• Brenor
    #38172
    Persze ez egyértelmű, de szerencsére (anyagilag) annyira nem nagy a különbség hogy kötelező jelleggel botkormányt kelljen neki venni.
    Egyébként láttam már durva dolgokat is, amikor rFactorban (szimulátor autóverseny) egy elég nívós bajnokságon a 20 fős mezőnyben egy billentyűzetes srác ott körözött a top 5 folyamatosan. Szerintem WT-ben is vannak ilyen elborult elmék, akik bármilyen analóg kar nélkül is lekörözik a botkormányosokat. Ez persze sarkalatos példa, nagyon profinak kell már hozzá lenni :)

    @WinT: Állíts be rá váltó gombot is, így egy híján 2x, több gombot tudsz varázsolni a kontrollerre. Nem ismerem a kotrollereket, úgyhogy billentyűzetes példa: WASD - irányítod a gépet, eközben SHIFT+WASD - fejmozgatás, CTRL+WASD - rádióparancsok. Ezzel a kombinálással megtöbbszörözheted azt a 16 gombot, csak körültekintően állítsd be, hogy azt legyen egyszerűbb lenyomni amit gyakran használsz, miközben pl a futómű kiengedésnek nem kell annyira kézre állnia. Meg persze a váltógomb, ami a példában a SHIFT és a CTRL annyira kézre kell hogy álljon, mint a lövés gomb.