World of Warplanes
  • Deviome
    Nah csocsi.

Kipróbáztam én is a játékot, de ez jó gagyi. Nem rossz az elképzelés, de már ott megbukott a dolog, hogy Amcsi vonalon nincs B52. Az hogy lehetséges??? A világ leghíresebb bombázója. Vicc.

A másik meg, hogy bombázóval megyek. Tegnap volt egy csata és úgy esett, hogy szétkaptunk minden földi célpontot. Azt vártam a csata végét. A baj, hogy semmi nem történt. Meg kellet várni amíg a vadászok leszedik a maradék 2 db enemyt. :SS
    Kérdem én akkor minek vannak a játékban bombázók. Én olyan beleéléssel repültem befele a bombázóval, hogy iszonyat. Erre kiderül, hogyha marad 1 vadász és én a bombázóval. Szétlövök mindent akkor is meg kell várni amíg a vadász leszed és vereséget szenvedünk. Ez epic cél! :S
    Szal nem tudom mi a francos értelme van a földi targetet agyonlőni. Mert gyakorlatilag semmi.

A hülyék innen sem hiányoznak szerencsére.

Jah... Nem fogy ki a lőszer!!!?!?!?! Hát anyád. pff paraszt gyerek ráfekszik a gombra azt csók van.
    A játék skill igénye = 0
    Pedig nem lenne rossz játék.

Amúgy nincsen benen a Lancaster 3-as bombázó sem. Pedig az nagy dög volt. :DD Nincs Junkers bombázó sem. Olyan nagy bombázó gépek maradtak ki, hogy nem is tudnám enélkül elképzelni a játékot.

A vadászmegsemmisítök ( nem tom mi az háromszög a jele ) Olyan tűzerővel bírnak, hogy egy rárepüléssel szétszednek bármilyen földi célpontot. :S:DD Ismét megkérdem. Minek a bombázó? Meg egy vadász mért a földi célpontot lövi. Mért nem a bombázóknak biztosít szabad utat? Mindegy. Elég szarul sikerült kivitelezni. Azért 1 órácskát el lehet vele bohóckodni úgy, hogy nem gondolkodol mi mért történik csak lősz. Amúgy ajánlott light gép meg az oroszoktól a háromszöges gépek. Ezzel a 2-vel lehet írtani. A többinek nem sok értelme van. Meg haszna sem.