• bigfootHUN
    Igen csak egy géppel mehetsz be.
    Taktika? Ismerd a géped és az ellenfeleid gépét, de nyilván vannak itt nagyobb ászok is én főleg bombázni mentem eddig RB-ben. Mivel főleg németekkel repülök eddig nem sok sikerélményem volt vadászokkal itt.
    Nem lehetetlen a heavy fighterrel vagy attackerrel bombázni de sok gyakorlást kíván. A tankos mixed részből vannak főleg tapasztalataim:
    Úgy vettem észre hogy a repülős RB-ben azért lassabban mozognak a tankok mint a mixed battles-ben, de ha nem tudsz legalább 250 kg-os vagy 500 Fontos bombát vinni akkor tényleg lutri a bombázás. Próbáld először pillboxon ha tudod. A máltai térképen egy csomószor sikeres voltam stukával pillbox ellen már ha eljutottam odáig. Simán fölé mész kb 1800-200 m magasan. Motor le zuhanófék ki, leborítasz a hud nézeten még a zuhanás szögét is mutatja, 90 fokos szögnél a bomba kb. a célgömb környékére esik. 1000 m környékén kioldás és felhúzás, motor vissza zuhanófék be. A másik módszer hogy kb. 45 fokos szögben támadsz és a géppuskád használod a célzáshoz. Egy kis pitagórászi matek kell még. Ha tengerszinten van a célpontod és 1 km magasan repülsz akkor kb. 1,4 km távolságból kell elkezdened a rácsapást. 5-600-m nél egy rövid géppuskasorozat kb megmutatja hová esne a bomba, ha a golyó sebességével indulna, de mivel nem lesz ekkora sebessége jóval közelebb fog becsapódni. A tapasztalatom az hogy 3-400 m-en oldva ezzel a módszerrel egy min. 500 kg-os bomba elég közel esik le a célgömbben befogott célhoz hogy kiüsse. Általában egy kicsit fölé célzok a célgömbbel Hud nézetben mert így látom a szöget is amit 45-50 között próbálok tartani. Ja és fontos hogy milyen irányból csapsz le mert nem mindegy hogy a felhúzás útvonalán sziklafal, domb stb van-e mert akkor lehet hogy vége is a repülésnek... Ja itt sem fullgázzal kell rácsapni. Ha több kisebb bombát tudsz csak vinni akkor light vehicles konvojokat kell támadni, az útvonaluk fölé repülni és végigszórni az oszlopot kis magasságból lehetőleg hátulról előre...