War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Srácok valami tipp emelkedéshez? Ennyi játék után még mindig nem tudom hogy érdemesebb? Felmenni amíg épphogy nem zuhansz le az alacsony sebesség miatt és sebességet gyűjteni megint. Vagy csak annyival emelkedni hogy ne veszítsek a sebességből? Látok mindkettőre példát, de ki csinálja jól? <#fejvakaras>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

AnuluWork
Viszont megmosolyogtató, hogy ahogy a Ki-200 BRjét nyomják felfelé. 😊 6.7, majd 7.0 és most meg már 7.3. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Írtam miért.

Eagle16
Jól értettem? F7F-el szenvedtél? Haha...ha.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

AIexx
4-es túlerő.. no problem..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AnuluWork
Ez valahogy T5ből mintha (?) eltűnt volna, vagy csak én vagyok szerencsés?

Tegnap lázas betegen (köszönhetően a gyereknek amit hazahozott a bölcsiből) végre kivittem fullra az egész USA ágat az utolsó megmaradt géppel is (F7), és bizony elmondhatom, hogy BR7 felett komolyan más ez a játék. Mivel az F7 BR5.3, és ált. 5.0s átlaggépekkel sorsolt össze, nem semmi volt az a szenvedés, mire az utolsó két modult kimaxoltam. 😄 Pedig semmi extrát nem csináltam ...

... csak ha F7el kezdtem, valamelyik buzi vagy megsorozott már az elején vagy nekem jött, vagy az ellen közül csak simán "belémüldözte" magát a gyökér, ha már nem bírt lelőni, lehetőleg még a meccs elején. Utána meg mehetett a 10-15+ perces csata, hogy utána cobrával vagy mustanggal szépen felmenjek, leszedjem az állatkákat aki nyomták a bomber spamet és a nagyeszű csapat nyerjen. (Szerk. Komolyan fontolgattam, hogy magasabb BRbe megyek vissza és nincs ez a szenvedés. 😄)

Szóval nehéz ügy ez. T5ben stock géppel kevés gép esetében lehet tartani a lépést, de nincsenek igazán nagy barmok, sőt. T5 alatt meg tele van unatkozó idiótákkal.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.16. 09:57:28

"its like makeing house and only destroy forest" kiégtem 😄 Csak tudnám honnan szalajtják ezeket az előembereket 😄

Rev Hard
Megtámadott 2-3x de egyszer sem bírt velem, amire már célkeresztbe került volna inkább mindig kiugrott a gépből. Imádom amikor nekem ezekkel kell foglalkozni ahelyett ami a dolgom és nyerésre visz, arról nem is beszélve hogy az ilyen retardált faszok mellé mindig hozzácsapódik valahonnan egy golyó is, múltkor egy Wellington -al kezdett el üldözni egy csávó miközben én egy vadásszal fordulóztam. Az ilyenek basznak szét idegileg. Frusztráltság ON !

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

AIexx
kilőtt a csapattársam, mert lelőttem valakit, akit ő nem bírt.. természetesen orosz csávó..

StrikeFor szavaival élve: GRATU!! 😄 😄
GRATU!!

AIexx
az összes Dora kiváló, kiváncsi leszek majd a C-s 152 -esre.. hamár a H-t nemtudták megcsinálni normálisan..
az szép .S
Viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy logitech egerem.És azt lehet hogy az egyik gombra rakjak egy olyan funkciót amivel tudom cserélgetni hogy éppen Mg-vel vagy CNN-el lőjek!?Egy váltó szerű dolgot.Tehát mindkét esetben a bal egérgombbal tüzelnék,csak tudnék váltogatni hogy éppen melyik kaliberrel.

Jó tudni... 😞 .Köszönöm.

Sajnos a "Szikra" szinkronizációs problémákból ered. Akkor jön elő, ha a Te gépeden betalálsz, de a szerver szerint nem (lagg, loss, choke).

Elég idegesítő, de nem lehet ellene mit tenni 😞
Nem tudom mi lehetett.Engem kb a 2 és fél (vagy 2 nem tudom már) év alatt egyszer nem szedett ki japán bomber... 😞

azért furcsa,mert kb másfél hónappal ezelőtt játszottam és nagyon szétkaptak ha rossz szögből támadtam be ezeket a bombereket.....most meg ahogy írtad bamm bamm és ropi...ha véletlen szerencsém van és betudok ülni gunnerbe akkor meg szikra....a maxos expert kezelők meg el se találják az ellenséget
Azért tier IV-V szinten már eléggé kevés a kezdő. 😊 És eléggé erősek is az ellenfelek ágyúi.De ha kilehet próbálni menj be cutsom battle-ba.Lőjjél rá párat egy g8n-re.Látni fogod.A szárnya olyan mint a ropi.A szikrázásra nem tudok mit mondani. <#nemtudom> pl.: Tegnap valaki le volt nyűgözve a d-9-es fókától.Akárkit üldöztem vele tegnap (f7f,p80c) csak kicsi szikrákat láttam.Még hitet sem adott.És nem 1-2 szikráról beszélek.Vagy 7-10-ről folyamatosan.Ez van.Anomália.

majdnem fullos már........én elhiszem,hogy vannak jó játékosok,de minden körben azonnal leszedi bárki...és ha eltálolok valamit ha én lövök akkor meg csak szikra
Lőszer van hozzá fejlesztve?Ha nincs akkor ne csodálkozz.Lehet hogy még gyakroló lövedék is van a hevederben.

A teste nagyon erős.Sokan istenítették,de én f8f-el a 4*20 millissel simán felülről csak a szárnyra megyek.Olyan szépen leszakad...Semmi esélye.Csak a buták ellen jó akik beállnak mögéd.És lassú is.Szóval ideális célpont.Nagyon könnyű leszedni.

dupla 20 millis turretek lövedékei pedig szikráznak mindenen basszameg
G8N1 bugos vagy mi a fax? tegnap megvettem azóta mentem vagy 40 meccset és kizárólag a szárnya szakad le amikor leszednek! mindegy honnan vagy mivel lőnek....leszakad valamelyik szárny.....
Eagle16
Ez a D-9 kegyetlen, B-6/R3 óra nem volt ilyen jó német gépem 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szia! Szeretnék én is replay-ből videót készíteni, tudnál némi segítséget adni nekem? Mit használsz, kamerakezelés, ilyenek. Köszönöm előre is.
végre megvan a G8N1 és nem találok el semmit 😛 😊
SigS
Próbáld a Havoc-ot <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Sziasztok! Aki még nem ismeri, azoknak mondom, hogy van egy MAGYAR DCS World csoport a FB_ON és a Google+ ON is. Várunk mindenkit, akik "szeretik" a DCS_t és a repülést :-)

DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja a FaceBook_ON

Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók a Google+ ON

HUNter

Bomber gunnerek nerfelve vannak? szart se találnak el expert maxolt skillel ,de még ha én zoomolok 500 méterre akkor se.....
Rev Hard
Annyi az érdekessége ennek a skin -nek hogy egy fan made cucc ami bekerült a játékba, de amúgy ugyan úgy megszerezhető mint minden skin. Arra figyelj hogy a megfelelő variánst használd a gépből, máskülönben elképzelhető hogy nem számolja.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Nem lehet. Replayben ilyen.

AnuluWork
Ne haragudj már, de ezzel még nem foglalkoztam. Lehet állítani az UIt? Mindig az a bajom, hogy nem látom ki mit merre sebez. Nálad meg egyben a battle és a chat. Hol lehet ezt állítani?

Lenne 1 ... részben ide vágó kérdésem 😉 😄 ... Nemtudod a P-39 skint még meg lehet szerezni? 2-3 napja vettem észre, hogy nem számolja a killeket hozzá... :/
Most ez ilyen szezonális ,,akció'' volt? 😄
Utoljára szerkesztette: Vincenzo91, 2014.11.12. 07:31:48
Rev Hard
Mit is mondtam korábban ? Ahol a cannon már hatástalan a rakéta még betalál.

AnuluWork
Bár a B57 ezzel a BR7.0val nem fair ...

AnuluWork
Kell az adrenalin? Akkor próbálj meg fegyverzet nélküli bomberrel lelépni a téged üldöző vadászok elől. Garantálom, hogy lesz ott adrenalin. 😄

AIexx
van olyan helyzet, amikor már nincs más megoldás..
RAZOR27
végre valaki 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Mondjuk van egy bája, hogy belemész egy ilyen szituba és utána irány a fórumra sírni.

Rev Hard
Mert agyatlan faszság, semmi ész nem kell hozzá egy lézerágyún kívül ezért elterjedt. Ez nagyjából reprezentálja az emberek képességeit, ennyit tudnak.

De miééééért a head on? 😄DDD Tempestet lelehet fordulni plul... 😄 A Head on pedig egy lutri... :/ 😊
Head ON: Lelövöm a tempest szárnyát f7f-el, nekem crashel, leszakad a szárnyam. Ők crashed, én 4 perc múlva lezuhanok miatta, kap egy killt.

Értelmes egy játék.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.11.10. 20:21:20
AIexx
most abban mi a jó, hogy ledobsz egy bombát 5k méterről, a bázisnak annyi, lemegy a ticket.. arra téved egy vadász, és akinek van esze, 2-3mp alatt leszed.. ennyi volt a bombázás.. üres menet szinte.. nekem kell az adrenalin, és ne kelljen tartanom attól hogy valaki rámjön, és nemtudok vele mit csinálni.. időpazarlás..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.10. 19:26:02
Gondolom nem sokat bombáztál ( nem trollkodásról beszélek) hogy ilyen jól látod a dolgokat.
Ritkán szidom a játékot, de azt a marhaságot, hogy High textúra alatt nincsen gunner megjelenítve, sőt még pilóta se, nem bírom felfogni. Annyira értelmetlen ez a megoldás, hogy za hihetetlen, hogy néz már az ki, hogy nem látszik a pilóta SEM a gépbne, de már a gunnerek hiánya is szemet szúr. Remélem kitalálnak valamit, mert ez így nagyon rossz megoldás, és persze nem engedi high-ra állítani, mert nem bírja a gépem...
AIexx
30-ast az összes bombázóbuzinak.. csak arra vannak hogy elrontsák az ember kedvét.. unalmas az, amit ők művelnek..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.10. 16:05:02
AnuluWork
G8N1 a legjobb bomber lett a játékban. Van védelme, van sebessége, manőverezhető, emelkedik, meg minden ami kell. Csak oldalról lehet igazán elkapni, hátulról kemény dió.

mabbak
Easy brother. Csak egy kérdés volt, te jóisten. Nem lesz semmi. Mellesleg nyilván megnéztem, sőőőőt még rá is gugliztam a történelmi részére, mint említettem nem vagyok teljesen retardált, kíváncsi lettem volna az okára, aztán hátha valaki meg tudja magyarázni, ennyi. Tökömnek kell ilyen fellengzősnek lenni egyből. 😄
Rev Hard
Ha valaki megmagyarázza mi lesz ? Átprogramozod a játékot ? Nézd meg a gép felszerelései közt hogy kitudod-e szedni, ha meg nem akkor ennyi.

mabbak
Azt valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy az IL-ekre miért nem lehet CSAK rakétákat tenni, bombák nélkül? Ez valami történelmi dolog vagy csak szimplán a Gaijin melléfogása? Megkérdeztem csata közben, azt a tanácsot kaptam, hogy csak dobáljam el a bombákat, ennyi eszem nekem is van, csak ez nem válasz a kérdésemre.