World of Warplanes
  • Darun
    Ez igazából csak gyakorlóban derülne ki. Nem tudom hogy van e még olyan. Talán már meséltem, hogy még a 2.0 előtt volt egy csatám, asszem I-15-el. Volt rajta manőverezést javitó modul, a pilótán manőverezést növelő skill. Plusz volt némi harctéri tapasztalatom is a géppel. És kb 3 perc lövöldözés és forgolódás-kergetőzés után lelőtt egy másik I-15, akinek összesen 20 csatája volt, ebből 2 I-15-el. Aha. Értem. Hihető.
    Ha jól emlékszem, régen semennyire nem volt dinamikus a gépek statisztikája. Tehát modult raktál fel, azt sem mutatta, hogy az mennyit javit az értékeken. Most már legalább azt lehet látni. A pilóta skill viszont nekem is feltűnt. Van női legénységem (most meg lehet venni őket bundliba, de régen "ajándékba" kaptuk őket, persze miután megcsináltuk hozzá a küldiket) az oroszoknál attacker pilóta volt. Két speckó skillje van, az egyik a bombák hatékonyságát javitja jelentősen, a másik azt tudja, hogy ha földbe csapódsz, akkor a gép felrobban és az életed arányában okoz sebzést a robbanás közelében. Ehhez képest a bombáim nem képesek egy földi állomást elpusztitatni illetve ha valaki üldöz és lezuhanok, simán nem sebződik. Viszont van neki egy olyan skillje is, hogy nem páncélozott célokat ki tud gyújtani. Ez viszont működik, bár jelenleg semmi értelme nincs (a pilótanőt átképeztem IL-40P-re), mivel a nem páncélozott célpontokat igy is 1 sec alatt kiszedem.

Bár a német ág valahogy stilusában annyira nem feküdt soha és magasabb tierben ez csak romlott, csütrtökön szinte minden fontos német gépet sikerült elsőre leszorzóznom, meglepően jó teljesitményekkel. Voltak vicces helyzetek, pl mikor Ta 152-vel, sérült szárnnyal lefordultam a japó vadászt. A német 20 milis fegyverek egyébként meglepően szarok, alig sebeznek, sztem többet lövöm velük az ellenfelet, mint az amcsi .50-el, cserébe baromi gyorsan túlmelegednek. A 30 milisen meg az a szórás... A Me 262-vel egy bombázót nem vagyok képes lelőni, mert a fegyverek nem találják el. Az is érdekes, hogy egyik nap lerakétáztam egy ellenfelet, megkaptam rá a kis acsimat, de a küldibe meg nem számolta bele. :/