38447
  • gstup
    Felejtsd el a messzereket.Az igazi BnZ gép az az FW.
  • Toweliee
    Köszi, nem akarok magasabb tierben menni amíg el nem sajátítom az alapokat (arcade modban játszom), szóval akkor marad az E3.
  • Karónvarjú
    Az F2 az E1 után a legrosszabb 109-es szerintem, én utáltam :-) . Viszont a soron következő F4-től kezdve szeretem a gunpod-ot, nagy vigyorral lehet sasmadárt játszani és le-lecsapni velük :-).
    Én lehetőség szerint nem keverem a tier-eket, így is elég nagy marhaság ez a br-es rendszer, minek szívassam magam még jobban a kelleténél :-)? Néha azért lehet kivételt tenni.
  • Toweliee
    Érdemes lecserélni a BF 109 E3-at BF 109 F2-re? Fegyverzetben gyengébb, a tulajdonságokban sincs nagy különbség. Hogyan ajánljátok egy meccsbe a bevitt tier-eket? Ha pl minden gép tier 2 (3 vadász, 1 stuka) az jó?
  • Toweliee
    Köszönöm!
  • Cobra.
    A normál dolgok ugye számítanak, de van egy olyan pont ,hogy képzett lövészek száma, ott csak akkor van értelme növelni a számot (ez messze a legdrágább), ha olyan géppel mész, ami nem csak 1 lövész van.
  • Toweliee
    Legénységképzésnél érdemes a stuka lövészét fejleszteni? 1 hátsó lövésze van, nem emlékszem már rá hogyan volt régen. Olyasmire emlékszem, hogy csak akkor érdemes a lövészt fejleszteni, ha több van belőle. Ez áll még?
  • Eagle16
    Jó lett a Horten, de bakker az előbb az F-84-est alig tudtam lelőni, mert csak villogott a lőszer... HEI-T-HEI-IT. Ha a célpont mögül lövök, akkor alig akar valami találatot beadni. Még meg is érteném, ha mondjuk 12.7-essel vagy 15mm-essel lőnék, de ez 30mm.

• gstup
    Szívesen.
  • Toweliee
    Eléggé megváltozott a játék mióta utoljára játszottam vele, inkább előnyére, nekem nagyon tetszik most (persze noob vagyok).
  • Toweliee
    Köszönöm!
  • gstup
    Német FW.Japán zéro.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.02.26. 11:10:18
  • Toweliee
    Sziasztok! Japán és német T1-3-ig melyik fightereket ajánljátok?
  • Master91
    ezzel szerinted mennyire fognak foglalkozni a repülős topikba.. ?
  • tigrincses
    Hali.
    SMS-ben lehet rendelni aranysast ?? Nem tudja valaki?
    Fejlesztés: Tiger H1 ami harckocsiknál nekem még a csúcs. Most betették elé a legújabb patchel a Tiger E késői verziót. :) Aztán 3 Királytigris és utána jönne a Maus. Kérdésem az volna. Mondanom sem kell, jól széthúzták ....De nem gond .. Panther 2 nagyon szép, infrás párduc ugyan mit tudhat. És azért az is jó hogy nagyon kamu gépek nincsenek ( csak tervrajzon létezők) a WT-ben. Ez nagyon jó. Remélem így marad. Wot--ot szerintem a nagy változatossága öli meg , meg a sok gyerekes marhaság... :D Túlfejlesztettség, meg prémium előny... stb stb.. WT- maradj ilyen , kicsit fejlesztgessék de ami jó azt kár elrontani. *

Elérhető rövidtávon a Maus vagy kellhet az aranysas?
    Mennyire jó , mennyire élvezetesebb a magasabb " szint" mivel nem biztos hogy sikeresebb is aki V.-s járgánnyal furikázik. Nekem bejön a Tigris Henschel igaz a késő verzió sincs túl messze. :)
    *Mennyivel élethűbb mint a Wot... ott 3 -4 lövés itt jó ha 2 megvan és vége az ellenfélnek vagy rosszabbik esetben nekem. Le fogja gyűrni a Wot-ot . Repülős része is legyűri a WoW -ot. Mi lesz így velük... az játék , ez szimulátor. Leginkább.

Egy másik kérdés.. :D Ugyan melyikben lesznek hamarabb magyar harckocsik, a Wot-ban vagy a WT-ben .. ??? :D
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.02.26. 00:28:15
  • SigS
    Ma 150% SL bónuszt kaptam de egy kört játszottam és eltűnt...ez így elég karcsú lesz
  • Doma #37108
    Ne keresd, de ne keress batle trophykat se... Mai peccs

Battle trophies removed temporarily from the game for improvement.

“Big” daily bonuses will be awarded on every 6th and 13th day instead of 7th and 14th
  • SigS

Everyday login awards and awards for tournaments have been added

these will be replacing the x2 bonus for the first victory

Akkor ne is keressük a napi 2x-est....
  • Attiska
    A Ju87D-5 kapott külső ágyú függesztményeket, 12 db MG81-et, vagy 4 db MG151-et. Ha ez így valamit eltalál...
  • Eagle16
    Kijött végre! Jöhet a Horten.
  • AIexx
    olyan instabilnak tűnik, fordulni nem igazán tud 500 alatt, nincs elég erő, billeg nagyon, 900 -at bírja zuhanóba.. nem az igazi, csak a szerencsén múlik hogy lesz -e killed vele, vagy sem.. egyszóval SZAR!!! én is csak azért vettem meg, és mentem vele pár kört, mert pluszt adott a sabre -ra..
  • robi3
    és amúgy kezelhető gép? megállja a helyét az ellenfelekkel szemben?
  • AIexx
    50 lőszer ennél többre nem elég.. a 2 repcsi így is 32 lőszer volt.. egyetlen 1 pedig az f6f bot.. a többire nemtudtam ráfordulni (a botokra.. :D :D)
  • AIexx
    komoly egy csapat..
  • Eagle16
    Jöhetne már a patch, mert repülném a Hortent-t, a mostani állapota elég siralmas, kb. amilyen a P-80-as volt régen. (csak az nem tört szét bármitől)
  • StrikeFor
    a játék első őercében Orosz gyerek Mig15-ét 2x elcritteltem....tail control+wing...........na ezek után még majdnem 10 percig tartott a játék és a gyerek kilőtt 9 gépet.......csodálatos Árkád FM
  • AnuluWork #37098
    Valamelyik három bázisos map volt ahol jöttek a tankok és az aaa mögöttük 3 különböző ponton.
  • StrikeFor
    akkor még gyúrok:P az a tuti amikor feltorlódnak egy éles kanyarban :P
  • AnuluWork #37096
    Eddig nekem 11 a Lancasterrel. :D
  • StrikeFor
    Il 28 új rekord: 3000Kg-os Bombával 9 tank egyszerre:D a legnagyobb Troll jet a játékban :P
  • Eagle16
    Szép kis búcsúkör a Hurricane-től. Elég jó kis csata volt, a végén egy Yak.-1 maradt rám, energiafölényből jött, aztán elkezdett fordulózni. Az nem volt jó ötlet tőle. Replay, ha esetleg valaki megnézné. Semmi különleges, csak az ellenfél volt kezdő inkább.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://prohardver.hu/dl/upc/2015-02/71421_12_2.jpg
  • gstup
    Ööö..spitek?
  • robi3
    3 spitfire kontra 8 japán gép köztük a6m5, ki84ko és j2m-ek, tippeljetek kik győztek!
  • gstup
    Event volt.És akkor.
  • AIexx
    Hát nem hiszem el.. újabb szépség, amely már nemlehet a tiéd.. Régebben ezt hogyan lehetett megszerezni?
  • JethroHUN
    F8F-1 Bearcat-tel, hogy kell játszani? Nekem eddig ez tűnik a legrosszabb T4 repülőnek. Már majdnem maxos (összes motor fejlesztés meg van) De olyan mintha valami kispolszki motor lenne benne, olyan gyorsan elveszti az energiáját a ez gép.
  • StrikeFor
    Il-28 3000Kg-s Bomba---> -8 tank LOL
  • JethroHUN
    Elegem van ebből. Győzelem AFK által... Kaphattam volna 10k RP felett a 2x-sel. Erre jön egy orosz fasz... és még van pofája vissza ugatni.

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.02.15. 10:39:15
  • StrikeFor
    F7F elég komoly cheater FM-jű gép
  • AIexx
    F7F Tigercat br -je 6.7.. (AB, RB)
    Ahhoz képest, hogy 5.0 -ról indult.. Legalább már nem találkozok vele D -s fókákkal..