World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uff.
Játszik még valaki a játékkal ?
Játszik még valaki a játékkal ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Istenem...ez már annyira de annyira szánalmasan szar. Új játékmód: harcolj botok ellen. ennyire nincs játékos? Jó. Mindegy. Pórbáljuk ki. Nem lehet. Semmilyen géppel, semmilyen szinten. A szerver foglalt. Van fent, úgy 2000 játékos, és a szerver foglalt. Erre nem lehet mint mondani. Szerintem megérett végképp a megszüntetésre.
Na majd az új patch után újra nekiállok, most is csak a prémgép miatt léptem be. 😊
Ha épp olyanja van ennek a szuper csodának, velem is elõfordul ilyen anomália, ha flightba repülök, akkor meg permanensen. A matchmaking egy szar, ez sajnos tény.
tier 6 nem megy tier 9 ellen
*matchmakeing, bocs
Majd ha csinálnak normális matcmakinget, és a t6-al nem a 9esekkel fog összerakni. Addig meg el nem tudom képzelni, ki az az hülye aki pénzt ad ezért. Mert jó jó lenne ez, de megjelenéskor jobb volt, azóta csak rontani tudtak rajta ezek a felkelõ ukrán senkik.
http://ftr.wot-news.com/2014/04/11/why-is-world-of-warplanes-a-failure/
Oroszoknal kb 10 000 en vannak egyszerr eonline. Az EU szervert nem zarjak be, mert emelkedik a jatekos szam (lassan) es jon be rendesen penz.
Oroszoknal kb 10 000 en vannak egyszerr eonline. Az EU szervert nem zarjak be, mert emelkedik a jatekos szam (lassan) es jon be rendesen penz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Kiváncsi vagyok hogy mikor éri el a játék azt a szintet hogy a wargaming-nek már nem éri majd meg üzemeltetni a szervereket.
Vajon az orosz szerver is ennyire "kihalt"?
Vajon az orosz szerver is ennyire "kihalt"?
Koszi, ez tenyleg megoldotta. 😊
Igen, detto... De miután töröltem az updates (ha jól rémlik a neve) könyvtárból a frissitéseket észhez tért.
Amiota kiszedtek az ufot, minden meccs utan lefagy a jatek. Vagy csak fekete kepernyo es nem megy vissza a hangarba vagy visszamegy, de ha gepet valtok csak homokorazik a vilagba. Masnak is van ilyen?
Elvették a csicskák. Kevés így is a játékos.
angelus1991ster.blogspot.hu
Remélem ez az UFO megmarad , jó kis gép.
angelus1991ster.blogspot.hu
hello mindenkinek hogyan lehet a celt befogni? ha be lehet irja a c-t de semmi nem tortenik valaszt koszi
Billentyu + eger teljesen jo.
Ezt a gamet lehet billentyûzettel irányítani,vagy yoi kell hozzá?
Van ami szabadon leveheto/visszateheto, van ami 10 aranyert leveheto.
Hali!!
1 olyan kérdésem lenne a repülõgép moduloknál lent, van olyan h felszerelések (gyorsítja a gépet... növeli a váz hatékonyságát.. a célzást stb) ezeket ha felrakom és leveszem utánna vissza tudom rakni? vagy újra meg kell vennem sok sok kreditért
illetve át lehet e rakni másik (következõ szintü) gépre vagy újat kell venni?
1 olyan kérdésem lenne a repülõgép moduloknál lent, van olyan h felszerelések (gyorsítja a gépet... növeli a váz hatékonyságát.. a célzást stb) ezeket ha felrakom és leveszem utánna vissza tudom rakni? vagy újra meg kell vennem sok sok kreditért
illetve át lehet e rakni másik (következõ szintü) gépre vagy újat kell venni?
Letöltöttem a minap, azért el lehet vele ütni az idõt. Keveslem a gépparkot, de mire megtanulok játszani, repülni, talán raknak még hozzá.
Megtaláltam,nagy nehezen,köszi!
Na, akkor, amikor ezt az ikont elindítod mi történik?
Gondolom megjelenik egy kis ablak, aminek a bal alsó sarkában van egy gomb, amivel a játékot indítod, nem?
Gondolom megjelenik egy kis ablak, aminek a bal alsó sarkában van egy gomb, amivel a játékot indítod, nem?
kint van az ikon az asztalon amit telepítéskor rakott fel a játék és onnan indítom
Firefoxom van fent a gépen!
Szia!
Nincs meg még a luncher sem!
Segítsél ha tudsz!
Köszönöm!
Nincs meg még a luncher sem!
Segítsél ha tudsz!
Köszönöm!
Én nem akarom ezt a játékot bántani, de el van ez a egész cseszve.
Például, egy lassú csatarepülõ, feladata a földi célpontok megsemmisítése, azért is van rajta mondjuk bomba, de a játék saját tippjei szerint is. Na oké, aha, baromi sok célpontot kiszedek, és alig ad rá XP-t. Ezt a baromságot, így nincs értelme, csak vadász géppel van értelme menni. Bombázni felesleges, ha semmi jutalom, xp, credit nem jár érte. Fel kéne csavarni a szorzót.
A játékban alig van játékos, akik vannak ,rémesek. Kétszer egymás után, két csatában saját csapattársam szedett ki, mert nekem jött. Hihetetlen.
Például, egy lassú csatarepülõ, feladata a földi célpontok megsemmisítése, azért is van rajta mondjuk bomba, de a játék saját tippjei szerint is. Na oké, aha, baromi sok célpontot kiszedek, és alig ad rá XP-t. Ezt a baromságot, így nincs értelme, csak vadász géppel van értelme menni. Bombázni felesleges, ha semmi jutalom, xp, credit nem jár érte. Fel kéne csavarni a szorzót.
A játékban alig van játékos, akik vannak ,rémesek. Kétszer egymás után, két csatában saját csapattársam szedett ki, mert nekem jött. Hihetetlen.
A luncherben felül középen át kell állítani a kis zászlót magyarra.
Ha nincs meg szólj készítek screenshot-ot.
Ha nincs meg szólj készítek screenshot-ot.
Hol kell átállítani magyarra?Írja le valaki nekem lépésrõl lépésre,mert nem találom!Köszönöm!
Sziasztok! Most szeretnék csatlakozni, és elkezdeni játszani. Csak c:/windows/games mappába lehet telepíteni a játékot? köszi, elõre is
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Azt azért érdemes tudni, hogy valószínûleg a hibákat patch "ciklusonként" javítják. Tehát, amit te most találsz az a köv. "nagy" patch-ben lesz benne vagy az azutániban ha már véglegesítették a patch tartalmát. Szerintem csak akkor javítanak valamit azonnal, ha úgy ítélik meg, hogy kritikus a probléma és azonnali javítás szükséges.
Köszönöm 😊
Szia !!!
Én akkor mindjárt mondanék is egyet 😊: A beállítások, és a vegyél aranyat " gombok " egymásba érnek, sokszor a beállítás helyett, aranyat próbál rámtukmálni a játék XD....
Én akkor mindjárt mondanék is egyet 😊: A beállítások, és a vegyél aranyat " gombok " egymásba érnek, sokszor a beállítás helyett, aranyat próbál rámtukmálni a játék XD....
Magyar verzió elérhetõ. A luncherben felül középen át kell állítani a kis zászlót magyarra. Biztos lesz benne 1-2 hiba, ha találtok valamit szóljatok és javítjuk.
ha ellövöm illetve ledobom az összes rakétát, bombát akkor a manõverezésem javulni fog játék közben?
Wot: Totti93
Nem is tudtam, hogy vannak hozzá modok, de most majd nézek párat. 😊
Ti modokat mennyire használtok? Akár felhõminuszolo modot a több fps-ért, akár valami hudot?
persze, itt a megoldás 😄
Wot: Totti93
Sziasztok a következõ üzenetet kapom! Tudtok rá valami megoldást?
Sziasztok!
Bétában játszottam a játékkal!
Kérdéseim azok lennének,hogy kezdõként melyik ágat javasoljátok?
Bétában az IL-2 ág, valamint a német romboló ág jól játszható volt.
Van valami kód az "új" játékosoknak?
Bétában játszottam a játékkal!
Kérdéseim azok lennének,hogy kezdõként melyik ágat javasoljátok?
Bétában az IL-2 ág, valamint a német romboló ág jól játszható volt.
Van valami kód az "új" játékosoknak?
Üdv. Magyar csapatot keresek WoWP-ben. Tier 7ig vittem japánokat Béta teszterként, jelenleg A6M1 (t4), F2A (t4) és egy IL2 (t5) csücsül a hangárban.
Nem láttam semmi infót róla. De nemrég jött ki a legújabb szóval nem hiszem hogy egyhamar.
Valami infó az új patch-rõl? Mikor jön? Mi lesz benne?
Az alábbi dolgot vettem észre:
Mikor tart a csata elõtti visszaszámlálás, a joystick-on maximumra tolom a gázkart, és mikor elkezdõdik a játék, overbooston megy a motor, de a hõmérséklet nem emelkedik addig, míg a gázkaron nem állítok, rgo extra elõny a kezdésnél.
Mikor tart a csata elõtti visszaszámlálás, a joystick-on maximumra tolom a gázkart, és mikor elkezdõdik a játék, overbooston megy a motor, de a hõmérséklet nem emelkedik addig, míg a gázkaron nem állítok, rgo extra elõny a kezdésnél.