• tigrincses
    Hali.
    SMS-ben lehet rendelni aranysast ?? Nem tudja valaki?
    Fejlesztés: Tiger H1 ami harckocsiknál nekem még a csúcs. Most betették elé a legújabb patchel a Tiger E késői verziót. :) Aztán 3 Királytigris és utána jönne a Maus. Kérdésem az volna. Mondanom sem kell, jól széthúzták ....De nem gond .. Panther 2 nagyon szép, infrás párduc ugyan mit tudhat. És azért az is jó hogy nagyon kamu gépek nincsenek ( csak tervrajzon létezők) a WT-ben. Ez nagyon jó. Remélem így marad. Wot--ot szerintem a nagy változatossága öli meg , meg a sok gyerekes marhaság... :D Túlfejlesztettség, meg prémium előny... stb stb.. WT- maradj ilyen , kicsit fejlesztgessék de ami jó azt kár elrontani. *

Elérhető rövidtávon a Maus vagy kellhet az aranysas?
    Mennyire jó , mennyire élvezetesebb a magasabb " szint" mivel nem biztos hogy sikeresebb is aki V.-s járgánnyal furikázik. Nekem bejön a Tigris Henschel igaz a késő verzió sincs túl messze. :)
    *Mennyivel élethűbb mint a Wot... ott 3 -4 lövés itt jó ha 2 megvan és vége az ellenfélnek vagy rosszabbik esetben nekem. Le fogja gyűrni a Wot-ot . Repülős része is legyűri a WoW -ot. Mi lesz így velük... az játék , ez szimulátor. Leginkább.

Egy másik kérdés.. :D Ugyan melyikben lesznek hamarabb magyar harckocsik, a Wot-ban vagy a WT-ben .. ??? :D
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.02.26. 00:28:15