World of Warplanes
  • Eisenberg
    Értem. A WT másik két modját lehet egérrel, és billentyűzettel játszani? Mmint normálisan. Mennyire leszek hátrányban a joy-al játszókkal szemben?

"A WT-ben nincs HP...és rohadt érdekes, mert van hogy kap az ember 25 ezer lövést és nem esik le, máskor a ezer kilométerről egy kósza lövés és mint az érett alma: potty. Én jobb szeretem ha van HP, legalább úgy láthatom hogy tényleg sebeztek és eltaláltak. "

Azért érdekes lenne ha egy gép úgy esne le mint egy érett alma. A HP szvsz hülyeség, mert nem reális, és igen ki lehet szedni egy gépet egy lövésből csak jó helyen kell eltalálni, ez az amit szeretek nem az, hogy belelövök 20.000-ret a szárnyba, és még csak le se esik, de a HP lemegy oszt akkor meghal. Vagy ugyanez a pialófülkénél hagyjuk már... Hiába a 25.000 lövés. Tudod Te, hogy épül fel egy gép? Ha szétlyuggatod a karosszériát az attól még repül. Nem a karosszéria tartja fenn... Ha viszont a szárny kap lyukakat ott már lehetnek gondok pl kanyarodásnál, és emelkedésnél. A hátsó légterelődet meg ha kikapják akkor vége van. Gondolom a WoWP-ben csak annyi, hogy megsebződik azt megy le a HP :) WT-ben láttam, hogy lerobban.

Szal egyelőre nekem a WT jobban tetszik csak aggódom a joy miatt.