38447
-
gstup #37084 4 kill után képes vagy az assiston rágódni? :D Ha az a két killed lett volna azt mondom oké...(mellesleg tényleg szar a rendszer :) ) -
#37083 marhára örülnék, ha nem lőnének bele egy farok nélküli repülőbe, mind ezt a szorzós csatába.. KÖSZI GAJIN, A CRITICALT, ÉS AZ ASSISTOT!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#37082 A F2H Banshee jobb mint az Meteor Mk3? Mert valljuk be az valami kegyetlen rossz. Esetleg valahogy görcsöljem magam tovább Sea Metor, Metor Gh4-ig? Vagy amerikai, Pantherig vagy a Saber felé ami rettenetesen sok Rp és ahogy olvasom a P80, F80C is egy hulladék. -
bigfootHUN #37081 Micsoda bomber killer ez a Me410 (a második a négy 20 millissel). Ha sikerül a sebességet és a magasságot megtartani és nincs valami fordulóbajnok vadász fenn nagyon jó kis killeket lehet összehozni, időnként jobban megy ezzel mint a vadászokkal... Sokáig hanyagoltam a heavy fightereket de most lehet hogy megszeretem őket, bár a 110-es messzerrel is voltak jó köreim de utánna a Dornierekkel már nem ment annyira. -
Karónvarjú #37080 Nem, de ez is legalább ilyen hasznos ;-) ! -
#37079 Ő volt az ?
-
Karónvarjú #37078 Linkem nincs sajnos. Emlékeim szerint stealth kell japóknak is meg fricceknek is, de egyébként nekem is az vált be náluk a legjobban. Ha jól emlékszem, még ruszki 20-asokhoz írtak ground-ot , de azt még nem próbáltam, nem sokat repkedek mostanában, és ha igen, akkor se a vörösökkel :-). -
#37077 álcafestésnél hogyan lehet létrehozni 4096x4096 felbontású textúrát? ami jó is.. -
#37076 érdekel engem is, rá googeleztem, találtam egy ilyet:
bombás -
Attiska #37075 Ahhoz a lőszertáblázathoz nincs linked? Német és japán géphez mit ajánlott? -
Karónvarjú #37074 Igazad van.....papíron :-), merthogy 1.4-es br nincs, csak .0 , .3 és .7 .....;-)
Egy tipp a B-25-höz: universal skulót rakj be, hamar fáklyát csinál az ellenből, rb-n ez szinte insant halál. Egyébként is, az amcsi 12.7-es géppityukhoz universalt-t ajánlanak. Valami táblázatból vagy miből olvastam én is, nem mondtak hülyeséget, nekem bevált ;-) ! -
zolesz11 #37073 Nagyon szépen köszönöm a kifejtett választ:D Megpróbálkozom átvinni gyakorlatba az elméletet. Kis türelem kell ehhez a realistichez:D
Majd meglátjuk mi sül ki belőle:) Először megpróblom mondjuk egy B-25-el, azzal talán könnyebb:D
Másik válaszolónak is köszönöm, ezt a heavy fighter dolgot még megnézem:D Nekem személy szerint nagyon tetszenek. -
Attiska #37072 Az 1,7-1,3-1,0 eaetén a kalkulált br nem 1,4? Mert 1,7-0,3 az 1,4. És m8vel az 1,3-1,0 között 0,3 a különbség, így az lejön az 1,7-ből. Jól értelmezem? -
Attiska #37071 Az 1,7-1,3-1,0 eaetén a kalkulált br nem 1,4? Mert 1,7-0,3 az 1,4. És m8vel az 1,3-1,0 között 0,3 a különbség, így az lejön az 1,7-ből. Jól értelmezem? -
#37070 Örülj neki! Könnyű célpont a kétfedelessel a bf110. Persze csak ha nem ész nélkül szembe mész vele. -
robi3 #37069 van a kisebbeken is attól függ, hogy tényleg volt-e rajta célzórendszer, de amit a játékban bomber névvel illetnek annak mindnek van célkeresztje, gondolok pl: a bb1, vagy az utódja su 2 -
#37068 Valaki jetezni? -
Karónvarjú #37067 Nem a legmagasabb br-ű gép számít a csatában, hanem az összesített br. Annak a kiszámítása úgy történik, hogy a legmagasabb br-ű géped értékéből max. 0.3-at vehet le az összegzésnél, de csak akkor, ha az alatta lévők nem 0.3-al kisebbek csak, mert akkor marad a max.on a br. Ez érthetőbben levezetve a Te esetedben azt jelenti, hogy a kétfedeleseidnél van két 1.3, a többi 1.0, így a szumma 1.3 lesz. 1.7-1.3-1.0 esetén 1.3 lesz, 1.7-1.3-1.3 esetén viszont 1.7. Érthető? :-)
Ezek után jön az, hogy a matchmaker nem tesz be 1 összesített br-nél nagyobb különbségű ellenfél ellen. A Te esetedben ez azt jelenti, hogy a Bf110-essel simán találkozhatsz bármikor, ha az ellenfeled preset-jében az össz. br. nem nagyobb 2.3-nál. Nettó fa***ág, de ez van, ezt kell tudomásul venni, egy ideig még nem fognak változtatni ezen... -
Vincenzo91 #37066 Húúú.... Csak remélni merem, hogy nem kerülünk egy csapatba! :DDD (viccet félretéve)
1. Igen, csak egy géppel lehet... ezért kell okosan, türelmesen, megfontoltan levezetni a támadást. :)
2. Taktikának a személyes kedvencemet... és első sorban, ha jól csinálod a leg rizikó mentesebbet javasolnám... ,,boom & zoom'' Lefordítva annyit tesz, hogy magasról kinézed magadnak a célpontot, rárepülsz, rövid sorozat majd vissza fel... olyan 5000 m magastól érdemes elkezdeni... úgy kb
3. Bombázni nem igazán bombáztam, annyit tudok, hogy a nagyobb bombázóknkál B25-től felfele van alattad célkereszt a Heavy Fightereknél nem tapasztaltam még... :) -
bigfootHUN #37065 Igen csak egy géppel mehetsz be.
Taktika? Ismerd a géped és az ellenfeleid gépét, de nyilván vannak itt nagyobb ászok is én főleg bombázni mentem eddig RB-ben. Mivel főleg németekkel repülök eddig nem sok sikerélményem volt vadászokkal itt.
Nem lehetetlen a heavy fighterrel vagy attackerrel bombázni de sok gyakorlást kíván. A tankos mixed részből vannak főleg tapasztalataim:
Úgy vettem észre hogy a repülős RB-ben azért lassabban mozognak a tankok mint a mixed battles-ben, de ha nem tudsz legalább 250 kg-os vagy 500 Fontos bombát vinni akkor tényleg lutri a bombázás. Próbáld először pillboxon ha tudod. A máltai térképen egy csomószor sikeres voltam stukával pillbox ellen már ha eljutottam odáig. Simán fölé mész kb 1800-200 m magasan. Motor le zuhanófék ki, leborítasz a hud nézeten még a zuhanás szögét is mutatja, 90 fokos szögnél a bomba kb. a célgömb környékére esik. 1000 m környékén kioldás és felhúzás, motor vissza zuhanófék be. A másik módszer hogy kb. 45 fokos szögben támadsz és a géppuskád használod a célzáshoz. Egy kis pitagórászi matek kell még. Ha tengerszinten van a célpontod és 1 km magasan repülsz akkor kb. 1,4 km távolságból kell elkezdened a rácsapást. 5-600-m nél egy rövid géppuskasorozat kb megmutatja hová esne a bomba, ha a golyó sebességével indulna, de mivel nem lesz ekkora sebessége jóval közelebb fog becsapódni. A tapasztalatom az hogy 3-400 m-en oldva ezzel a módszerrel egy min. 500 kg-os bomba elég közel esik le a célgömbben befogott célhoz hogy kiüsse. Általában egy kicsit fölé célzok a célgömbbel Hud nézetben mert így látom a szöget is amit 45-50 között próbálok tartani. Ja és fontos hogy milyen irányból csapsz le mert nem mindegy hogy a felhúzás útvonalán sziklafal, domb stb van-e mert akkor lehet hogy vége is a repülésnek... Ja itt sem fullgázzal kell rácsapni. Ha több kisebb bombát tudsz csak vinni akkor light vehicles konvojokat kell támadni, az útvonaluk fölé repülni és végigszórni az oszlopot kis magasságból lehetőleg hátulról előre... -
Attiska #37064 Lenne egy kérdésem a preset-ekkel kapcsolatban. Az első presetben a legkisebb gép BR-je 2,7, a legnagyobbé 3,7 a többi közötte van. A második preset-ben Van két 1,3-as és három 1,0-ás, hogy én csak kétfedelű gépek ellen akarok repkedni. Erre a program simán bedob olyan csatákba, ahol Bf110-ek repkednek, aminek a BR-je 2,0.
Most akkor az első preset BR-jeit is figyelembe veszi a második preset csatába kerülésekor, vagy hogy van ez? -
rabbiddgog #37063 na facebookon azt írták hogy wathunderes vérpisteke heckercsapat törte fel,
szingapúriak -
zolesz11 #37062 Üdvözletem:D
Még sajnos új vagyok a realistic csaták dolgában, ezért szeretnék pár kérdést feltenni:)
Az első és legfontosabb, mindig csak 1 géppel lehet lenni??
És mi a legjobb követnivaló taktika?:) Fogalmam sincs mit csinálok rosszul, de játszottam párat, és amint ellenféllel találkoztam haltam is.
És még egy fontos: A heavy fighterekkel bombázni lehetetlen realisticben? Mert nekem halvány fogalmam sincs hova fognak potyogni a bombáim, illetőleg a bombázóknál a bombázónézet az ugyanolyan mint arcadeban?
Bocsánat a sok kezdő kérdésért, de csak el kell valahogy ezt is kezdeni:) -
Rev Hard #37061 Egy jó pilótának a türelem az egyik erénye, légy türelmes. Ha te fenn vagy ne azzal foglalkozz hogy ki mit csinál 0 méteren, ha vársz akad majd munka fent is. Kezdésnek például kövesd a saját bombázóidat. -
Rony94 #37060 Ez is igaz! Van hogy felrepülök a magasba és onnan nézem kit kéne támadni. De sokszor a harcok annyira egymásba tömörülnek hogy szinte lehetetlenség úgy támadni hogy más ne vegyen észre. -
Rev Hard #37059 Az AB -nak is megvan a nehézsége, például az eredmény amit összehoztál azt hozd össze 0 halállal. Mindjárt elő kell szedjed az agyadat, mert meg kell fontoljad kétszer hogy kit és hogyan támadsz meg, illetve kicsit jobban megismered a géped ha nem percenként mással repülsz. -
robi3 #37058 működtek ezek egyáltalán ilyen magasan? XD -
#37057 a jó öreg Spitfire.. mindig meg tud valamivel tréfálni.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
itt nekem már hűteni kellett..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.02.08. 14:19:41 -
Rony94 #37056 Hát valamennyire igazuk van a fiúknak, itt seperc alatt lehet tenni egy 180 fokos fordulatot és manőverezni gyerekjáték, ergó szinte bárki játszhat ezzel a játékmóddal mert sok ész nem kell hozzá. Kinézel egy célpontot és lelövöd, ha szerencséd van más ellenfél nem nézett ki magának közben.
Mentem már pár realistic-et is, abban az tetszik hogy nincs az a nagy nyüzsgés mint arcade-ban, viszont idegesít hogy még nem értek annyira a gépek irányításához, itt befordulni pl. már öregapás érzés.
Szeretem az arcade-ot, mert kevésbé frusztráló, de egyben a realistic is vonz. :D
(simulator kilőve, nincsen botkormányom) -
#37055 mi az hogy nem számít? a lényeg hogy te mit gondolsz, nem az hogy más.. arcadeban is vannak noob -ok, ott is megvan hogyan lehet nyerni, taktika is jelen van, meg a tömeg is.. szép! -
Rony94 #37054 Tudom, az arcade nem számít, de akkor is, eddig ez volt a legjobb meccsem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rev Hard #37053 De én voltam. Az egyik kezemmel lőttem az enemy-t a másikkal törtem az oldalt. -
rabbiddgog #37052 nem wot-os hanem warthunderes mert a wot az a world of tank vagy mi -
rabbiddgog #37051 sziasztok
a mission4today oldalán feltörték valami wot-osok, nem tudtok róla valamit?
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.02.07. 21:10:32 -
StrikeFor #37050 Il-28 mekkora egy mocskos Troll jet killer ez :D -
#37049 Semmi jelentős. Egyik repülő sem éri meg. DB-7 v Lagg-2-33 v He-122 valami. Amúgy itt van róla infó és itt a facebook oldal Valami quiz app. -
#37048 ez mi?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#37047 az n1k2 is, prém mk ix -es spitet simán lefordultam (igaz, nagy sebességnél hirtelen lassulással.. ) -
robi3 #37046 zerok megfingatják őket, combat flapsel le is fordulják a spiteket -
#37045 Megszereztem a Meteor mk.3-at. Valaki jönne squadba jetezni?