Apple: ősszel jön az iOS5

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
Én még mindig azt használom (SE D750i) és imádom, soha nem is cserélem le, de nem is volt Tré Mobilnál mióta megvettem 2005-ben!

Öcsém meg csalódottan süti le a fejét mikor én lehúzom a youtube videókat akár flv-ben, akár mp4-ben, átrakom memóriakártyára, és azt hallgatom telón, miközben az õ flancos érintõképernyõs faszbúkos guglis widgetes 4 hátteres Samsung kacatja meg kiírja neki rá hogy "Nem támogatott média formátum, vagy túl nagy bitsûrûség."! <#taps>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

A lehúzható értesítési területet konkrétan az Android koppintotta a BossPrefs nevû jailbreakes programról.

"lockscreen-en megfelelõ értesítésnél elhúzva adott alkalmazásba kerülsz"
Nekem nem ilyen az androidos telefonom, gondolom ez vmi helyi változat lehet.

Ha ezek koppintások is lennének, amik nem, így is jóval kevesebb lenne, mint amennyit az Androidnál koppintottak iOS-tól.

Amit én nem értek, hogy miért nem lehet megcsinálni azt, hogy a hangerõszabályzó gombokkal lehessen zenét váltani vagy leállítani?? A régi SE telefonokban ez olyan szépen meg volt oldva, és én nagyon szerettem..

LZ forever

asysoft
Pl a felsõ lehúzható értesítési területet (végre nem modális MessageBoxok vannak mindenhol), illetve azt, hogy lockscreen-en megfelelõ értesítésnél elhúzva adott alkalmazásba kerülsz. Láthatóan az a WP7-es (bár ez lehet Androidban is így van, nem tudom) feature is megtetszett nekik, hogy lezárt képernyõ mellett is lehessen azonnal kamera alkalmazást indítani, itt külön jó dolog, hogy végre (hangerõszabályzó) gombbal is lehet exponálni - kíváncsi vagyok, iPhone4GS/5 kap-e dedikált gombot erre.
Cikkbõl egyébként kimaradt az a szerintem nem elhanyagolható feature, hogy végre képes lesz OTA (Over-the-Air) frissíteni (ráadásul delta alapon).
Egyébként remélem, hogy egységesség jegyében a kézbesítési jelentés megjelenik az SMS-eknél is, ideje lenne már😊

lenox01 (#3): farxis jobban tolja:/

/*WTF?!*/

hdo
"Az iOS5 végleg lecseréli az eddig használt MobileMe szinkronizációt, ehelyett az Androidból ismerõs egységes rendszer kap helyet a platformban, ..."

Cikket olvasni luxus?

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

LoL kíváncsi lennék mit kopiztak abból a sz@rból?

LZ forever

Ide nem kopiztak semmit semmiféle androidból. Az apple újításai mindig a legforradalmibbak és a legjobbak, az android kopizott az apple-tõl. Az iphone sokkal jobb és innovatívabb mint bármi más. Minden jobb és gyorsabb és szebb.
Fõleg h ebbe az ötösbe szarrá kopizták az Androidot
qetuol
utolsó mondat loller. ciki hogy még mindig nem tudnak olyan rendszert csinálni, amit nem lehet feltörni.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

← ElőzőOldal 3 / 3