38447
  • Atesz91
    ÉN olasz gépeknél vettem észre, 1-2 másodpercig kiírja aztán semmi, de ha tényleg folyatja is elég lassan ürül ki, ez lehet attól, hogyha minél kisebb kaliber találja el annál lassabban szivárog?
  • rudii
    Kicsit szarul fogalmaztam sry. Yak-3 mentem es valami kavics loszer eltalal...
  • rudii
    Mondom gurulok eggyet orosszal mai nap utoljara. Yak-3 eltalal egy kis kavics kb es "Fuel lake" 30:00tol szamolni kezd majd 10mp mulva leall a motor. -.- Mar tudom miert hagytam abba jo egy hete az orosz a'gat.

Eddigi orosz repuloim iszonyat sokszor kapnak Fuel lake. Mig a Britnel sokszor eltalalnak kiirja, hogy Fuel lake egy pillanatra es eltunik. (:
  • Atesz91
    Nekem eddig egy nagyon gyönyörű leszállásom volt, Spitfire mk 1-el szétlőtték motort, plusz kifojt üzemanyag. Szóval suhantam kb 300 méter magasan közel reptérhez, láttam, hogy addig nem jutok el de talán addig el tudok gurulni, sikerült jól időzítenem kb két méterrel föld fölött engedtem ki fütóművet és fékszrányakat így nem csapódtam földbe, hanem pont két kerékkel érintettem földet, nem pattant vissza, hagytam gurulni, és pont beértem reptér hatókörébe így megjavította gépem :D
  • twi452
    Lehet, nem tudom :) De azért sikerült már így is bukfencezni..:D Sosem mondtam, hogy ügyes vagyok :D
  • Glo
    Lehet ez is nehézség függő..
  • twi452
    nálam csomószor úgy működik mintha ABS is lenne a rendszerben pedig nem pattog a gép hanem simán gurul és csak villog összevissza a visszajelzés, hogy fékez aztán a végén amikor már kb fék nélkül is megállna akkor áll be folyamatos fékre
    érdekes :)
  • Glo
    Csak ne fékezd túl, mert akkor meg orra bukik.. Szóval ha kezd lebillenni az orra akkor engedd el.

Amúgy sztem a fékezés sincs jól bekalibrálva még, mert marha lassan csökken a sebesség fékezéssel. Il2-höz képest legalábbis.
  • Atesz91
    B gomb vagy S gomb mindkettő fékezi, amikor már nem tud fel emelkedni húzd fel az orrát, így leér a hátulja ami még jobban megfogja.
  • ikarus44
    köszönöm
  • Nohab
    Alapértelmezett esetben a "B".
  • ikarus44
    lehet vhogy fékezni a kifutón, mert mindig túlcsúszok.
  • Glo
    Én historical-ozok, szal majd akkor ha valaki átpártol oda.
  • Pluskast
    A számot lehet eltévesztettem de, hogy három van rajta az tuti. Sajna most innen melóhelyről nem tudom megnézni.
  • termination
    nem jön valaki ts re játszani?
  • Glo
    Amiről Te beszélsz az a G6.. de végülis mindegy :)
  • Glo
    3x30mm nincs a G10-en. Meg kb semelyiken sincs :)
  • Pluskast
    Németeknél nagy szinten szerintem két nagyon komoly vadász van. Az egyik az me-109G10. Iszonyat durva sebzése van a három darab 30mm-nek. A másik pedig a Ta-152H. Fordulékony, gyors és nagy a sebzése. Pár sorozattal - a B-17-et illetve a Lancasthert kivéve - kivesz mindent.
  • termination
    én is pontosan ezeket fejlesztem de nálam csökkenő sorrendben angol-német-ruszki. az oroszokkal egész jó , nagyon alacsony javítás, és megfelelő hozam, az angollal a legjobb élmény játszani,d e vigyázni kell a költségekre, nem eszetlenül játszani. mind 3 nemzetnél 3 szintű vagyok de a németnél még alap gépekkel megyek a 6 szintig, az első me-ig.
  • Pluskast
    Nálam a sorrend a repült nemzetek alapján: német, ruszki, angol
  • Jeffjohnson
    Így igaz
  • rudii
    Izlesek es pofonok kinek mi, hat naaaa! :D Lenyeg, hogy elvezzuk a jatekkal eltoltott idot! ;)
  • Jeffjohnson
    Épp ezen van a hangsúly, hogy az amcsik kb. az oroszokkal vannak egy szinten vagy inkább alatta. Én még free xp-t is raktam bele rendesen mert hajtottam a Sabre-re viszont olyan szinten beleuntam az unalmas ismétlődő gépekbe, hogy az valami hihetetlen nincs kimagaslóan jó gépük.
    Hosszú távon meg az, hogy olcsó javítani őket nem nyújt nagy élményt.

Ha újrakezdhetném akkor biztosan nem raknék az amcsikba annyi xp-t. Buffaloval meg P-40 el jó repülni talán még az F4F is elmegy egynek de onnantól kb. ennyi szinte ugyanabban a gépben ülsz végig az F4U használhatatlan ,TBF egy vicc, B-17 javítása az eget veri (28k), Mustang egy teljesen átlagos gép közepes tűzerővel, Lightning meg nagyjából semmire sem jó. Addig amíg nem raknak be az amcsi fába új gépet addig szerintem unalmas. Ha összehasonlítjuk a németekkel ahol minden szintre jut egy új gép...... itt meg 14-től 20-ig van 1 gép.
  • Glo
    Nyomja most valaki? Mi ez a hülyeség, h Historical-ban német-angol domination map van? Remélem hamar kitesztelik aztán jönnek vissza rendes mapok, mert ennek kb 2 perc alatt van vége mindig..
  • termination
    Ha valami problémátok van személyeskedjetek máshol! ez a war thunder fórum, és itt inkább a problémák megoldására, és a tapasztalat átadására kell használni, nem értelmetlen hülye vitákra!
    Egyébként meg többen nem azt kérdeztük, hogy kinek melyik típus jött be jobban, hanem hogy álltalában melyiket érdemes fejleszteni, melyik van már jól behangolva/elvégre ez béta, és a nem jól megcsinált, vagy nem reális repülőket nem sokan szeretnék kipróbálni/. Inkább azon van a hangsúly, hogy melyikkel élvezet játszani.
    /hiába jók az amcsik, ha mind egyhangú és unalmas/
  • Jeffjohnson
    Látom megint hozod a formádat! Csak gratulálni tudok, ha már elfogytak az ész érvek jön a személyeskedés. Mondjuk mást nem is vártam tőled.
  • bgabor
    Hát ahhoz képest hogy csak bohóckodásra jó, én össze szoktam hozni vele 20-30 földi célpont killt, szóval szépen hozza a pénz és az xpt.

Amúgy ugye nem baj ha az ostobácska gyerekes kis kötekedéseidet figyelmen kívül hagyom a továbbiakban? Komolyan nehéz elhinni hogy egy felnőtt ember ennyire problémás viselkedésű legyen mint te. Gáz.

Jó picsogást neked a továbbiakban, bunkókám.
  • Jeffjohnson
    Nekem nem baj ha az amcsikat reklámozod mindenkinek, hogy repüljenek vele mert azokat a gépeket ismerem a legjobban, legalább lesz sok ingyen célpont. Amcsi gépek közül talán a P-40et leszámítva nem kezdő barát gépek éppen ezért kevés sikerélmény lesz. Catalyna meg csak arra jó, hogy az időd töltsd vele olyan lassú, hogy egy nagyobb mapon csak az ellen idegesítésére jó semmi másra bohockodni jó vele de ebben ki is merül az egész.

• Jeffjohnson
    Hurricane, Spit mk1, Typhoon mind olcsó könnyen fenntartható gép. Wellington meg csak 7es szintű ami könnyen elérhető.
  • bgabor
    Jó lenne ez a táblázat, csak sajnos nem frissítik, látszik a "már bent van" meg a "következő nagy patchben jön" gépeken hogy nem a mostani állapotokat tükrözi a táblázat. Kár.
  • Jeffjohnson
    Érdemes megismerni az összes típust még ha nem is úgy, hogy repültél vele hanem csak az adatlapját nézegetni sok gépnek van "gyenge pontja" pl: Fw-190 sebességben, tűzerőben nagyon jó tehát szembekerülni vele nem érdemes viszont fordulékonysága gyenge ha meglátsz egyet és megvan a magassági előnyöd és látod, hogy valakivel fordulóharcba keveredett magyarán lassult akkor már lehet is utánafordulni. Ugyanez a helyzet a P-63 al is egyenesvonalba mész szembe vele akkor könnyen megjárhatod a 37mm-es miatt viszont fordulni ez sem tud tehát ha egyszer mögé érsz akkor tutira nyertél csak a sebességre meg a fékszárnyak okos kezelésére kell figyelni.

Ilyen a P-47 és az összes F4U (F4F el már vigyázni kell mert az tud fordulni) ha egyszer fordulni kezd onnantól vége.

Forduló csatában ha visszaveszed a sebességet és a fékszárny is "combatba" van állítva akkor kisebb ívben fordulsz. Ha nagy gondban vagyok akkor én még a kereket is kiengedem esetleg "landing"ba teszem a fékszárnyat addig amíg nem lesz benne a rendes sérülés büntetlenül tudom kinyitni a kereket akár 500nál is és olyat fékezni a gépen, hogy az üldözőm egyből elém kerül becsukom a kereket flaps "raised"be és lelövöm simán ha közben nem kezd el emelkedni.

• bgabor
    - mi itt arról beszélgettünk hogy melyik néppel éri meg elkezdenie játszani egy kezdőnek. A Lancester, Wellington, Mosquito, Meteor közül melyikkel tud játszani egy kezdő a karrierje elején? Wellington kivételével mint 10+ tierű gép. Nem úgy általában az angolokról volt szó. És bizony az elején elég harmatosak a brit bombázók, Blenheim, Beaufort elég átlag alatti minden szempontból.

- nem lesz több wipe a játékban. Ezt írták a honlapon is, és ezért lehet már egy ideje valós pénzért is venni dolgokat a játékhoz.
  • Jeffjohnson
    Orosz szervereken én azért nem szoktam játszani mert a ping van, hogy jóval magasabb mint EU-s szervereken másrészt meg tele van idiótákkal beléd mennek a csata kezdetén és sokkal hajlamosabbak kamikaze módjára letarolni mintsem lelőni.

Wellingtonok tudják a legnagyobb (2000kg-os) bombát elvinni aminek elég szép sebzési köre van. Ja a Lancaster meg ebből a kicsikéből 2db-ot visz el. Biztosan én látom rosszul de szerintem bombázók terén nagyon is jól állnak a brittek nem beszélve arról, hogy a B-17 javítási költsége 28000 a Wellingtoné 8000.

Beaufighter meg a Mosquito igazi bombázó vadászok van rakétájuk és tűzerőben is ott vannak ja és nagyon olcsón javíthatóak.

Typhoonok meg a Tempestek javítása meg szinte ingyen van igaz cserébe viszont fordulóharcban nem a legjobbak viszont van tűzerő dögivel.

Sea Meteor F3 javítása 3960 ami ha azt vesszük, hogy ez egy jet még ha nem is a legjobb de elég olcsó.
    Spitek javítási költsége átlagban 5000 egyedül az Spit Vc az ami 8600 de az csak a 4db Hispano miatt van ha tűzerőt akarsz viszonylag jó fordulékonysággal akkor igenis fizesd meg. Németeknél a hasonló 109eseket nézve egyedül az F-4 az ami olcsó onnantól fizetsz bőven pl: 109 K4-nek 13000 a javítása G-10 4600 G-6 11000 G2 3900.

Kb. ennyit az arrol, hogy az angolokkal nem érdemes játszani mert drágák. Ott is vannak nagyon olcsó gépek a drágákat meg ésszel kell használni és máris termeli a pénzt meg az xp-t.

Amcsikkal meg hiába olcsó a javítás annyi gépet nem fogsz leszedni mint mondjuk egy spittel vagy 109 el mindenki döntse el magának mi éri meg jobban. Nincs tökéletes nemzet amivel ész nélkül lehet játszani. Próbálgatni kell mindent ami tetszik elvégre ez egy béta amit előbb vagy utóbb wipeolni fognak.

• Glo
    Jah, valamiért kifagyott a gépem.. Remélem nem sokszor lesz így, mert elég idegesítő.

Találkozunk még :)
  • Pluskast
    Egyébként akit érdekel az itt megnézheti, hogy hogy áll a jelenlegi repülési és sérülési modell az egyes gépekre levetítve.
  • Pluskast
    Igen per pill olcsó mivel kevesen húzták ki addig. De mivel a játékban egy rakás gépnek a sérülési és repülési modellje nincsen kész, így az ára sincsen belőve. A Sabre sincs még kész. Pl Jelenleg a jetek közül a mig-15 emelkedik a leggyorsabban. Előtte az Me-163 volt az ász de annak most drasztikusan levitték az értékét 160m/s-ről 32-re. A jetek közül egyedül a Mig 15 van kész. Szóval sok minden fog még változni és a Sabre is jó drága lesz majd mint a többi társa:)
  • twi452
    Glo épp most dc-ztél a csatából amiben benne vagyok xD
  • termination
    ok így már működik kösz
  • rudii
    Nincs port csak address. Bookmarks->Manage bookmarks es ott add. Vagy siman conneciton->connect es "Server Address" hez bemasolod:
    ikon.org.hu
    Nickname, jelszo stb connect.
    (Lehet telleg mindent jol csinalsz, de azert nezd meg minden stimmele.)
  • rudii
    Azert azt biztos nezted, hogy a USA Sabre javitasa 3600. :ASD 100% Rewar bonus mellet azert azzal elrepulnek parat. :D De amugy ha nagyabol azvan amit leirtal akkor nem orulok, hogy nem lehet legalabb a repulo javitasi arat visszahozni a csataval. :/