War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hehe. Eljutottam arra a pontra, hogy előállt a pénzhiány. 😊 Túl gyorsan fejlesztek, és még megvenni egy-két meccs után csak-csak lenne mani egy-egy gépet, de beállítani a csatasorba már nem. 😊 (Tankokról van főleg szó, de a két új jet is problémát okozott.) Pedig több, mint 216 milliót húztam már ki ebből a játékból, de most van cirka 58 ezer ... 😄
Új patch, új "fícsör":
😄 Gazsi megint a toppon!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.29. 13:04:22
Új patch, új "fícsör":
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄 Gazsi megint a toppon!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.29. 13:04:22
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nekem is ilyen szerkezetem van, ha gondolod, áttolom a beállításokat hozzá. Én is a hivatalos fórumról szedtem le, de már meg nem mondom, pontosan honnan. Asszem Twi linkelte be ;-) , én csak átállítottam benne ezt-azt a saját számíze szerint...
Szerintem privátban át lehet küldeni...
Szerintem privátban át lehet küldeni...
Hivatalos fórumon ha rákeresel a joy tipusra lehet találsz feltőltve beállításokat de legalábbis segítséget.És custom battle jó még gyakorolni.
Köszi, akkor próbálkozok még!
és állítgasd szépen finoman be a kezedhez a beállításokban tengelyenként 😊
sok időt el lehet pöcsölni vele test flightban mire meglesz aztán még nagyon sokat gyakorlással 😄
sok időt el lehet pöcsölni vele test flightban mire meglesz aztán még nagyon sokat gyakorlással 😄
Igen , elég nehéz célba találni. Ha kifejezetten RB-t akarsz játszani akkor inkább bill.+egér párost használj . Joy inkább SB-n jön jól.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szevasztok! A héten vettem egy Hotas X-et, hirtelen felindulásból, meg ps3-on régebben megvettem a Birds of Steelt. Árkád módban egész jó ellövöldözök vele, simulátoron már akadnak gondok a célzással!
De ebben még a tutorialt sem bírom megcsinálni realistic módban. Olyan nehéz vele pontosan lőni! Hagyjam a francba és próbálkozzak egérrel?
De ebben még a tutorialt sem bírom megcsinálni realistic módban. Olyan nehéz vele pontosan lőni! Hagyjam a francba és próbálkozzak egérrel?
Nem, én egy ötletet adtam be, ha már átalakul a rendszer, hogy miután lazán van német-amerikai szovjet ellen, szovjet-német német-amerikai ellen a tankoknál, stb, ilyen alapon írtam azt, hogy arcadeba jöhetne pl. több nemzetből egy presetbe válogatás lehetősége is.
Az én hozzászólásom arról szólt, te meg arra válaszoltál.
Nem mondom, hogy jó vagyok, de szemmel látható a taktikátlanság, és, hogy egy kis gondolkodással megnyerhető lenne az egész.
ez a baj a mai játékokkal, csak te vagy jó és mindenki más egy raklap szar <#pardon1>#pardon1>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Az oké, de ennek mi köze az RB match makerhez?
El mondaná nekem a módszert valaki, hogy tudnám RB-ben elkerülni a retardáltakat? Egész héten csak a sík hülye, értelmetlen faszkalapok kerülnek csapattársnak, nem bírok le x5-ni egy P63A-et oroszokkal mert 5 ből ötben csak nekem van killem. Ugyanez van amerikaiakkal, XF5F-el 35k x5-és lehet 2 killel, de nem képesek megnyerni egy kibaszott meccset se. Mi a francot csináljak, nem lehetséges, hogy egyedül hozzak le minden meccset lőszer nélkül! Mert utolsó meccsben 3 némettel harcoltam lőszer nélkül, nem bírtak rám támadni, az utolsó társam meg reptéren felpakol bombát, ésm iután meghaltam, nekiáll BOMBÁVAL fordulózni Stuka ellen(Typhoon mk1b). Most komolyan engem szopat a sors ennyire vagy az egész tier3-4 egy selejt?
<#eljen>#eljen>
Ennek így kéne lennie, kivéve szerintük.
Én ezt csak azért tartom gusztustalannak,mert nem egy 6.7-7.0-ás jet van nem német oldalon(meteor,p80a,f84b,mig9 stb.).Ezek mind szinte minden meccsen kapnak propelleres ellenfelet.Én simán levinném 6.7-7.0-ra az me-262-t is.Menjen csak a kezdetleges meteorok és társai ellen.
Milyen preseteket?
Hehe. Már tudja tárolni a megszerzett RPt, ha nem költöd el fejlesztésre. 😊 Ez gondolom ezzel a patchel jött be.
OMG akkor így már kerek 😊
Bocsánat, az Il-2 Sturmovik 1946 nevű játékra utaltam, ha nem volt egyértelmű.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.12.28. 11:18:20
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.12.28. 11:18:20
úgy,hogy nem illik a képbe
Hogy hámoztad ki abból a hozzászólásból, hogy baj van az Il-2-vel? <#conf>#conf>
mi a baj az IL2-vel?
Nemrég betették a preseteket.
Komolyan mondom, hogy legalább arcadeba betehetnének olyan battle módot, valahogy a tankos spawn szinten, hogy minden nemzetből rakhatsz össze presetet, ahelyett, hogy holmi csak terv formájában lévő monstert betennének ingame, vagy eröltetnék a captured szarokat.
Komolyan mondom, hogy legalább arcadeba betehetnének olyan battle módot, valahogy a tankos spawn szinten, hogy minden nemzetből rakhatsz össze presetet, ahelyett, hogy holmi csak terv formájában lévő monstert betennének ingame, vagy eröltetnék a captured szarokat.
A táblás módszer az oké, de az időszakok szerinti beosztást nem tudom hol olvasta a kolléga, én nem hallottam még erről.
Amit írtak, az gyakorlatilag a BR rendszer csak egy más módszerrel valósítják meg. Illetve T5-ben mixed nations battle-t akarnak.
Totális tévúton járnak sajnos.
Amúgy a Me 262-őt külön kiemelték, mint abszolút egyedülálló gépet, amit sehova nem tudnak betenni. Egy biztos, sose lesz a háború végi légcsavarosok direkt ellenfele és ez mondjuk nem is olyan nagy baj. Il-2 full real szervereken se volt berakva soha, nem véletlenül. A legnagyobb seal clubber gép lenne.
Amit írtak, az gyakorlatilag a BR rendszer csak egy más módszerrel valósítják meg. Illetve T5-ben mixed nations battle-t akarnak.
Totális tévúton járnak sajnos.
Amúgy a Me 262-őt külön kiemelték, mint abszolút egyedülálló gépet, amit sehova nem tudnak betenni. Egy biztos, sose lesz a háború végi légcsavarosok direkt ellenfele és ez mondjuk nem is olyan nagy baj. Il-2 full real szervereken se volt berakva soha, nem véletlenül. A legnagyobb seal clubber gép lenne.
Ha ez így lesz akkor az első Me 262 végre mehetne mustangok és spitek ellen.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyébként meg szégyen, hogy repcsi és tank helyett holmi 1000 crediteket dobál hozzám.
Szárnyak nélkül pörögve esik le a PBY és nem adta meg kill -nek. Mielőtt leesett egy arrajáró köcsög belesorozott és ő kapta a kill -t. Ez a baszott nagy újítás amit hozott az 1.45 ? Erre aztán kell fejleszteni egy játékot, röhej. <#nevetes2>#nevetes2>
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
takaaarooodjjj! 😄
csak te
csak te látod ! de hidd el az a lényeg 😊
Ha készítek egy skin-t, és felrakom a játékban a gépre. Azt látja más is, vagy csak én nézegethetem? Cr42-re próbálgattam korábban skint összerakni, és úgy lenne az igazi ha más is látná.
Nem is kell több... Mi haverokkal csináljuk ugyanezt, bemegyünk squadba, el sörözgetünk stb. 😄 JÓ néha le is lövünk valakit 😄
18.2 Giga a UserSkin mappám 😄 mondjuk nekem annyiból áll a játék már egy ideje,hogy leszedek tetszetős skin-eket,felrakom őket,beteszek valami jó zenét és nyomok 1-2 kört és közben nézegetem a vasakat 😊

Én úgy érzem, hogy megváltozott az SB is.
Ha nincs is mindig emelkedő verseny, de az sincs már, hogy 500m-en tekereg mindenki (tier 4 legalábbis). Sicily, Norway pályákon most 3-4k m között vannak az első összecsapások!
Nagyon durva arcok vannak, nehéz lopakodni, 10 csatából 1 olyan killem van, hogy nem látnak és egyenesen menő gépet seggbelövök boldogan.
más:
Meglett az N1K, majd próba éjjel <#buck>#buck>.
de ez persze jó, a "sim" mód az a hangulatos igazán!
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.12.25. 19:59:04
Ha nincs is mindig emelkedő verseny, de az sincs már, hogy 500m-en tekereg mindenki (tier 4 legalábbis). Sicily, Norway pályákon most 3-4k m között vannak az első összecsapások!
Nagyon durva arcok vannak, nehéz lopakodni, 10 csatából 1 olyan killem van, hogy nem látnak és egyenesen menő gépet seggbelövök boldogan.
más:
Meglett az N1K, majd próba éjjel <#buck>#buck>.
de ez persze jó, a "sim" mód az a hangulatos igazán!
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.12.25. 19:59:04
Na szuper 😊
Igen én is teszteltem sima ledekkel azzal is működésre lehet bírni 😊
Az infrával ez a kis kellemetlenség megszűnik és ha ki tudod szedni az infra szűrő lemezkét a webcamból akkor gyönyörűen fogja látni a ledeket akár napfényes szobában is 😊
Persze akkor nagyon javasolt a floppy vagy filmnegatív réteg a webcamra 😊
Azt azért tudni kell h infraszűrő nélkül nem tudod majd normális webcamként használni mert fos képe lesz 😊
Igen én is teszteltem sima ledekkel azzal is működésre lehet bírni 😊
Az infrával ez a kis kellemetlenség megszűnik és ha ki tudod szedni az infra szűrő lemezkét a webcamból akkor gyönyörűen fogja látni a ledeket akár napfényes szobában is 😊
Persze akkor nagyon javasolt a floppy vagy filmnegatív réteg a webcamra 😊
Azt azért tudni kell h infraszűrő nélkül nem tudod majd normális webcamként használni mert fos képe lesz 😊
hagyjál már az árkád majomkodással
mai nap Bf 109 G10 (A😎, 11 csata, és 82 kill, mindezt úgy, hogy 4x bírtak lelőnni.. ahhoz képest, milyen szar volt stock -on, mostmár az egyik legjobb gép..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.12.25. 18:50:17
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.12.25. 18:50:17
Messerekkel esélytelen a játék.Ha már német oldalon játszom csak FW.Azok még használható gépek.
de milyen dolog már ez, tegnap tuti kilőttem Spitfire -el 15-öt.. még többet is.. hagyjuk már akkor ezt a baromságot.. tegnap amugy nem is írta (vagy nemvettem észre) ezt az izét az Archievement -be.. FUCK GAIJIN!
Simezni sajnos nem tudok :S és túl macerás......az árkád bulsshit az kiesik az RB lenne a megfelelő a sim már túl komplikált nekem
Szivesen ! :-) Sok sikert!
Ezért is jó a sim ( főleg event) Nincs emelkedöverseny.