World of Warplanes
  • Darun
    Nekem... nem is tudom, hány évre visszamenőleg meg van a statisztikám. Még anno a WoT-ban kezdtem, hogy hétvégén "kifényképeztem", hogy lássam mennyit fejlődtem egy hét alatt. Ott a cél napi +1 átlag xp volt.
    A repcsisben én is ilyen 45% körül kezdtem, ha jól emlékszem. Akkor még bedobott két tierrel nagyobbak közé, sőt! A rekordom az volt, mikor IL-2(t)-vel kellett egy WG-s IL40 ellen mennem. Azért ez is milyen gerinctelenség, hogy bejön a gyökér fejlesztő a kis tizes ratyadékjával, aztán lelövi a kicsiket. Aztán volt egy időszak, amikor minden nap az első csatából kifagytam. Ez nem csak a győzelmi arányomat, de az átlag xp-t is eléggé lehúzta. Aztán jöttek azok a csaták, ahol eleve nem volt semmi esélyem, 1v1, ahol attackerrel betett minden szar ellen. Abban az időben alakult ki, hogy a normálisabb játékosokkal megbeszéltük, hogy először lezúzzuk a földi célpontokat, aztán ha marad idő, megkűzdünk. Aki nem volt benne, annak szépen lezuhantam aztán örülhetett a szorzós csatájának. Ugyanigy jártak azok, akikről tudtam, hogy rögtön le akarnak lőni. Szóval az attackerjeimnek is jó szar volt a statja. Aztán bejött a token szerzés, meg a botok elleni csaták és sikerült felhoznom 53% fölé. 44 döntetlenem is volt.

Az IL40-t szoktam bevinni, ami ugye orosz, de azzal se adja. Hiába foglalok, hiába lövöm le az ellenséges attackereket, vagy akár a vadászokat. Az is kevés. Védeni is meg támadni is egyszerre nem tudok.