World of Warplanes
  • Darun
    Szintén igy vagyok vele, bár a bombázó nekem fun, ugye én már a 2.0 előtt is főleg az attackereket preferáltam, most hogy elég durván feltápolták a légvédelmet, tényleg van jelentősége a földi célpontok kiiktatásának. Sőt, a WT-ben is szerettem bombázni. És itt azért hamarabb is betölti a bombákat.
    Viszont azt én sem bánnám, ha lehetne látni hogy mire mennyi pontot kapunk, mert igy teljesen logikátlan és átláthatatlan az egész. Kétszer annyi sebzéssel kevesebb kiválóság pontot kaptam az A-26-al, mint az ellenfél bot A-26-a.
    122 csatából lett meg az első Mennydörgés... amire igazából nem ad semmit. Ezt is úgy sikerült összehozni, hogy köröztünk a pályán és egymás elöl foglaltuk el a szektorokat. Egyedül hatot foglaltam be egy meccs alatt 16k harci pont, de csak 1k kiválóság. A másik játékos (ugyanezzel a géppel) harmad annyit sebzett mint én, majdnem fele annyi foglalási pontot ért el, még is csak egy százassal kapott kevesebb kiválóság pontot. Ebből arra következtetek, hogy a kiválóság pont függ attól, hogy nyersz e vagy sem.