War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
"Number of bombers per team in RB is limited: 4 bombers maximum."
Na ez is valami.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
"The Battle Rating of the Tu-4 has been increased in all modes to 7.0"
végre

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

csaba90
sziasztok!
az 1.59-ben konkrétan mit csináltak Bf 109-esekkel? oké hogy növelték a felszállási távot.... hát nem tetszik de hát ez van.. ezt legalább tudom hogy rontottak rajta.. de a többi dolog hogy optimalizálták a repülési tulajdonságukat? most ez mit jelent? mikkel kapcsolatban? jobb lett vagy rosszabb?

Csaby

Ha valakit érdekel, nemrég voltam Friedrichshafen-ben, Doriner múzeum:

Képek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem most a 84 kérdés a kedvencem, be lett jelentve jó régen pár decal de még mindig semmi hír róluk... ha akar valamit az ember akkor álljon neki grindelni 3 héten keresztül egy decalért.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

78. kérdés tegnapi poszt fórumról.

Jelenleg nincs róla infó, hogy ilyesmit terveznének a közeljövőben. Egyszer biztos kiadják, de hogy mikor azt szerintem még ők se tudják 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Sziasztok!

Van rá valamennyi esély, hogy megjelenik a játék esetleg xbox one-ra? (Ha már PS-re kidobták)
Ilyesmiről nem pletykálnak mostanában?... Jó lenne full grafon tolni a játékot, mert a laptopom csak a minimum szintet üti sajnos... 😄
WinT
Nyilván a játékkészítők nem tudják előre, hogy te melyik legénységeddel akarsz bombázót repülni, de a lehetőséget megadták, hogy ha úgy látod jónak akár az összessel is megtehesd és fejleszthesd a megfelelő skilleket. Nem kell ezt ennyire túlspilázni. 😊
SigS
Igazából zavaros ez. Akkor minek tették rá a játékkészítők ha nem jelent semmit...?!

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ahogy a kolléga mondta, nem is kell. Mint ahogy a harckocsizó képességekre sem ajánlott pontot rakni, ha azon a legénységen nem használsz harckocsit 😊
Nekem speciel van egy vagy két "bombázó" legénységem nemzetenként. Azoknál húzom a lövész képességeket is, de a többin egy árva pontot nem teszek rá.

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

PLaci
Mért kéne?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

SigS
Már régóta meg szeretném tudni hogy minek kell az egyszemélyes repülőknél a lövészeket képezni? <#fejvakaras>

AIexx

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

PLaci
De akkor is BR 5.3 vs 6.7!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

SigS
P80-at rendszeresen bedobálja a légcsavarosak közé, alacsony BR-je miatt <#taps>

PLaci
Azért a bullshit -nek is legyen már határa....

A B-17 -ből konkrétan a P-80 szedett ki!

Sherman0070

Sherman0070
Az új Ta-152C

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SigS
Igen, tényleg most néztem de eddig fel se tűnt. Én se találtam meg a beállításokban 😞

azt hiszem ilyen megoldást nem lehet beállítani... tudomásom szerint.

sz4bolcs
Nem. :/ rányomok, rázoomol, rányomok mégegyszer, akkor kizoomol. Baromi idegesítő.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SigS
Hát alapból olyan nem? <#fejvakaras>

sz4bolcs
Hali, mivel tudom beállítani mouse2-re, hogy amikor lenyomom zoomoljon, amikor felengedem, álljon vissza alap nézetre?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

AIexx
One man army..
Sherman0070
Mit keres a Horten 8.0-ban? Tökéletes hogy az F80-at felteszik oda erre viszik magukkal a Ho-t. (igaz engem nem zavar, úgysem tudta kb. senki sem használni amikor '262-vel mentem)

A sok kretén addig sírt a Horten miatt, mert nem tudtak mit kezdeni vele, hogy feltolták. RIP Horten, jó volt veled játszani. Már csak a Schwalbe hiányzik a 8.0-ás kriplik közül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ho Br 8.0.Pfff.Gratulálok retardjin.

Sherman0070
Az mk22-esemet épp most fulloztam ki. Akkor 24-et hagyom.
Köszönöm a segítséged 😊

Az Mk24-ben mások a fuel opciók, meg nehezebb, nagyobb BR mellett. De legalább szép csili vili ezüst festése van. Szóval az Mk22 jobban megéri.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sherman0070
Spitfire mk22 és mk24 között mi a különbség?

lac coo
Hi !

Cockpit nezetben van valami ulespoziico es fov allitasi lehetoseg? Sehol nem talalom...
Koszi ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

AIexx
Mig-17 első csata.. 😊
AIexx
Miggeltem.. <#nevetes1>
Üdv! 2016-ban is várunk minden érdeklődőt, jelentkezőt! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF azért jött létre, hogy legyen egy online közösség, ahol azok az emberek vannak, akik kedvelik és használják a Digital Combat Simulatort. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti társaságban, kulturált keretek között tudjunk online repülni. A virtuális repüléssel kapcsolatos kérdéseket és információkat meg tudjuk beszélni ebben a közösségben. Az online repülések közben képezzük repülési tudásunkat, és amikor szükséges segítünk a kezdő játékosoknak is. A hétfői meeteng után a szabályzat és a tagfelvétel egy kicsit megváltozott, egyszerűbb lett, hogy még többen tudjatok csatlakozni :-) Üdv, HUNAF DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF https://www.facebook.com/groups/dcsworldhungarianusers/

Torzonborz
Nagyon helyes, egyáltalán nem baj, hogy egy kicsit az SB-re is fókuszálnak. <#eljen>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nincs ezen semmi meglepő. Első sorban azért kezdték el ezt fejleszteni, hogy végérvényesen lecseréljék a klasszikus Szimulátor Csatákat. Eredetileg tervben sem volt, hogy realisztikus is lesz belőle, úgyhogy most is főként a szimre fejlesztik, a reál meg csak másodlagos projekt.

látom megint sikerült egy hónapra berakni a sim verziót, persze realistic megint sehol.....

Artem Romanko várja az Elhúzódó Összecsapás játékmóddal kapcsolatban felmerülő kérdéseiteket!

Elhúzódó Összecsapás: Kérdezd a fejlesztőt!

AIexx
Hunter.. <#nezze>