• Rev Hard
    Erőtlennek éreztem a P-39 -et ahhoz képest ami volt, gondoltam ránézek az 1.45 patch notes -re és hát nem csaltak az érzéseim, azt hittem hogy a kihagyás miatt éreztem furának a gépet. Lényeg hogy az orosz szarok meg a Spitfire maradt olyan túlhúzott amilyen volt, ráadásul az utóbbi 0 sec fordulási idővel.

Ez meg egy pillanatkép az RB -ből, gondoltam fél év szünet után benézek oda is. A Yak-3 meg az I-185 dominált továbbra is, bármelyik hülyegyerek csodákra képes ezzel a két géppel, sok ész nem kell egyikhez sem.

Egy másik körben meg 10 percig kergettem egy Bf 109 F4 -et de nem tudtam elkapni, úgy ment mint ha valami jet motorja lett volna benne, aztán elindultam vissza a reptérre. Repülök nagy nyugodtan miközben az egyik csapattársam egyre közelebb kerül mögöttem, általában ilyenkor elkezdek manőverezni és én a picsájába kerülni mert nem egyszer lőttek már le ilyen helyzetben, de most úgy voltam vele lehet formációban akar menni, nem csinálok műsort. Tévedtem, elkezdett sorozni, majd a sérült géppel már nem igazán tudtam kimanőverezni és lelőtt. Kezdek kiábrándulni a játékból mert ez így már egyáltalán nem poén, nagyon úgy néz ki hogy 2 év után lassan ennyi volt számomra a műsor.