World of Warplanes
  • Darun
    Valamelyik event során találkoztam olyannal, hogy volt egy leirás "csinálj valamit". Megcsináltam. mivel a leirásban nem szerepelt, hogy nyerni is kell, hagytam nyerni az ellenfelet (neki meg az volt a küldije) A csata végén nem adta meg a feladatot. Azért egy küldetésnél baromira nem mindegy, hogy a teljesitéshez kell a győzelem vagy sem. És a 2.0 előtt valamelyik napi küldetésben is ugyan ez volt. Ott sem szerepelt a nyerés, de napokig nem adta be, holott a leirásban szereplő feltétel meg teljesült. Nem tudom hogy vagy miért maradnak ki szavak a forditásból. És ez rosszabb mint a sima forditási hiba, mert ugye az embr nem rögtön arra gondol, hogy valamit kihagytak a szövegből, hanem arra, hogy valamit rosszul csinált.
    A mostani küldetésben van egy olyan, hogy "szerezz 3000 pontot ellenséges szektor elfoglalásával". Arra már rájöttem, hogy piros szektort kell foglalni. De mire mennyi pontot ad? Hogy a retekbe lehet összebugázni azt a 3k pontot? Esetleg ha már a pofámba toltak egy fejlesztést, valami információt is dobhatott volna mellé a kedves Wargaying.
    De most nézem a napi feladatokat... mi az hogy "harci kötelékben"? Erről csak én asszociálok rögtön a szakaszra? holott a feladathoz nem kell szakaszban lenni.
    Ezt a 3000 pontot már csak azért sem értem, mert 400-ra már ad tokenes epikus medált. És azt se könnyű összeszedni. A 2.0 előtt 75 pontra adott mennydörgést. A szükséges repülővel végzett bevetések több mint felében értem el 100 pont felett. Most még a 75-t sem sikerül összehozni, pedig a repcsi tulajdonságai nem változtak, a célpontok meg ráadásul respawnolnak is. Akkor még is miért/hogy? Azt se értem, milyen összefüggés van a harci pontok és a helyezés között, mivel nagyon sokszor aki az első helyen végez, nem az gyűjtötte a legtöbb pontot.
    Nyilván mivel az egész játék tök kinai lett megint, egyelőre nem sok forditási hibával fogok tudni szolgálni. Először át kéne látnom, mi hogy működik.