Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    szerintem nincs szukseg boltra. yt-on nezz videokat az erdekesnek tuno jatekokrol! ha az nem gyoz meg, akkor semmi. a fura kontrollertol felnek altalaban a jatekosok, de nagyon kenyelmes, hamar megszokod. meg nem talalkoztam olyannal, aki maskent velekedne utolag.
    nekem 8gb-os modell van (eleve feheret akartam). rendszerfrissites es nehany jatek alapmentese mellett kb. 1,5 Gb szabad belöle. ami eleinte okes volt, de ha DLC-ket is tolteni akarsz (pl MK8 kiegeszitöit) vagy nehany kisebb jatekot az eShop-rol, akkor kell bövites. ami olcson megoldhato. en tizenegynehany euroert vettem 64 Gb-os USB Stick-et (SD kartyaval NEM lehet), megy gond nelkul. bar nem garancia, hogy mindegyik megy, tuti az, ha kulso vinyot kotsz ra, aminek van kulon aramforrasa, vagy Y kabellel. szal nem gond.
    ami hianyozhat a Premium pakkbol, az a töltöallvany (en kakilok ra) meg sensor bar, ha Wii-s jatekokat is szeretnel nyomni valamikor. de egy sensor bar is megvan utolag par ezresbol, szal ez se gond. figyelem! Wii-s jatekok Wii-s iranyitoval mennek ertelemszeruen, amiket meg kell venni, gamepad nem alternativa. gondoltam megemlitem, mert mar tobben irtak, hogy mashogy kepzeltek el.
    szoval ha szereted a Nintendo jatekokat, akkor hajra! mast ne keress ra, de gondolom ezzel tisztaban vagy. arra ott vannak a "hardcore" gepek a tobbi gyartotol.

szerk.: Basic gep sztem eleg ritka. ujonnan ha talalsz is, szerintem nem lehet nagy a kulonbseg Basic es egy Premium Bundle kozott (jatek arat valamennyire figyelembe veve). hasznalt az mas teszta.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.04. 12:54:24