World of Warplanes
  • TomDantes
    Lehet, hogy nem reális, hogy HP-je van egy gépnek, de egy árkád játékban igen is jobb. Már csak azért is, mert így legalább látni, hogy ok,. eltaláltam valakit, sebeztem bele ennyit, és ezért kapok ennyi XP-t.
    A WoWp-ban ráadásul jobb bombázi. A WT-ben, beszarás, ledobom, telibe, kiírja eltaláltam, de és?

Itt legalább látom, teszem azt, a Headquaters- 6000 HP-s, tehát két 3000-ete sebző bombával kell telibe kapnom. Világos, és egyszerű és érhető.

Azonban. A hülyék a WoWP-t is szétcseszik. Bár a WT-t is. A sok hülye kill tolvaj, a sok hülye aki a csapattársait trafálja el, vagy nekik megy...de rég játszottam a WT-vel le kell szögezni.

Na most a WoWp...a sok szájbalökött idióta a vadászgépében...mit csinál? Harcol az ellenség vadászaival? Nem...zuhanórepülés a földi célpontokra...amiket kilőni nem tud, se sebességet és magasságot veszít, ami miatt könnyű őket leszedni. És mivel a mi vadászaink bénák...el menekülni se tudok a még 300-at is nehezen elérő egy tehén manőverező képességével rendelkező csatagépemmel.