Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • unrealnoise
    Jáj, te sem értem látod.

A Nintendonak egy dolga van igazából, de én ezt mondtam már 2-3 éve is, amikor az X1-et vettem, akkor is mondtam magamba, ha:
    1.) Egy erős gépet hoznak ki, ami semmivel nincs lemaradva mondjuk egy PS4-től
    2.) És jó fejlesztői környezetet tesznek alája, meg úgy hardveresen, architektúra stb szintjén is hasonló mint egy PS4
    3.) Akkor zabálni fogja a nép. Pont.

Az emberek nem azért nem vesznek Nintendora EA-s, ubis cuccot mert nem szeretnének, hanem mert eddig nem is feltétlen azért vettek Nintendot, hogy ilyenekkel játszanak.

Az egésszel azt akarom mondani, hogy igen, lehet én is a Nintendo mellett döntöttem volna, mert az X1, meg PS4 exektől nem esetem hasra mostanság, a Wii U-s címekkel meg nagyon el tudnék lenni, újszerűen is hatna satöbbi.

Semmi fáradtság nem lenne portolni az NX-re a külsős fejlesztők játékait, ha a gép megfelelő hozzá. Legyen az!

Jah, hogy nem lehet a gép erős, vagy erősebb, mint a PS4, mert akkor drágább is lesz? és akkor megint ugyanott vannak?
    Nos. El kell agyalni azon, hogy a Nintendonak hatalmas készpénzállománya van. Egy kis veszteség belefér most, cserébe később sokat szakíthatnak, és lényegéből a "sírból" másznának vissza.

Ami nekem nem tetszik, az az, hogy a Nintendo totál fapados csomó téren. Pl ránéztem a Nintendo.hu-ra. Hát akár én is csinálhatnám azt az oldalt. Semmi login, account kezelés, bármi. Nem is értem, miért nem elérhető a magyar store. Stb.

Kicsi piac? ilyen hozzáállással az is marad. Meg lehet nézni, hogy a Sony, hol szakítja a legtöbbet. Igen a töredezett, rengeteg nemzetiséggel rendelkező Európában. Szóval ha úgy nézzük, sok kicsi, sokra megy. (És oké, hogy vannak EU-n belül is nagyobb országok, de attól még tény, hogy a Nintendonak OTT VAN leginkább esélye növekedni, ahol jelenleg valamiért annyira nem népszerű:

Tetszett a PlayIT-en osztott katalógus, stb, és nagyon bízom egy jó NX-ben, meg hogy a Nintendo komolyodik és amit csak lehet, az eltanulja a "nagyoktól", mert akkor a VR szemüvegek után lehet egy NX is befigyel a TV alá...