9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Totti5
    Felénél áll, de folyatni kellene már mert frankó cucc. Ez a baj amikor 3 platformon játszana az ember, egyikre sem jut idő:)))
  • TDC Geronimo
    holnap jön project zero demo
  • SlickAdam
    folytatnom kene. csak befigyelt a sok hardcore szar.:)
  • n000rbi
    Nem rossz ez a Woolly World. A második bossnál vagy 20 percig kerülgettem, mire meglett, hogy mit kell vele csinálni. LOL
  • SlickAdam
  • n000rbi
    Nem Amiibo, nyilván nincs is olyan minőségű, de 390Ft/db áron ajándék :) A feleségem épp Debrecenben járt ma, hát megkértem, hogy ugorjon be és hozzon mindből egyet :) Pénteken váltanak, meglátjuk teszünk-e még egy kört a többiért (bár a középső a legjobb, a jól ismert csilingelő hangot adja :D)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

McMario :)

Köszönet Kumite-nek g365-ről az infóért

• n000rbi
    Link to the Past és Mario&Luigi: Superstar Saga
  • SlickAdam
    miket vettel?
  • n000rbi
    Jaja, úgy tettem, köszi.
  • SlickAdam
    passz. adj be valamit amit elfogad. a kodot ugyis mail-ben kapod.
  • n000rbi
    A Club Nintendo-s csillagbeváltáskor mi az jó francért kér címet, ha csak digitális tartalmakat vennék? Nincs jelentősége, csak "számla", vagy ilyesmi?
  • SlickAdam
    dehogynem, mar ezerszer megbantam, hogy belekezdtem. mostmar tul kesö abbahagyni, legalabb a fontosabbakat meg "kell" venni.
    ha visszaadhatnam az összeset, megtennem lehet.
    max 5% veszteseggel mondjuk. tobbnek nem örülnek.

mondjuk van par figura, ami must have. csak en mar tultoltam.:(
  • Zozo76
    ennek felismerese az elso lepes a gyogyulas utjan. vagy nem is akarsz meggyogyulni? :)
  • SlickAdam
    nem mania ez, hanem betegseg :)
  • Zozo76
    en ugy latom neked ilyen amiibo maniad lehet... :)
  • Totti5
  • SlickAdam
    Duck Hunt & R.O.B.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.25. 17:51:01
  • SlickAdam
    ja amugy Shovel Knight elsö DLC-je mar elerhetö: Plague of Shadows sztori kiegeszitö, Plague Knight-al a föszerepben. teljesen ingyenesen. Destructoid dobott is ra egy 9,5-öt.
  • Totti5

Nintendo Forgalmazó Magyarország
    7 hrs ·
    Egy üzenet Mr. Miyamototól a Star Fox Zeroval kapcsolatban:
    Nagy döntésre szántam el magam a múlt héten.
    A Star Fox Zerot azzal az elhatározással fejlesztettük, hogy még idén megjelenjen Wii U-ra. Ugyan úgy éreztük a fejlesztés jól halad, most azt gondoljuk szükségünk van még egy kis időre, hogy tökéletesítsünk olyan területeket, mint a két képernyő által nyújtott páratlan felfedezés élménye, a pályafelépítések és az átvezető videók. Bár már elértük azt a fázist, hogy technikailag tartható lenne a játék év végi/ünnepi megjelenése, szeretnénk még kicsit javítani rajta, hogy a játékosok jobban átérezzék az alkotás nyújtotta új lehetőségeket.
    Elnézését kérek azoktól, akik már alig várták a játék év végi megjelenését.

A Star Fox Zero új játékelemeivel és élményeivel jóval túl fog mutatni a Star Fox 64-en. A fejlesztőcsapat tagjai minden tudásukkal azon vannak, hogy a végleges termék megfeleljen az elvárásaitoknak. A játék nem sokat késik - a tervek szerint 2016 első negyedévében fog megjelenni.
  • Zozo76
    hat wii u-m mar bitosan nem lesz, vegignyomtam a zombiu-t is xo-n, minden percet elveztem, hiaba huztak le. 39 leszek mindjart de ez az amiibo agyhalal. nemtudom lehet-e meg ennel aranyosabb elolenyt krealni... :)
  • n000rbi
    40?? It prints money!
  • n000rbi
    Oh, köszi a tippet, így fogok tenni ;)
  • SlickAdam
    40 euro. 1 perc alatt elörendeltek mindet.
  • SlickAdam
    nalam meg az a fura helyzet allt elö, hogy csütörtök ota nem ferek MGS-hez (1 ora nem eleg, el se inditom, ha nincs 2-3 szabad), ugyhogy a Maker-t nyuzom ha van kis idöm.
    tancsos lenne el-elinditgatnod neha nehany percre, hogy legalabb az item-eket megkapd.
  • n000rbi
    Jajj, hát olyan szép a dobozában az amiibo-val, hogy nincs szívem babrálni :D (MGS meg Forza6 pörög, ha épp van időm)
  • SlickAdam
    Norbert! Mario Maker nem pörög?
  • SlickAdam
    HB Marijjo!
  • Super Mario
    Bizony nagy élmény először kézbe venni, és még micsoda élmény az a nap, amikor a postás egyszer csak becsenget vele, és kicsomagolod.
  • Negritis
    nah szegedi Play ITen végre kézbe fogtam a wii u-t és játszottam is vele
    KELL :D
  • zola2000
    A nintendo bejelentette a shin megami tensei x fire emblem megjelenési dátumát, ami Japánban december 26.án lesz:
    http://www.siliconera.com/2015/09/11/shin-megami-tensei-x-fire-emblem-to-release-in-japan-on-december-26th/
  • Negritis
    Shovel Knight + Amiibo-t honnan lehetne beszerezni? vagy lesz-e egybe?
    köszi
  • Totti5
    Az az amíbő kell majd!
  • kcsabesz
    Sziasztok!

Konzolvásárlást fontolgatok és a Wii U is benne van a pakliban.
    Van azonban pár kérdésem és azt természetesen tulajdOnosoknak tenném fel.
    1. Nintendo Network és online multi témában. Milyen a netes játék? Stabil? Mobilnetes elérésről van-e tapasztalat? Tényleg ingyen lehet játszani a multis játékokkal (gondolom amíg le nem kapcsolják a fejlesztők a szervereket.)? Milyen szolgáltatásokat lehet elérni vele Magyarországról? Írországban élek. Mi lehet a különbség? Az eShop mindenhonnan elérhető? Kell-e internet az eShopból megvett/letöltött játékok használatához?
    2. Multichannel hang. Nincs ugye DD meg DTS csak LPCM és az csak HDMI-n keresztül. Honnan tudom meg, hogy egy adott játék támogatja-e az 5.1-es lpcm-et? Rajta van a dobozán? Van tapasztalat a konzol és egy hdmi av erősítő összekapcsolásáról? Melyik az amelyik tuti támogatja?
    3. Vezérlők, kiegészítők, kompatibilitás. Honnan tudom meg, hogy egy adott játék melyik kontrollerrel játszható, mit támogat? A Wii-s címekhez mindenképpen kell a remotePlus meg a nunchuk, vagy nem feltétlenül? Mi van ha Magyarországról veszek valamilyen játékot vagy kontrollert, balance board-ot, kiegészítőt? Úgy értem fog működni?

Hirtelen ennyi. Köszönöm ha segítetek.

Üdv., Csabesz
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    jo kis cucc ez. mar csinaltam is egy mini teszt-palyat.:)

egy gond van csak: nem lehet haverokra rakeresni. van online palya pöngeszes, vagy top maker-eket lehet. olyan, hogy buddy nincs. legalabbis nem latom.:(
    hogy lesz igy SG challange...?
  • n000rbi

Holnap nekem is hozza a postman.
  • SlickAdam
    Day -1

szpojlerben meg kepek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ha kivancsiak vagytok, hogy nez ki egy 8bit mario SZEMBÖL. ketlem, hogy lattatok volna valaha :D
    [spoiler]

[/spoiler]
  • SlickAdam
    szept. 11.-en (release day) 18:00-tol Super Mario Maker stream Charles Marinet-el.
    itten-e
  • SlickAdam
    nem artana mar. egyedi darab. en karacsony kornyekere pozicionalnam, olyankor - sztem - nagyon hangulatosak a Ninty cuccok.
  • Totti5
    3 rész ott hever bontatlan. Be kellene már iktatni.