-
Ez valahogy T5ből mintha (?) eltűnt volna, vagy csak én vagyok szerencsés?
Tegnap lázas betegen (köszönhetően a gyereknek amit hazahozott a bölcsiből) végre kivittem fullra az egész USA ágat az utolsó megmaradt géppel is (F7), és bizony elmondhatom, hogy BR7 felett komolyan más ez a játék. Mivel az F7 BR5.3, és ált. 5.0s átlaggépekkel sorsolt össze, nem semmi volt az a szenvedés, mire az utolsó két modult kimaxoltam. :D Pedig semmi extrát nem csináltam ...
... csak ha F7el kezdtem, valamelyik buzi vagy megsorozott már az elején vagy nekem jött, vagy az ellen közül csak simán "belémüldözte" magát a gyökér, ha már nem bírt lelőni, lehetőleg még a meccs elején. Utána meg mehetett a 10-15+ perces csata, hogy utána cobrával vagy mustanggal szépen felmenjek, leszedjem az állatkákat aki nyomták a bomber spamet és a nagyeszű csapat nyerjen. (Szerk. Komolyan fontolgattam, hogy magasabb BRbe megyek vissza és nincs ez a szenvedés. :D)
Szóval nehéz ügy ez. T5ben stock géppel kevés gép esetében lehet tartani a lépést, de nincsenek igazán nagy barmok, sőt. T5 alatt meg tele van unatkozó idiótákkal.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.16. 09:57:28