• Glo
    Jah, Joy-al próbálj meg 2-3mp-s sorozatokat ültetni az ellenségre akár földi akár légi cél (na jó a földi még oké). Ha egyszer rátolod akkor annak reszeltek.

Az a másik noob könnyítés, hogy egerezőknél a bombázó módban is és hátsó lövész módban is mindig visszamegy vízszintbe a gép, szal a bombázás abban egy álom, míg Joy-al rémálom, mert volt h a rudder csesztetés után háton volt a gépem mikor kijöttem a bombavetésből. Vagy legyen mindenkinek egységesen szar, vagy egységesen jó. De így túl nagy előnyt élveznek az egerezők.

Plusz egerező módban nem tudsz se átesni, se túlmelegedni, se semmit, mert minden ilyen finomságot automatán állít a gép.

Remélem HB-ben kiszedik a rohadt egerezőket, mert a falra mászok tőlük. Öljék egymást Arcade-ban. Nekem mindegy, ha ilyen jól sikerült az egeres irányítás, de az én szórakozásomat ne kúrják már telibe a vérpistik.

Kipróbáltam amúgy, a landolás, a gép irányítás (sérülten is), mind egy álom. Ehhez képest a Joy-al játszók rohadt nagy hátrányban vannak, illetve nincsenek eléggé kompenzálva egyéb jutalmakban (plusz kredit, xp, kisebb javítási költség, mittomén).

Ha ez így marad akkor a joy-os néptől sztem könnyes búcsút inthet a WT.