World of Warplanes
  • Darun
    Ez bosszant engem is. Még azt mondom, ha kiemelkedően jó teljesitménnyel, vért izzadva lehetne nyerni, rendben lenne. De nem. 2.0 előtt T1-3-ban simán lehoztam egyedül egy csatát. Ott még annak örültem, ha kihalt mellőlem az összes bot, legalább nem lopták le a killeket. Vasárnap mentem egy csatát a B-17-el. Eleve úgy kezdődött, hogy berakott 3 foglalási pontot. Ménem mingyá egyet rak be, nehogy véletlenül tudjak már valami bombázni! Az elsőre kétszer kellett fordulnom. Mire végeztem, a középső is a miénk volt, mire odavánszorogtam a harmadikhoz, azt is elfoglaltuk. Kemény 5 perces csata volt, ahol kb lóf@szt nem sikerült csinálnom, sikerült "jól" leszorzózni a gépet. Kösz szépen!
    És akkor még nem is beszéltem az olyan csatáról, ahol attackerrel több killem van, mint a vadászunknak. És persze lehet mondani, hogy "há de attackerrel nem repcsiket kéne lőni". És tényleg nem. De akkor felmerül a kérdés, miért nekem kell attackerrel megvédeni a pontot? Hol vannak a vadászok? Most amúgy is kaptam két olyan napit is, hogy védjek saját pontokat. Az egyinél csak reptér jó, de ugye repteret se tesz be minden csatába. Kösz WG!