Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Totti5
    Naszóval a japán logika. Vagy az én logikátlanságom.

Aszondja a küldetés hogy érjek el 3000 pontot a szondákkal. Ennek okán ezerrel elkezdtem telepíteni mindenhova őket, de semmi. Jó akkor terjesszük ki, elmentem olyan helyekre ahol 50-60as szintű állatok mozogtak és ha véletlen elkaptak akkor instant halál volt. Lepakoltam mindent amit tudtam, erre még mindig semmi. már 3 napja csak harcolok meg szondázok, és semmi ( igazából mást nem is csináltam, mert amúgy meg másik "fő" küldetést nem enged felvenni, mert ez folyamatban van ami amúgy 3 részből áll és ez lenne a 3., így a 70%a kész ). De hát ez is mire rájöttem, 1órát tekeregtem a városba.

Tegnap már nem bírtam a semmittevést, megnéztem gugliban mi nem megy. Nem volt nehéz, mert 5 oldalt kidobott ezzel a küldivel kapcsolatban ahol senki nem érti az egészet.

Nade még itt sem jött le.

Végére yutubolni kellett ahol látom h az ürge a tableten matat a térképen. Jaa hogy ott kell beállítani a szondákat h mit csináljanak ( nyersanyagot termeljen, kutasson stb... ). Az életbe nem jöttem volna erre rá... ( lehet h mondta valahol, de nem rémlik ). Nagy boldogan nyomok rá hogy alakítsa át a szondákat arra amire kell, erre 1 db volt csak. Ó mondom anyád. Akkor irány a város veszek. Végigtúrtam mindent, nem találtam egyik sztórban sem.

Gugli. Mint iderült venni nem lehet, hanem a lófaszjancsi küldetések grindöléséből adja valahogy. azt még nem tudom hogy melyik és hol... már mennék valami storyra, mert még mindig csak 3 main küldi ment le, de így.... jó lenne már túllenni az elején, de ez nagyon nyögvenyelős így.