• wollnerd #38273
    Már megy nekem. igaz, telepítgetni kell appokat, de nem nagy ördögönösség, google play teljesen megbízható forrás (ráadásul emberek ellenőrzik az alkalmazásokat) és csak olyan appokat, amik jó ideje fent vannak, jó (nem rossz) értékeléssel. És gondolom utána le lehet törölni nyugottan az appokat a telóról az feladat elvégzése után.
    És érdemes a meghívókódot beírni (amiket szerte a neten szétosztják az emberek) az első alkalmazásbelépéskor, ugyanis kapsz 10 GE-t és a meghívó is kap minden esetben a 20%-ot akik beírják a kódját az új app használók!
    Az én invite kódom: 4276m
    Az appban amikor a feladatok elvégezése után elérted a csúszkán 34 GE-t, akkor lesz áthozva a játékfiókba. a játékfiókhoz tartozó emailcímet a főmenüben az "Account" részben kell beírni és Save gombra koppintani!
    Itt van a teljes guide angolul a Steam Forumból: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=659761314
    Igazából két alkalmazás is van: A "Free Golden Eagle App" és a "Free GE" az előbbi javasolja a második alkalmazást (de lehet X-re koppintani és használni tovább.) sztem lehet használni nyugodtan mindkét alkalmazást is (nekem fent van mind2), majdnem duplán keresve. :)