-
Serinahun #36893 Sziasztok!
Technikai segítséget szeretnék kérni. Van egy Thrustmaster Strick X botosom. Be van kalibrálva, tökéletesen működik. Gondoltam én. Szimulátor módban felszálláskor tudom, hogy az oldalazó mozdulatokat az "Z" tengellyel kell jobbra vagy ballra finoman korrigálni, hogy egyenesben maradjon a gép és fel tudj emelkedni. Viszont felszállás után sem szűnik meg a balra lefele húzása a gépnek. Ahogy elérek egy magasságot és beállok szintre a joy elengedése után azonnal bukik lefele az orra balra. Mint ha valaki a jobb szárnyát meg a seggét elkezdené egyszerre emelni. A valósághű irányításnál ennek a joynak megfelelőt állítottam be. Próbáltam módosítani is de nem változott. RB-ben ez nem jelentkezik. Pár hónapja játszottam utoljára és akkor nem volt ilyen problémám. A másik dolog,ami érdekelne. Hogyan lehet úgy beállítani a plusz tengelyeket, amikkel nézelődni lehet, hogy ne egyből leghátra mutasson? Azaz, hogy ne egérrel kelljen külön nézelődnöm, de még is úgy tudja nézelődni mint ha az egérrel csinálnám. Tudna valaki ezekben segíteni?
Előre is köszönöm!