Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
kcsabesz #1471 Sziasztok!
Konzolvásárlást fontolgatok és a Wii U is benne van a pakliban.
Van azonban pár kérdésem és azt természetesen tulajdOnosoknak tenném fel.
1. Nintendo Network és online multi témában. Milyen a netes játék? Stabil? Mobilnetes elérésről van-e tapasztalat? Tényleg ingyen lehet játszani a multis játékokkal (gondolom amíg le nem kapcsolják a fejlesztők a szervereket.)? Milyen szolgáltatásokat lehet elérni vele Magyarországról? Írországban élek. Mi lehet a különbség? Az eShop mindenhonnan elérhető? Kell-e internet az eShopból megvett/letöltött játékok használatához?
2. Multichannel hang. Nincs ugye DD meg DTS csak LPCM és az csak HDMI-n keresztül. Honnan tudom meg, hogy egy adott játék támogatja-e az 5.1-es lpcm-et? Rajta van a dobozán? Van tapasztalat a konzol és egy hdmi av erősítő összekapcsolásáról? Melyik az amelyik tuti támogatja?
3. Vezérlők, kiegészítők, kompatibilitás. Honnan tudom meg, hogy egy adott játék melyik kontrollerrel játszható, mit támogat? A Wii-s címekhez mindenképpen kell a remotePlus meg a nunchuk, vagy nem feltétlenül? Mi van ha Magyarországról veszek valamilyen játékot vagy kontrollert, balance board-ot, kiegészítőt? Úgy értem fog működni?
Hirtelen ennyi. Köszönöm ha segítetek.
Üdv., Csabesz