War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 Rb Bf109G10-el/társak G6,K4/ 2 hónap óta............összesen a 3 meccs alatt a 45 ember lebírt lőni 4db! ellenséges Spitfire-t,P51-et............szerintem kukázom a játékot megint egy jó darabig

amíg én 5000 méterre emelkedtem és már forrt a vizem addig a P51 meg Spitek már 7-8000 méterről támadtak........lefordulni ugye nem lehet,leemelkedni és legyorsulni sem egyiket se azt csináltak velünk amit akartak....teljesen pointless ebben a szájbaQrt játékban bármiféle Német technikával játszani....legyen az repülő vagy tank.......
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.25. 13:54:15
RAZOR27
csak azt írja hogy kis esélyt kapsz érte. Gondolom megvan adva, hogy X játékosonként hány repcsit osztanak ki.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

én úgy tudom minden nap! meg kell csinálni a küldit a gépekért..........szóval GG,köszöni a Gaijin,hogy megpróbáltad 😛 😊
AIexx
hol van a jutalmam? 😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, bejglit bezabáltam, fejkövetőt meghegesztettem :-) . A finomhangolást is elvégeztem, miután elmentek a vendégek és a kiccsalád kipukkanva elaludt :-) . Már csak hozzá kell szoktatnom magamat ehhez az újfajta élményhez.
Ja, nulla pénzből kijött a dolog, találtam itthon egy háromledes fejlámpát, csak a ledeket kellet kihozni a lámpaházból. Jó szolgálatot tett ehhez három darab szívószál :-D , meg egy műanyag fejpántos headset, amiről eltávolítottam a fülhallgatókat meg a mikrofont. Úgyse működtek már :-) . Nem lett szép, de legalább csúnya, viszont prototípusnak tökéletes. A következő projekt egy infrás szett lesz, hogy ne világítson a szemembe a fehér led :-) . Ja, a fiók mélyéről előkapart réges-régi Canyon webkamera nagyon frankón teszi a dolgát, tudja a 30 fps-t. Tiszta szerencse volt ez az egész kivitelezés :-) ...

Köszönöm a segítséget még egyszer Vajákos, Twi !

RAZOR27
Boldog Karácsonyt srácok!
Kinek lett már meg a Sata's little helper név? 😄 Tegnap este még gyors rápróbáltam. Harmadjára sikerült is nagynehezen. Kalandos volt <#buck>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

f24sg
Jó, köszi-akkor, a spit-es f*ság miatt MÁR eltolódott az MM balance, SB-n is!
Csakhogy legyen egy n+1 OP szÓvjet LaGG.
Boldog Karácsonyt akkor, Gaijinnak meg Tabasco szószt a fityma alá...! <#beka2><#rolleyes>
Eagle16
BR emelés amerikaiaknál?? El sem hiszem...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

AnuluWork
Faxa. Végigszenvedem az a Pz.Kpfw. IV L70 A' 5.3al, erre leviszik alá. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/201891-update-24122014-br-server-update/
A4 +1 br..kérésre kivánságra
A baj, hogy semmi komolyabb változás nem lesz, maga a BR rendszer szűnik meg, az elv marad. Máshogy fogják hívni a gyereket.

Torzonborz
Igen a BR rendszert meg akarják szüntetni , ők is rájöttek hogy ez nem egy működőképes besorolási rendszer.
Vmi táblás módszert akarnak ahol időszakok szerint vannak szétosztva a gépek és a szerint dobja össze az MM.
Talán 1.43-ra ígérték még anno de ugye nem jött azóta se szóval....fene tudja mi van ezzel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Amíg megtehetik, a többség A-4-el fog menni, meg F7F-el és társaival. BR számokat tologathatják akár merre. Tüneti kezelés.
Bár arról volt szó kikukázzák a BR-t RB-ből és betesznek egy ugyanolyan elven működő, de más megvalósítást. Azzal mi a helyzet?

Torzonborz
Nem de a mostani BR rendszer elég rossz , nem véletlenül akarják a fejlesztők sem megváltoztatni.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2014.12.24. 12:06:49

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Vannak még ilyen gépek, igen, de nekem attól nem lesz jobb, ha én is ilyen géppel megyek. Nem ez a megoldás. Mindig is voltak jobb gépek, amikkel mindenki repülni akart, meg rosszabbak, amikkel meg senki se játszott. Az alapelgondolás az, hogy mindenki azzal megy amivel akar és ehhez próbálnak meg igazodni. Ez sose fog tökéletesen működni.

Torzonborz
Aha és ez szerinted fordított helyzetben nem így van amikor német/japó gépben szenvedsz így ? De.
Az egész BR rendszer úgy ahogy van elcseszett és nem kicsit.

Szerintem nagyon nem jó. RB-ben, amikor több A-4-es is van a csapatban, akkor egyszerűen arról szól a csata, hogy hogyan tudna az ember eljutni a légiharcokig, mert hogy a fókák ledarálnak mindent. Akkor se jobb, ha én magam is fókával megyek. Versenyezni kell a killekért és pár perc alatt véget is ér az egész. Nekem ez abszolút nem élvezetes, fókával meg nem is kihívás. Szerintem semmi komoly ellenfele nincsen, ha forró lett a helyzet (nagy ritkán), borítottam és faképnél hagytam bárkit.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.12.24. 10:01:32

f24sg
Ez tuti hogy így van. Van egy jókora játékosbázis, aki a "hónap kedvence" gépekre megy, és mikor meglátja, hogy OP, inkább pénzt költ rá, hogy meglegyen, vagy alapban konvertál free xp-t, mert megszállott azonnali gyűjtő (akinél minden újdonságnak rögtön a hangárban a helye).
Próbálok néha belegondolni, mit csinálnánk, ha HUF olyan erős lenne, hogy mondjuk 100.000-es átlagfizuval 500-800 pénz lenne egy havi prem. (most ugye 3400 körüli Forintban). Kissé máshogy állnék hozzá, és lehet én is szórnám a pénzt xp-konvert + prem gépekre.
Nekünk k*vára az orosz árzónában lenne a helyünk. De faszán EU tagok vagyunk, így kirekesztettek az EU-s fizetési zónába.
10 éve (a belépés óta) mondogatjuk otthon: ja, az áraink EU-s színvonalúak, csak a fizetéseink nem...
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.12.24. 09:49:10
Torzonborz
Az A4 nagyon jó helyen van ott, végre egyszer a németek is kaptak egy normál BR besorolású gépet.

Eagle16
Mostanában az új gépeket így rakják be, lásd Fw-109A4, F7F, F2H, Il-28, stb...

Tuti hogy direkt csinálják, pedig az elején még azt hittem hogy nem. De ennyire elcseszni ilyen sok gép BR-jét csak szándékosan lehet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

AnuluWork
Én mondtam. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ez a j2m3 egy kicsit alá van br-ezve nem? 5.0 és minden tulajdonsága olyan mint az első kawashini-nek azon kívül, hogy egy ötvenessel nagyobb a végsebessége ennek ellenére az mégis 6.3

AIexx
37mm power...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hidd el két éve WT-zem, zárt béta óta, de ami jelenleg amcsi t3-ban megy az agyrém.
2 napja?Én kb 1-1,5 év "tapasztalat" alapján mondom. 😊

2 napja megyek amcsi t3-ban 4.0 br. Napi 15 meccs, és mindkét napon 3 győzelem, valami nálam akkor nem stimmel.
Szánalom milyen könnyű nyerni "allied" oldallal.A legkönnyebb ellenfél a német.Öröm ellenük menni.Garantált a kill.

Torzonborz
"Aircraft damage models have been specified"
Na hát erre kíváncsi vagyok , elég sok gép van a listában.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/201427-update-23122014-1451021/#entry3865386
mai frissítés.hátha valakit...
Mert annak a kiegjei megütik azt a mércét, amit egy szim geek elvár. Csak épp jelen esetben nem tud sok mindent kezdeni vele, mert a multi siralmas. Még az edge 2.0-val is vergődnek, talán 2020-ra lesz ww2 mod.

CloD-ot azért nem említem, mert az hivatalosan már nem supportált, nincs jövője. Lelkes amatőrök próbálják reverse enineering-el lapogatni a ganét, az meg nekem nekem tetszik. Jut eszembe ahhoz a kiadó hozzá járult hogy a kódjukba turkáljanak? Ez nekem sosem volt tiszta.
Persze, hogy lesz valami különbség, de ez marginális. A lényeg a pilóta.
Akkor a te érveid szerint, akinek van jogosítványa és azért, mert tud autót vezetni, az hitelt érdemlően nyilatkozhat a forma 1 szimulátorokról.

Miért ne lenne soha?
Miért csak folyton a DCS-t hozzátok fel?
A TF által moddolt CloD-ban például nincs multi?

Én nem értek egyet. A WT-ben ugyan nincs meg az a szimulációs mélység, ami a 20 perces kutyaharcban egyébként is felesleges lenne. Mert alapvetően ezzel a játékkal gémerek játszanak az igényüket elvárásaikat többnyire megkapják. A komolyabb szim az más közönségnek szól, más a kitűzött cél. A WT nem könnyű, ha emberek ellen játszol, szerintem hibás gondolat könnyűnek titulálni. Lehet a DCS-nél könnyebb az irányítás és nem kell annyi műszert kezelni, de abba nincs is értelmes multi. Nem is lesz soha.
A diablo és a wasteland 2 is rpg, ezen vitázni annyi értelme van, hogy a WT vagy DCS szimulátor-e? A válasz mind a négyre igen. Az hogy a műfajon belül milyen archetípus az már lehet egy eldöntendő kérdés.
hű gyerekek 😄
ez a gamescom-os érvelés aztán tényleg veri a biztosítékot

megnézted h milyen mezőnyben ítélték oda neki?
Sims 4 és a Command & Conquer... ez a kettő volt még mellette jelölve "best simulation" kategóriában 😄

tényleg visszamehetnétek oda ahonnan jöttetek mert itt is csak a baromságokat nyomatjátok

és az a durva, hogy mi szeretjük ezt a játékot de ti még itt is tudjátok a szart keverni xD
készüljetek a karácsonyra 😛
..a diablo meg rpg .. rofl
Torzonborz
Az hiszem ez sokat elmond ennek a komolyságáról. 😊

En beutve a keresobe talaltam gamescon-t es war thundert. Aztan megnezve jobban az oldalat alul is ott van a kis ikon, tenyleg kapott 4 dijat 2013-ban, a legjobb technology, a legjobb szimulator, a legjobb fejlesztoi csapat, és a legjobb sound design-al is dijaztak egyszerre. Csomo hir van rola google-n...

En arrol beszelek, hogy a te teszted minden kiveve korrekt, te ket kolonbozo joy-rol beszelve kijelentetted, hogy x oraig tesztelted az egyiket ezert te tudod, hogy a masikat hiaba is venne kezbe az ember ugyan azt az eredmenyt produkalna. Persze ertem en, hogy a futocipoket sem kerekesszekes embereknek terveztek, mert hiaba adod ra a futocipot nem fog vele szaladni. De mi lenne akkor, ahogy a futocipok eseteben nem a kerekeszszekeseken tesztelik ugy itt sem a lamakat venned alapul? A masik kerdesben tovabbra is RG velemenyere adnek inkabb, hiszen azon tul, hogy neki van pilota jogositvanya meg repul is, gondolom neked nincs pilota jogsid nem is repultel meg valodi geppel hogy el tud donteni.
OFF

Best Simulation Game:
Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call (Square Enix GmbH)

Gamescon díjak 2014-ben

Értem én, hogy Oscar díj meg mifene, DiCaprio sem kapott eddig, pedig a közönség szerint megérdemelné, a zsűri szerint meg nem....

ON
Sajnálom de muszáj egy pár mondatot azért megjegyeznem nekem is, függetlenül attól tetszeni fog e másoknak vagy sem. Biztos hallottál már a Gamescom-ról a világ egyik legnagyobb játékrendezvényéről amelyen a játékipar Oscar díját is osztogatják, és amelyet egyébként egy a nemzetközi játékiparban teljes egészében elismert zsűri ítél oda, és itt bizony nem akármikért osztogatják a fejlesztői és egyéb díjakat.

Szóval itt nem az van, hogy megkérik gipsz jakabot SG-ről mert tíz éve vett magának egy joystickot, hogy akkor csapjon oda a hasára és szakmai meg fejlesztői szemmel ítélje már meg kik érdemelnek itt díjakat. Tehát van egy a játékiparban nemzetközileg is elismert zsűri, akik amúgy szakmai szempontok alapján odaítélik ennek a játéknak több egyéb technológia díj mellett még a legjobb szimulátor játék díját is, majd jössz te meg gipsz jakab egy boltban vásárolt joystickkal a kezében, és tényleg nagyon szakmai szemmel "leszimulátorocskázzátok" a játékiparban ismert és elismert szakemberekből álló zsűri által díjazott játékot.

Hiszed vagy sem de itt nem szoktak "szimulátorocskákat" a legjobb fejlesztői, a legjobb technológiai díjak mellett még a legjobb szimulátor játékának járó díjjal is kitüntetni.

Értem én, hogy vannak akik régen szimulátoroznak és azt hiszik, hogy ők valóban szakmai vagy fejlesztői szempontok alapján tudnak megítélni szoftvereket, csak azt nem értem akkor vajon miért nem őket hívják meg zsűrinek, hogy odaítéljék a játék ipar Oscar díjait?!

https://fxmason.blogspot.com/

Teljesen egyetértek az álláspontoddal, esetleg azt még fontos lehet megemlíteni, hogy pont az SB mivolta, tehát a könnyebbsége egy HC szimulátorhoz képest, hozza meg TALÁN a kedvét olyanoknak, akiknek egyébként eszükbe sem jutott volna, hogy kipróbálják a szimulátort. Maga WT összességében, pedig talán teszi ugyan ezt a repüléssel úgy általában.
Torzonborz
Itt az a lényeg hogy nem a periféria számít , sokkal inkább a tudás és az ösztön. Adhatsz egy láma kezébe 120k-s Warthogot ,semmin nem változtat ugyan olyan láma lesz mint volt.
A WT SB meg továbbra sem komoly a valóságot minél hűbben visszaadó szimulátor , inkább csak egy a tömegek számára is könnyen tanulható és élvezhető egyszerűbb szimulátorocska. A kettő között pedig meglehetősen nagy a különbség.

Mondjuk attol fugg mit nevezunk "elegnek", mert ha valaki jatszott osszesen 4 napot a sb modban es ennyi ido alatt van x halala meg y talalata akkor meg nem biztos, hogy eleget repult... Mert nyilvan a minimum az volna, hogy meg egyszer ennyit repulve letesztelne azt is, hogy ugyanennyi jatekkal mennyi talalata lenne egy 80 ezres joy-al. Mert ha te most azt akarod mondani, hogy egy hall szenzorokkal szerelt profi es egy 20 ezres joy kozott nincs olyan kulonbseg, ami egy profi kezeben mar ertelmet nyerhetne, akkor nem biztos, hogy igazad van. Szoval abban egyetertek, hogy nem kell feltetlen ilyen joy egyik jateknal sem, de hogy avatott kezben mar igen is szamithat a technika kozotti kulonbseg az tuti biztos. Hogy mi szimulator meg mi nem abba megint ne menjunk bele, mert szerinted nem az, de pl a gamestarnal RG-nek konkretan pilota jogositvanya is van, es nem csak jogsija van ra hanem az eletben is rendszeresen repul es szerinte meg az. Szoval az o velemenye nekem abban a kerdesben inkabb relevans mint a tied.
Most esik le ez egy beugatós kérdés majdnem elsiklottam felette. Még egy utolsó mondat mára. Napokban mér a játék 😊
Torzonborz
Pedig a játékidő fontos tényező . Ha 0 percet játszottál SB-n akkor semmiféle tapasztalatod nincs arról mennyire fontos ott a periféria vagy sem így a véleményed sem mérvadó.

Igen a megvétel egy óriási pszichológiai gát, amíg az csak pár játékhoz univerzális. Legyen az WT + SF és társai.
A játékidő nem mentesít semmi alól. Másodlagos a téma szempontjából, még mindig nem érted. A 80k-n lovagolsz nem az elv-en és a miért-en. Pedig érdekes a téma, de ha nincs rá befogadó igény akkor hagyjuk.
Ugyanazt mondod, mint én meg a többiek is. Kivéve, hogy belerakod azt, az amúgy te mondandódban is logikátlan részt, hogy azért bukik el, mert meg kell venni. Te magad írtad a példát, Pistike nem ezért bukik el, hanem pont azért, mert azzal se tud játszani.

Torzonborz
Én repültem ott eleget hogy tudjam marhaság amit írtál. Nem kell min. 80k-s periféria ahhoz hogy ott repkedj.
Egy komoly szimulátorhoz talán de a WT nem az .