World of Warplanes
  • Darun
    Kitől? Csak a mihez tartás végett, a 2.0 előtt 54% volt a winrate-em, most 40.. Gondolom nem egy nap alatt lettem ződből piroska. És érdekes módon csak a winrate-em szar, a csatánkénti átlag xp több mint a kétszerese a 2.0 előttinek. Egyébként figyelembe véve hogy teljesen átdolgozták a játékmechanikát, igazán csaphattak volna mellé egy új tutorialt is, mert aki kapott meghivót a zárt tesztre, az tudja mit csinál, most meg repüljél, aztán tapasztald ki, mi hogy működik.
    Elvették az évfordulós bónuszt, igy ismét nem érdemes megtartani a régi vasakat, nem lehet free xp-t farmolni.
    Az acsi rendszer is teljesen átláthatatlan, 2.0 előtt attackerrel simán meg lehetett szerezni a Mennydörgést, most hiába respawnolnak az épületek is, olyan gyorsan véget ér a csata, hogy kb esélyed sincs megszerezni. Szóval már tokent sem lehet farmolni. Plusz a napi küldik is már winhez vannak kötve, és ilyen ratyi winrate-el hiába vagyok az első háromban, nem kapok semmit. Ráadásul WoT effektus, folyton egy tierrel fölém pakol, ami azt jelenti hogy attackerrel kapásból szopón vagyok. Az egyes gépek tulajdonságait is átdolgozták. a multirole vadászok manőverezőképességét drasztikusan lecsökkentették.
    Cserébe lemásolták a War Thundert, pár éve még azt nyilatkozta a Wargaying, hogy nem lesznek bombázók. Lettek. Nem lesz respawn. Lett. És még sorolhatnám. Viszont a skill rendszerhez nem nyúltak hozzá, ergó egy bombázó pilótának nem sok hasznos képessége van, mert ehhez persze elfelejtettek hozzányúlni. A magyar forditás a játékban meg még mindig egy kalap szar, sokszor nem lehet érteni, mi a fenét akar tőled a küldetés, mert valami hülyeség van odaforditva. Mondjuk ez 2.0 előtt is igy volt.

Bár most csak a faszságokat emeltem ki, némi csiszolással még lehet jó játékot faragni belőle. Az mindenképpen jó pont, hogy most már tényleg inkább a csapatmunkát támogatja a játékmenet, nem az egyéni hősködést.