World of Warplanes
  • csaba90
    részben osztom a véleményed, elég jól leírtad. kb majdnem én is így látom ugye :)
    kiegészíteném azzal hogy "számomra" WT-ben túl nagyok a mapok, és sokáig tart a csata, bőven jó és megfelel az ami a WOWP-ben van... van amikor a 3. percben kilőttek de addig leszedtem két gépet és megsebeztem egyet.. az már egy jó körnek is mondható :D és közben tudsz más gépet húzni...
    az hogy miben hány gép van azt kár hasonlítani itt is lesz bőven.. idővel talán még több is.. lásd a WOT....
    WT-ben csak egy olyan dolog van ami nagyon tetszik! a le és fel szállás... ezt megcsinálnák a WOWP-ben is akkor szerintem perfect game lenne :D ja és akárki akármit mond.. ezt sokkal "könnyebb" és jobb irányítani simán egérrel mint a WT árkád módját :D itt meg kell küzdened a fordulási sebességgel meg a gép tulajdonságaival.. wt-ben meg odahúzom az egeret azt vagy ott van vagy nem :D (ne hozzátok fel hogy de szimulator modban.. bla bla senkit nem érdekel árkád játék a wowp árkáddal hasonlítjuk ennyi)
    szóval ha ebben benne lenne a le és fel szállás tökéletesebb már csak akkor lenne ha majd egybe építenék a WOWS-el :D
    ja és most hogy nyílt béta van még 40 secet sem kell várnom és berak csatában... 75%-ban rányomok a csata gombra és már tölt is :D
    WT-ben úgy 3. perc után megunom a várakozást és kilépek :D