World of Warplanes
  • Darun
    A 2.0 inditásával volt az event. A napi feladatok részjutalma nem pénz, hanem konténer volt. Plusz napi 6 konténert tudtál venni 4 token/db áron. Ezekből némi szerencsével esett egy alkatrész. A Blenheimet viszonylag hamar beadta, ugye low tier, kevesebb alkatrész meg ahhoz sűrűbben is dobált. Most a firssitéssel véget ért az event, már csak tokenből lehet megvenni őket. Az A26-t kipótoltam a maradék tokenjeimből, több mint 300-t locsoltam el az eventre. Az RB-17-nek viszont elég horror ára van. És sajnos most már tokent is nehezebb szerezni.

#2164 A WT-ben is szerettem a bombázót, itt is rögtön kipróbáltam, amint lehetett. Azért pár gondolat ehhez. 3k méterről még modullal és skillel is elég brutál szórása van a bombáknak. Egyébként hogy ez hogy működik, még mindig nem értem, mert tegnap egy csatában kinyirtam az összes gt-t, de nem történt semmi. Az ellenfél meg egy teljesen szürke bázist foglalt be instant. És nem értem, hogy. Az oké hogy ha lelövik az összes védő repcsit, akkor meg van a foglalás, ezzel csak az a baj, hogy tök mindegy ki hány gépet lő le, aki az utolsót kiszedi, azé a bázis. Ez igy annyira nem tűnik korrektnek. A bombázóval ráadásul mindig marad 1-2 épület, ami nem esik szét, azt utána próbáld meg kikempelni 3000 méterről. Arról már nem is beszélve, hogy valami fura módon az esetek 90%-ban nem vagyok top tier, és ugye a top tier heavy-k sokkal magasabbra szállnak mint én, plusz ott vannak a nagy magaságú vadászok (magas tierben már a fegyverzetük is elég brutál, hamar elhullasz) és még a GT-k is nehezebben hullanak, mert az életerejük nem a te szintedre van kalibrálva. Attackerrel is elég hülyén működik a bomba célzás. Az éjjel repültem Tsh 3-al, egy komplexumra ledobtam 2 bombát. Fordulok vissza, egy épület se semmisült meg. Az oké hogy T4-es csata volt, de nehogy már két bomba ne okozzon semmi kárt!