World of Warplanes
  • Darun
    Én is gondolkodtam már ezen. A probléma az, hogy a legénységi xp-t adó festés univerzális, azt egyszer megveszed, oszt jóvan. A másikból viszont hármat kell venni, ugye pályatipusonként. Ami azért nem olcsó. Egyébként ezt is átmókerolták, nem tudom hogy a 2.0-ban vagy azután, ez részben jó, mert pl az emblémák is adnak +3% legénységit, és emblémákat szerezni is lehet, nem csak venni. Az orrfestés szintén +3%-t ad, de olyan még csak gépspecifikusan kaptam ajándékba, illetve volt olyan, hogy prém géphez adták. Festésem is csak eventes festés van pár T4 illetve T5-ös gépre. Illetve néha a karácsonyi ládák is dobnak random géphez. Én inkább a védő festés felé hajlanék Az éjjel bombázgattam kicsit, és mire eljutottam oda, hogy elkezdjem kioldani a bombákat, a B-17-nek már lehúzták fél életét. A vicc az, hogy full bot csata volt, kikaptunk mint a szar. Nem értem miért úgy kompenzálják a játékos csapatát, hogy telebasszák segghülye botokkal. Se foglalni, se megvédeni nem képesek egy szektort. Plusz segiteni sem jönnek, a Bf110 úgy leszedett, mint a szart.