Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • unrealnoise
    Bocs, jogos, argep.hu tudom milyen, de azt hittem van már ennyiért is, egy-két boltban egyszer bekapcsolt gépeket adnak ennyiért.

Tessék, akkor 97-ért van már. Zsír új. Tök mindegy, hogy hány évesek ezek a konzolok, ha a Nintendonak legalább ugyanazt a hardvert alá kellene tolni. (Sőt ez pár éves lemaradás inkább hátrány a Nintendonak...) Ez meg egy tabletes kontroller drága lenne. És őszintén, miért venne az ember Nintendot PS4/X1 ár felett, ha arra jóformán alig lesz játék a megjelenésének pillanatában, míg ahogy írtad, a régebbi konzolokra már ezer féle cím van. Egy-két ütős Nintendo exkluzív kevés lesz, Wii U-nál is kevés volt...

Arról nem beszélve, hogy jön a VR, amit lehet szeretni, nem szeretni, de egyre többen szállnak be a buliba, és bizony ebből komoly trend lehet. A nintendo ebből szerintem kimarad egy ideig.

Ez a térképes megközelítés jó, de engem akkor is zavarna, és ne hogy azt hidd, hogy nem tudom elképzelni. A stylus ceruza jópofa, mario Maker állat lehet, de az amit eddig tudunk az NX-ről nem túl kecsegtető.

És értem én, hogy bejelentés sem volt róla, meg stb, de szerintem ennél rosszabb időben nem is hozhatnák ki ezt a vasat... (még ha esetleg vevő is leszek rá...)