezen bírom a Wii minőségét elviselni ... mondjuk sosem tudtam 😊
PC-re is megvettem, egy ezres volt a Tescoban, ég és föld a képminőség, kivágtam TV-re, a gyerkőc hirtelen azt hitte másik játék, olyan éles volt 😄

Még nincs WiiU-m, de filózom, mert lesz majd pár játék rá, ami érdekelne, meg megmaradnak a sima Wii-s játékaink is.

Mondjuk az mókás, hogy egy fél szett Wii kell, hogy lehessen a U-n játszani, mert kell Wiimote meg szenzor is ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

en is. fuhh...
elö is szedtem a meröszalagot.😊

TDC Geronimo
Most toltam le. Elég beteg 😊

n000rbi
750mb körül.

<#wow1>
mennyi kell neki? 8gigas a gepem 😞

TDC Geronimo
A semmiből jött 😄

<#eljen><#taps>

n000rbi
Ja a legjobb az egészben, hogy hazaérve kapcsoltam is be a gépet és vártam, hogy felbüffenjen az update. Nem jött. Rányomtam az options-ben a frissítésre, semmi. Aztán leesett: ez bizony úgy töltötte le és pakolta fel a legfrissebb fw-t valamikor még napközben, hogy észre se vettem. Sony, ugye figyelsz?

TDC Geronimo
Nintendo of Europe ‏@NintendoEurope 4 p4 perccel ezelőtt
We're thrilled that Edge has awarded #Bayonetta 2 a rare 10/10!

TDC Geronimo
Azért a hwt kár hogy ennyire alulméretezték.

TDC Geronimo
95k körül

mennyi az ugy? <300 euro? akkor megkapod az engedelyt.😄

TDC Geronimo
Szerintem jövő hónapba hozatok haverral nagyker áron egyet, úgyis jön a sunset hónap végén.

közben Boner fronton: katt!

TDC Geronimo
Hát mondjuk ők se kapkodják el a dolgot, de sony amit művel az kriminális

n000rbi
Jaja, sony példát vehetne az N-ről, ami a frissítéseket illeti.

TDC Geronimo
Még az N is beelőzte sonyt. Szégyen 😞

n000rbi

n000rbi
Gépem is csak május óta van, MK8 ment eddig szinte mindig 😄

hat nem siette el.😊

TDC Geronimo
Még csak most toltad? 😊

n000rbi
Héé, azt nem hittem volna, hogy ennyire rohadt jó ez a SM3DW! Igazat adok Mobynak abban, hogy precíz ugrásokat nehéz kivitelezni, mert egyszerűen nem érzi az ember, hogy hol van a térben (míg a 3D Land-nél ez tökéletes volt), viszont az a temérdek ötlet, ami ebben van...hát az elképesztő. <#eljen>

<#pias>

n000rbi

meg akkor nem lesz annyira unalmas, csak fel orat kell.vegigkinlodni 😊