World of Warplanes
  • alphard
    Löszerek... Mi-mire és szerintem mennyire hatásos
    Normal - vegyük az átlagos sebzésünek minden távolságra, a többi alapvetően ehez lesz hasonlítva
    Armour-Piercing - megnövelt sebzés nagyobb távolság esetén, megéri az árát!!!
    Incendiary - az átlagós gyújtó, de inkább csak ha már folyik az üzemenyaga; vagy akár kisebb földi célpontokra, azokat is ki tudja gyújtani bár szerintem kicsi esellyel ellenben csökentett sebzés nagyobb távolságra!
    (Az a 20% gyújtási esély inkább 1% ha nem folyik a nafta.)
    Solid Core Armour-Piercing - még jobban megnövelt sebzés nagyobb távolságra (a mesterlövészek kedvence:)
    Armour-Piercing-Incrediary: - kissé növelt sebzés nagyob távolságra kisebb gyújtási esély, nincs akkora sebzése mint az AP-nak!
    High-Explosive: - közelebre kisebb sebzés, nagyobb távolságra talán a legnagyobb érzésre (nem robban csak átüt közelre?), és talán jobb esélyel is gyújt, mint az Incrediary alap... -> kisebb gépeket/vadászokat könnyebben kap szét, én nagyobb gépek miatt inkább használom a SCAP-ot, földi célpontkra jobb mint a gyújtó
    High-Explosive-Incrediary: - közelre kis sebzés, nagyobbra megnövelt, kis gyújtási eséllyel, kisebb a sebzés mint a HE-nek...