9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Felénél áll, de folyatni kellene már mert frankó cucc. Ez a baj amikor 3 platformon játszana az ember, egyikre sem jut idő:))) -
holnap jön project zero demo -
SlickAdam #1501 folytatnom kene. csak befigyelt a sok hardcore szar.:) -
Nem rossz ez a Woolly World. A második bossnál vagy 20 percig kerülgettem, mire meglett, hogy mit kell vele csinálni. LOL -
SlickAdam #1499
-
Nem Amiibo, nyilván nincs is olyan minőségű, de 390Ft/db áron ajándék :) A feleségem épp Debrecenben járt ma, hát megkértem, hogy ugorjon be és hozzon mindből egyet :) Pénteken váltanak, meglátjuk teszünk-e még egy kört a többiért (bár a középső a legjobb, a jól ismert csilingelő hangot adja :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Link to the Past és Mario&Luigi: Superstar Saga -
SlickAdam #1496 miket vettel? -
Jaja, úgy tettem, köszi. -
SlickAdam #1494 passz. adj be valamit amit elfogad. a kodot ugyis mail-ben kapod. -
A Club Nintendo-s csillagbeváltáskor mi az jó francért kér címet, ha csak digitális tartalmakat vennék? Nincs jelentősége, csak "számla", vagy ilyesmi? -
SlickAdam #1492 dehogynem, mar ezerszer megbantam, hogy belekezdtem. mostmar tul kesö abbahagyni, legalabb a fontosabbakat meg "kell" venni.
ha visszaadhatnam az összeset, megtennem lehet.
max 5% veszteseggel mondjuk. tobbnek nem örülnek.
mondjuk van par figura, ami must have. csak en mar tultoltam.:( -
Zozo76 #1491 ennek felismerese az elso lepes a gyogyulas utjan. vagy nem is akarsz meggyogyulni? :) -
SlickAdam #1490 nem mania ez, hanem betegseg :) -
Zozo76 #1489 en ugy latom neked ilyen amiibo maniad lehet... :) -
-
SlickAdam #1487 Duck Hunt & R.O.B.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.25. 17:51:01 -
SlickAdam #1486 ja amugy Shovel Knight elsö DLC-je mar elerhetö: Plague of Shadows sztori kiegeszitö, Plague Knight-al a föszerepben. teljesen ingyenesen. Destructoid dobott is ra egy 9,5-öt.
-
Nintendo Forgalmazó Magyarország
7 hrs ·
Egy üzenet Mr. Miyamototól a Star Fox Zeroval kapcsolatban:
Nagy döntésre szántam el magam a múlt héten.
A Star Fox Zerot azzal az elhatározással fejlesztettük, hogy még idén megjelenjen Wii U-ra. Ugyan úgy éreztük a fejlesztés jól halad, most azt gondoljuk szükségünk van még egy kis időre, hogy tökéletesítsünk olyan területeket, mint a két képernyő által nyújtott páratlan felfedezés élménye, a pályafelépítések és az átvezető videók. Bár már elértük azt a fázist, hogy technikailag tartható lenne a játék év végi/ünnepi megjelenése, szeretnénk még kicsit javítani rajta, hogy a játékosok jobban átérezzék az alkotás nyújtotta új lehetőségeket.
Elnézését kérek azoktól, akik már alig várták a játék év végi megjelenését.
A Star Fox Zero új játékelemeivel és élményeivel jóval túl fog mutatni a Star Fox 64-en. A fejlesztőcsapat tagjai minden tudásukkal azon vannak, hogy a végleges termék megfeleljen az elvárásaitoknak. A játék nem sokat késik - a tervek szerint 2016 első negyedévében fog megjelenni. -
Zozo76 #1484 hat wii u-m mar bitosan nem lesz, vegignyomtam a zombiu-t is xo-n, minden percet elveztem, hiaba huztak le. 39 leszek mindjart de ez az amiibo agyhalal. nemtudom lehet-e meg ennel aranyosabb elolenyt krealni... :) -
40?? It prints money! -
Oh, köszi a tippet, így fogok tenni ;) -
SlickAdam #1481 40 euro. 1 perc alatt elörendeltek mindet.
-
SlickAdam #1480 nalam meg az a fura helyzet allt elö, hogy csütörtök ota nem ferek MGS-hez (1 ora nem eleg, el se inditom, ha nincs 2-3 szabad), ugyhogy a Maker-t nyuzom ha van kis idöm.
tancsos lenne el-elinditgatnod neha nehany percre, hogy legalabb az item-eket megkapd. -
Jajj, hát olyan szép a dobozában az amiibo-val, hogy nincs szívem babrálni :D (MGS meg Forza6 pörög, ha épp van időm) -
SlickAdam #1478 Norbert! Mario Maker nem pörög? -
SlickAdam #1477 HB Marijjo! 
-
Bizony nagy élmény először kézbe venni, és még micsoda élmény az a nap, amikor a postás egyszer csak becsenget vele, és kicsomagolod. -
Negritis #1475 nah szegedi Play ITen végre kézbe fogtam a wii u-t és játszottam is vele
KELL :D -
A nintendo bejelentette a shin megami tensei x fire emblem megjelenési dátumát, ami Japánban december 26.án lesz:
http://www.siliconera.com/2015/09/11/shin-megami-tensei-x-fire-emblem-to-release-in-japan-on-december-26th/ -
Negritis #1473 Shovel Knight + Amiibo-t honnan lehetne beszerezni? vagy lesz-e egybe?
köszi -
Az az amíbő kell majd! -
kcsabesz #1471 Sziasztok!
Konzolvásárlást fontolgatok és a Wii U is benne van a pakliban.
Van azonban pár kérdésem és azt természetesen tulajdOnosoknak tenném fel.
1. Nintendo Network és online multi témában. Milyen a netes játék? Stabil? Mobilnetes elérésről van-e tapasztalat? Tényleg ingyen lehet játszani a multis játékokkal (gondolom amíg le nem kapcsolják a fejlesztők a szervereket.)? Milyen szolgáltatásokat lehet elérni vele Magyarországról? Írországban élek. Mi lehet a különbség? Az eShop mindenhonnan elérhető? Kell-e internet az eShopból megvett/letöltött játékok használatához?
2. Multichannel hang. Nincs ugye DD meg DTS csak LPCM és az csak HDMI-n keresztül. Honnan tudom meg, hogy egy adott játék támogatja-e az 5.1-es lpcm-et? Rajta van a dobozán? Van tapasztalat a konzol és egy hdmi av erősítő összekapcsolásáról? Melyik az amelyik tuti támogatja?
3. Vezérlők, kiegészítők, kompatibilitás. Honnan tudom meg, hogy egy adott játék melyik kontrollerrel játszható, mit támogat? A Wii-s címekhez mindenképpen kell a remotePlus meg a nunchuk, vagy nem feltétlenül? Mi van ha Magyarországról veszek valamilyen játékot vagy kontrollert, balance board-ot, kiegészítőt? Úgy értem fog működni?
Hirtelen ennyi. Köszönöm ha segítetek.
Üdv., Csabesz -
SlickAdam #1470 -
SlickAdam #1469 jo kis cucc ez. mar csinaltam is egy mini teszt-palyat.:)
egy gond van csak: nem lehet haverokra rakeresni. van online palya pöngeszes, vagy top maker-eket lehet. olyan, hogy buddy nincs. legalabbis nem latom.:(
hogy lesz igy SG challange...? -

Holnap nekem is hozza a postman. -
SlickAdam #1467 Day -1 
szpojlerben meg kepek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ha kivancsiak vagytok, hogy nez ki egy 8bit mario SZEMBÖL. ketlem, hogy lattatok volna valaha :D
[spoiler]
[/spoiler] -
SlickAdam #1466 szept. 11.-en (release day) 18:00-tol Super Mario Maker stream Charles Marinet-el.
itten-e
-
SlickAdam #1465 nem artana mar. egyedi darab. en karacsony kornyekere pozicionalnam, olyankor - sztem - nagyon hangulatosak a Ninty cuccok. -
3 rész ott hever bontatlan. Be kellene már iktatni.