kvp#13
"Amit én nem értek, hogy miért nem lehet megcsinálni azt, hogy a hangerőszabályzó gombokkal lehessen zenét váltani vagy leállítani?? A régi SE telefonokban ez olyan szépen meg volt oldva, és én nagyon szerettem.."
Az uj htc-s telefonokon is meg van oldva. Sot meg a fules is kapott a vezetekre egy sor gombot. Ezekkel lehet hivast inditani, fogandi, zenelejatszast vezerelni es hangerot allitani.
Azt meg minden rendes telefon tulajdonosa megszokta, hogy a hangero az a zoom, az exponalasra pedig kulon gomb van. Egyebkent ha mar feature-ok, akkor szerintem az hasznosabb, hogy a telefon asztalon leforditva nemitja magat.
Egyebkent a ki masolt honnanrol csak annyit, hogy az android fejlesztoi keszitettek anno a tmobile sidekick sorozatot (aka. danger hiptop), ami 5 evvel elozte meg az iphone-t. Ezert is van pl. az android-ban tamogatas erintokepernyo nelkuli keszlulekekhez es ezert lehet a legtobb dpad-es android-os telefont a kepernyo piszkolasa nelkul is hasznalni. (mire jo? pl. egykezes tarcsazas utkozben)
En csak arra vagyok kivancsi, hogy ha mar ugyanazt a bongeszot hasznalja mindket rendszer, akkor mikor fogjak az apple-nel engedelyezni a flash tamgotast... (weboldalba agyazott videok es jatekok eseten jol jon) Android-on egesz jol el lehet lenni applet-ek telepitese nelkul, mert alapbol megy minden oldal a bongeszobol. (meg a hd video streaming is)