-
MasterMason #36704 Sajnálom de muszáj egy pár mondatot azért megjegyeznem nekem is, függetlenül attól tetszeni fog e másoknak vagy sem. Biztos hallottál már a Gamescom-ról a világ egyik legnagyobb játékrendezvényéről amelyen a játékipar Oscar díját is osztogatják, és amelyet egyébként egy a nemzetközi játékiparban teljes egészében elismert zsűri ítél oda, és itt bizony nem akármikért osztogatják a fejlesztői és egyéb díjakat.
Szóval itt nem az van, hogy megkérik gipsz jakabot SG-ről mert tíz éve vett magának egy joystickot, hogy akkor csapjon oda a hasára és szakmai meg fejlesztői szemmel ítélje már meg kik érdemelnek itt díjakat. Tehát van egy a játékiparban nemzetközileg is elismert zsűri, akik amúgy szakmai szempontok alapján odaítélik ennek a játéknak több egyéb technológia díj mellett még a legjobb szimulátor játék díját is, majd jössz te meg gipsz jakab egy boltban vásárolt joystickkal a kezében, és tényleg nagyon szakmai szemmel "leszimulátorocskázzátok" a játékiparban ismert és elismert szakemberekből álló zsűri által díjazott játékot.
Hiszed vagy sem de itt nem szoktak "szimulátorocskákat" a legjobb fejlesztői, a legjobb technológiai díjak mellett még a legjobb szimulátor játékának járó díjjal is kitüntetni.
Értem én, hogy vannak akik régen szimulátoroznak és azt hiszik, hogy ők valóban szakmai vagy fejlesztői szempontok alapján tudnak megítélni szoftvereket, csak azt nem értem akkor vajon miért nem őket hívják meg zsűrinek, hogy odaítéljék a játék ipar Oscar díjait?!