War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat, a 109-esek (és azon belül is a G10) a játék talán legjobb nem orosz gépei.

El kell engedni srácok... Egy killen görcsölni egészségtelen.

JethroHUN
Mit vársz a játék legszarabb gépeitől...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Simben is akad troll.Tény hogy alapból az emberek lefordulnak a célpontról ha látják hogy már "halott"
Pedig úgy kéne, hogy te a még teljes tulajdonságaiban hibátlan gépre beviszed a végzetes vagyis kritikus találatot, ami kb max egy perc múlva megadná magát a találatodnak köszönhetően úgy is, és bárki aki utána rálő az csak a hit-re kaphatna pontot meg a közreműködésre a 35xp-t. Ehelyett most az van, hogy te aki még a hibátlan gép ellen gépészkedve viszel be kritikus találatot nagy nehézségek árán, jön a parasztja és a már fuldokló motorú nehezen mozgó gépre játszi könnyedséggel de legalábbis sokkal könnyebben mint te bevisz egy másik találatot és ő kapja a freget te meg csak a közreműködésért járó 35xp-t. Nyilván egy hibátlan gép ellen sokkal nehezebb bevinni a találatot mint egy mások által kritikusan megsebzett vánszorgó gépre, miért nem az kapja a freget aki bevitte az első végzetes találatot és miért kapja ehelyett a közreműködésért járó xp-t ha valaki más is rálő az általa már gyakorlatilag harcképtelenné-nyomorékká tett gépre?!

Nem jó ez így, ezen remélem változtatnak. Bár nyilván ez főleg csak árkád módban jelent gondot, mert realisztikusban ahol le kell szállni tankolni a lőszert meg minden egyebet ott már más a helyzet, szim módban meg igen kevés gyakorlatilag nulla esély van arra, hogy bárki lenyulja a kill.-t.

https://fxmason.blogspot.com/

Ingyenes aranysastojás most is: http://www.twitch.tv/warthunder

Szavazz hozzá itt: https://docs.google.com/forms/d/1XiyJG3gdV7qkQOThfkLwG2bEcD4420vs_csA15-yZsQ/viewform

;-)

AnuluWork
A Ki200 lazán nem ég ki mostanában. 😊 Pedig nem orosz. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Így van, ez vitán felül áll, de jelenleg ha hibásan/igazságtalanul is de így működik. Nem tudom milyen rendszer lenne a legjobb mert a wowos megtageltem már az enyém lesz sem életképes. Hátha kitalálnak valami jót ami még valóságosnak is tűnik 😊
Én is addig szoktam lőni arcadeban amíg látom rajta a jelet, mert hiába meghal és ideadja a killt, még plusz a fele jutalmat össze lehet lőni 😄
Lehet, hogy most így van, de amúgy ez egy marhaság, és rohadtul unfair. Ha valakinek ellövik a fél szárnyát, akkor annak kampó, adja a pontot annak, aki lelőtte a szárnyát. Így kéne, hogy működjön. Ellenben most úgy van, hogy a sok marha (azt vettem észre, hogy főleg a törökök meg az oroszok) szinte még akkor is fürtökben jön utánam, amikor már egy szárnyam sincs, sőt, még a földön csúszó roncsokat is lövik, mint az állat. Ez mindenkivel kib@szás. Egyrészt azzal, akit lelőttek, mert így több lesz a javítási költsége. Másrészt azzal, aki amúgy a pontot kapta volna. Részemről én ha kigyújtok egy nem orosz gépet (és kapott már pár critet is), akkor leválok róla, annak már vége, nincs értelme tovább cseszegetni.

Ennyi. Vagy, mikor egy nap ezt hatodjára játsszák el veled, ott a C lehetőség. Egy elegáns sorozattal a "segítőkész" csapattársat is megszabadítod attól a fölösleges szárnytól, hogy pöröghessen a "győzelme" után. Hátha tanul az esetből. 😄
mabbak
Elkezd az ember 6000-ről zuhanni 4500-nél lecsap, csak krit, de látszik az ellenen, hogy bele fog fúródni a földbe, ilyenkor 2 lehetőség van, zuhansz tovább és biztosítod a killt vagy visszamászol és keresel másik célpontot és reménykedsz, hogy csak a tiéd lesz. Na most vulgáris leszek, de a faszom se fogja eldobni a magassági fölényt. 😊
amíg adja a pontot lőni kell 😛
Hihetetlen...Ha lekaszálod az ellenség fél szárnyát, akkor az miért nem azonnali kill? És akkor ne b@szd fel az agyadat, ha ha nyomi csapattársad egy sorozattal lenyúlja a killedet.
Eagle16
Ez az M3 Browning pont olyan, mint ha 7.7-es Vickers-el lőnék...kb. annyi ereje is van.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

AIexx
most ez komoly? g6, g10 alap fegyverzete 1x20 és 2x13 ??? EZMIEZ?? EZ VALAMI VICC?? gratula!
AIexx
hamár D sorozatú fókák.. (R😎
nekem a d12 nagyon bejött, a d9 is, de valahogy a d12 más.. 😊
mabbak

Nem tudom, én szeretem a D-ket D9 is jó volt, mondjuk 12-vel nem játszottam, de a D13 meg úgy jó ahogy van, fegyverzet optimális, bár nem emelkedik úgy mint a 9, oda kell figyelni a melegedésre, aztán cső. Nem tartom magamat különösen jó játékosnak, mármint vannak nálam százával jobbak, de a Fókák mindig is bejöttek. Fekszik a stílus, amivel eredményesek.
Igen.

nekem sem jönnek be a d-s fókák, bár csak d9-em van (fullos), de nem szeretem a g-6-ot többre becsülöm.
amúgy gondolom d-12 gyakran megy jetek ellen akkor a k-4 is nem?

AIexx
d13 -al gyönyörű teljesítmény, pedig szerintem az a gép nem ér semmit.. na de mind1, xp-t adja rendesen.. 😊
magadnak felrakhatod,hogy így lásd a géped!

Magyar BF109 skin
Pluskast
Gondolom ez nem a játékban megtalálható skin?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ez szép, akkor jól elkaptad a fonalat ebben a körben. <#taps>

JethroHUN
Akkor próbálj már meg alap fegyverzetes Bf109-cel bármit elérni ott.

Erősen csíter gép? 😄 Haha.Jó vicc.Egy K/D-re kíváncsi lennék.Mondjuk megoszthatnád miért csíter?!

mabbak
Bocsi, de replay-t nem tudok már küldeni, játszottam annyit, hogy lecserélte időközben. Nem volt ez amúgy annyira nagy dolog, D13 erősen csíter gép, meg össze is jött minden. 😊
arcadeban ez igaz akarmelyik gepre

Master91
Jöhet nekem is, tanulok belőle valamit biztos
Replayt tudnál küldeni?

mabbak
Eddigi pályafutásom legjobb eredménye. 2 Meteor, 2 F80, 1 P80 és 2 F8F. Csodálatos repülőgép ez a D13. 😄

JethroHUN
Spitfirehez aztán sok tudás kell....

Cobra.
Hagy dicsekedjek kicsit 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

az óriáscsigáról nincs hír, hogy visszajön-e? az előzőről lemaradtam, pedig szívesen megküzdenék vele!!! 😊

the "snail" 😄DD mekkora !!

Lassan tényleg kezd kicsit túlságosan is offtopik lenni a társalgás...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nyugodtan annyiban maradhatunk, hogy a németek vesztettek, a szövetségesek meg győztek, de nagyon nagy áron. Az is ismert, hogy a legtöbb veszteséget a szovjetek szenvedték el, mert náluk nem volt értéke az emberéletnek, nem számított, hogy 1000 vagy 10000 katona hal meg, a lényeg csak a siker volt, bármi áron. Az is bizonyos, hogy a németeknek igenis fejlett és hatékony fegyvereik és hadászati technológiák/taktikáik voltak, máskülönben az oroszok nem kényszerültek volna rá arra, hogy minden méter előrehaladásért feláldozzanak pár tucat katonát.
A dolog másik oldala, hogy bár a németek valóban vesztettek, hosszú távon mégis teljesültek az akkori rövidtávú céljaik. A nagy nyugati gyarmatbirodalmak elbuktak, németország pedig európa vezető gazdasági nagyhatalma lett, akinek a zsebében van a régi ellenségek gazdasága (mini, bugatti, bentley, rolls royce mind-mind német cégek tulajdonában vannak, hogy csak az ismertebbeket említsük). Ha nem lett volna kemény dió legyűrni a németeket, akkor az akkori nagyhatalmak se rokkantak volna bele a háborúba (mégha csak utólag is).

Komolyan ez már nevetséges. Pontosan te ideologizálsz itt. Te moralizálsz, hogy ki a gonosz, ki nem. Én erről egy szót sem ejtettem (direkt) és magasról teszek a véleményedre is. A háborút a szövetségesek nyerték, a tengelyhatalmak elvesztették. Ez egy tény, nem vélemény kérdése. Csak te akarod megmagyarázni, de az az egy szerencsénk van, hogy a tények makacs dolgok.

Idézzük a grúz Generalisszimuszt: "Egy ember halála tragédia. Millióké statisztika." Legnagyobb ember anyag veszteséget a SZU és Kína szenvedte el a szövetséges oldalon. De ha megnézed volt miből a frontra küldeni. Ugyan akkor Németország a lakosság 10%-át bukta el. Ami még mindig nem egy fényes arány.
A náci Németország megbukott, feltétel nélkül kapitulált, a hatalmi elitet eltakarították, az országot szétszabdalták. Brit-Birodalom és Franciaország eltűnt a süllyesztőben. Helyüket nyugaton az USA vette át, aki a mai napig megőrizte a vezető szerepét. Kelet-Európára évtizedekre vörös uralom alá került, az országoknak moszkvából diktáltak és nem berlinből. Az tagköztársaságokat saját képükre formálták politikailag és társadalmilag is. És 45 évvel túlélik a Reichet. Ennek az ára 20.000.000 halott. A történelmet vérrel írják. Ha tetszik, ha nem.
Pedig ez egy hazug ideológia része akárcsak az, hogy a náci Németország volt a világ gonosza. Ugyan már, semmi mást nem csinált Hitler mint angolszász mintára a nyugati világ addigi faji törvényeken alapuló gyarmati politikáját kezdte alkalmazni. Hitler és csapatai keményen meg kurták a faji törvényekkel rabszolgatartó angolszász fasisztákat is, még akkor is ha végül elvesztette a háborút.

Ugyan ezen ideológia miatt nem kérdezi meg azt senki, hogy pl Einstein miért egy olyan országba menekült a nácik elöl, ahol 350 éve folyamatosan faji törvények voltak a feketék ellen? Persze Einstein-nek és társainak is csak addig volt baja a faji törvényekkel amíg nem rájuk vonatkoztak, ahogy jött egy ember Európában és fasiszta jelmezben lerúgta a veséjét a szabadság jelmezében tündöklő igazi fasisztáknak már rögtön nyivákolt mindegyik a faji törvények miatt, pont olyan törvények miatt amit addig a "szabadság szinonimájaként" értelmeztek Anglia és Amerika szerte.

Aki kardot ránt kard által vész, a fasiszták pedig fasiszták által. Maradjunk annyiban, hogy 83-17%-os halálozási arány a szövetségesek kárára az minden kivéve győzelem, akkor sem az ha annak hirdetik.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.07. 15:06:13

Egyébként az offolás miatt panaszkodók lelkivilágán nem sokat fog segíteni az sem, ha most spoiler feliratokkal lesznek tele az oldalak. 😉
Érdekes témák ezek, de megértem a panaszkodókat is, mert tényleg off itt. Még ha nem is pörgött mostanában a topic.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.12.07. 14:25:58

Ideológia szerinted, én inkább a logika szót használnám. Te is nyugodtan használhatsz logikus érveket. Például az minek is mond ellent, hogy a háború után Németország (ami amúgy nem létezett '45-'91-ig) lett Európa legerősebb állama?

Ezt írtad:" Illetve mielőtt nagyon belemerülnénk itt a Discovery Channel által vizionált háború nyerő fegyverek témában, mellékesen megjegyezném, hogy a háborút emberek nyerték meg, nem fegyverek... "
Ezt én úgy értettem, hogy az embereken múlt a dolog, és nem a fegyvereken. Ezzel nem értettem egyet. De ha csak annyit akartál ezzel mondani, hogy emberek használták a fegyvereket, és nem a tank mesterséges intelligenciája döntött úgy, hogy akkor ő most háborúzni megy, akkor igazad van, csak ez nem volt kérdés😊)) Akkor végülis egyetértünk, csak elbeszéltünk egymás mellett.😊

Azt írtam, hogy kb. a fél világ ura, nem véletlenül. A két pólusú világ kifejezésre szerettem volna utalni.

Nyelvtanozzunk.
Totális háborúk. Min dőlnek el? Nyersanyag készletek nagyságán. Ennek én nem, hogy nem mondtam ellent, még meg is védtem (#36489), mert ez így van. Te kezdted el összemosni azzal, ami egy másik kérdésre a válasz. Kik döntik el? Az emberek, akik effektíve felhasználják a nyersanyagokat.
Mond ha nem így van, de eddig a következő érveket hoztad fel: leegyszerűsítés, okoskodás és végül a hagyjuk.

Mindjárt gondoltam, hogy meg fogod ideologizálni ezt is, bár őszinte leszek kicsit kreatívabb magyarázatra gondoltam. <#nyes> Pláne annak fényében, hogy a háború után elképesztő gyorsasággal Németország lett Európa legerősebb leggazdagabb és egyébként az EU vezető állama...

De a vita részemről tényleg lezárva. <#wave>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.07. 14:02:20

A fél világ ura azért az erős túlzás😄 Megkapták Kelet-Európát, és kb ennyi. Kína hiába volt kommunista, az ő uraik biztosan nem voltak soha. De mindegy, szerencsére a szovjet birodalom is viszonylag gyorsan a történelem szemétdombjára került. Szerencsére a világ megúszta a 3. világháborút a 20. században.(amire szerintem ha nincs az atombombától való kölcsönös félelem, elkerülhetetlenül sor került volna)

Gondoltam az analógiával világos lesz miért butaság, amit mondasz. A cél, hogy nyerj, gólt rúgj. A veszteség a kiállított ember. Az nyer aki több gólt rúg (eléri a célját), nem az akinél több ember marad (kisebb a vesztesége). A vesztes meg a veszteség az két különböző fogalom. A legnagyobb veszteség még nem tesz téged vesztessé. Tényleg ilyen nehéz ezt megérteni?
Mi lett a következmény? A Szovjetunió lett a világ 2. számú szuperhatalma, kb. a fél világ ura. Ezt nevezed te vesztesnek?

Ez már így parttalan okoskodás, én részemről tartom a véleményem, a modern háborúk elsősorban azon dőlnek el, amit mondtam(nyersanyag stb).
De ez itt tényleg off, úgyhogy hagyjuk.

"Szóval ha egy focicsapatból kiállítanak valakit, de nyernek 1:0-ra, akkor ha a létszámot nézzük mégis csak vesztesek?
Ilyen nincsen."

Én is erről beszélek, nyilván ha egy halált egy gólnak veszünk akkor mégis ki nyert és ki vesztett? Persze az agymosó gépezet szép elnevezésekkel tudja illetni a világunkban a veszteségeket: "Győzelem"

Nézd csak meg ezt: A háború áldozatai 83%-ban a szövetséges katonák és civilek közül kerültek ki...

Hiába idézgeted a Wikipédiáról, hogy mi a háború célja, mert nem a cél számít hanem a következmény. És ha a következményeket nézzük akkor pont olyan ez a gyözelem is mint amikor egy fél karú rablóból kivesz valaki 50 ezret miután beledobott már 1 milliót... Persze arra is ráírják, hogy "nyerőgép." És persze ahogy sokan elhitték a vesztőgépről, hogy azzal lehet nyerni úgy elhiszik sokan azt is, hogy a háborúban vannak győztesek. De bárki aki legalább egy hozzátartozóját elvesztette egy háborúban az bizony örök vesztes marad, nem egy nem két napra vesztette el azt akit szeret hanem örökre.

De téma részemről lezárva. És inkább később (ha megjelenik) majd dobok egy atomot a B-29-el a játékban azokra, akik nem értenek velem egyet. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.07. 12:49:33