• Jeffjohnson
    Orosz szervereken én azért nem szoktam játszani mert a ping van, hogy jóval magasabb mint EU-s szervereken másrészt meg tele van idiótákkal beléd mennek a csata kezdetén és sokkal hajlamosabbak kamikaze módjára letarolni mintsem lelőni.

Wellingtonok tudják a legnagyobb (2000kg-os) bombát elvinni aminek elég szép sebzési köre van. Ja a Lancaster meg ebből a kicsikéből 2db-ot visz el. Biztosan én látom rosszul de szerintem bombázók terén nagyon is jól állnak a brittek nem beszélve arról, hogy a B-17 javítási költsége 28000 a Wellingtoné 8000.

Beaufighter meg a Mosquito igazi bombázó vadászok van rakétájuk és tűzerőben is ott vannak ja és nagyon olcsón javíthatóak.

Typhoonok meg a Tempestek javítása meg szinte ingyen van igaz cserébe viszont fordulóharcban nem a legjobbak viszont van tűzerő dögivel.

Sea Meteor F3 javítása 3960 ami ha azt vesszük, hogy ez egy jet még ha nem is a legjobb de elég olcsó.
    Spitek javítási költsége átlagban 5000 egyedül az Spit Vc az ami 8600 de az csak a 4db Hispano miatt van ha tűzerőt akarsz viszonylag jó fordulékonysággal akkor igenis fizesd meg. Németeknél a hasonló 109eseket nézve egyedül az F-4 az ami olcsó onnantól fizetsz bőven pl: 109 K4-nek 13000 a javítása G-10 4600 G-6 11000 G2 3900.

Kb. ennyit az arrol, hogy az angolokkal nem érdemes játszani mert drágák. Ott is vannak nagyon olcsó gépek a drágákat meg ésszel kell használni és máris termeli a pénzt meg az xp-t.

Amcsikkal meg hiába olcsó a javítás annyi gépet nem fogsz leszedni mint mondjuk egy spittel vagy 109 el mindenki döntse el magának mi éri meg jobban. Nincs tökéletes nemzet amivel ész nélkül lehet játszani. Próbálgatni kell mindent ami tetszik elvégre ez egy béta amit előbb vagy utóbb wipeolni fognak.