Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • unrealnoise
    Már ne haragudj, de ez hülyeség. Hangulatba? nem éreztél késztetést az elindításra? :D Tán, amikor bejönne a TV-den ugyanaz mint a másik XY konzolokon, akkor hirtelen beugrana, amikor ránéznél a konzolra, hogy jajj, rossz gépen játszom... :D Hagyjuk már... Értem én, hogy van ilyen, de ez hülyeség. Nem ok.

Ok lehetne az, hogy jé, ott nincsenek achievementek, a barátaim többsége is amott játszik, így én is inkább azon vagyok multi platform címekkel aktív...

Az, hogy neked a tudatalattidban ott van, hogy jjaj, most vajon melyik konzolon játszom a kedvenc játékom... nos felettébb érdekes.
    Ha jó lesz a kontroller és az UI, meg a hardver, és te még tegyük fel nagy Nintendo fan is vagy, tegyük fel őket szereted a leginkább az exkluzívok miatt a 3 nagy konzolgyártó közül, akkor netto magaddal is baszol ki, amikor nem veszel majd rá multiplat címet. Messze van a Nintendo még a csődtől, de ha mindenki így állna hozzá, akkor tudod hol játszanál te nintendo exekkel? Sehol... (Jajj, tudom én, hogy ez a cég problémája, meg satöbbi, de mint írtam, HA nagy Nintendo fan vagy, akkor a kedvenceidet ásod alá ilyen téren. Miért is? Mert szerinted hangulatosabb ugyanazt XY konzolon tolni, mint XX-en, holott tök ugyanúgy néz ki mindkettő, és kezelésben is teljesen hasonló.)