• Papichulo
    Performance es mission critical alkalmazasokat nem lehet flash-ben irni. Aki ilyet allit az degeneralt!

"A leggyorsabb ha valamit Assemblyben írnak meg, mégse azt favorizálod te se, miért is?"

Assembly-ben tenyleg nem eri meg manapsag fejleszteni, mert a C forditok mar ahhoz eleg kozeli kodot tudnak generalni. Amugy regen eleg sokat programoztam benne, szoval tudom mirol beszelek.

"Talán csak nem azért, mert hiába hogy gyorsabb, mégsem éri meg az alatt fejleszteni?"

Te talan miben fejlesztesz Flash-re? Egy flash alkalmazasban? Nem! Csak nem az is egy native kodu IDE ami a flash-t generalja?
    iOS-re, akarcsak Windows-ra vagy OSX-re, csak native alkalmazasok vannak, tehat, hogy nem eri meg abban fejleszteni az egy okorseg. Nem akarlak megbantani de komoly alkalmazasokat nem irnak flash-ben. Pont. Nem is ertem, hogy ezen miert vitatkozunk.

"És ebben a Flash/Flex (szerver oldalon pedig a JAVA) gyakorlatilag verhetetlen."

Nem latom be, hogy te mennyivel tudsz gyorsabban vagy effektivebben programozni Flash-ben, mondjuk a windows platformra, mint en a Visual Studio-val. En csak hatranyat latom a flash-nek... Nem csak a flash az egyetlen RAD eszkoz. Nezz utana a VS-nek vagy a Delphinek!

"És ugye egy leakelő, bughalmaz, natív kód"

Latod, hogy nem tudod, hogy mirol beszelsz??? Az lehet, hogy te nem tudsz programozni es ilyeneket keszitesz, de ne magadbol indulj ki. Amugy meg neked is ott lenne a garbage collection, ami nagyreszt meggatolja a memory leak-eket. De gondolom errol sem hallottal.