38447
-
Panlaj #36324 Korábban USAF és RAF oldalon sokatt bosszankodtam, hogy az I-16-os állandóan elkap. Most én megyek vele.
-
#36323 Az mostanában mennyire normális, hogy egy bombázót millió cafatra robbantok rakétákkal, és megad egy assist -ot?? :'( -
#36322 Köszi ! -
Vaktermesz #36321 Köszönöm! -
Panlaj #36320 Szia! Sziasztok!
Már régóta figyelem a fórumot.
Master91-nek
AB csatákban megyek főleg T3 szinten. Induláskor egyből emelkedéssel kezdek, és a harcmező széle fele haladok. Igyekszem a frontvonaltól távol maradni, hogy biztonságban fel tudjak emelkedni a bombázók szintjére. Közben figyelem, hogy nem-e akar a csapatársam leszedni. Rakétával gyakorolnak rám, meg ütköznek. A bombázókra megyek, és igyekszem oldal irányból lőni őket. Végig sorozom az egyiket és tovább megyek, emelkedő fordulást végzek. Sebességszedés, és újra. Utána igyekszem biztosítani a saját bombázókat. Ha meg olyan a kedvem, akkor I-16 közelharc. De azt is 2000m-ről a oldal irányból. Átrepülök a kavarodást, leborítással megyek közéjük. Így saját oldalra kerülök támadás után. Ha beállnak mögém, talán egy csapattárs leszedi. -
#36319 AB :)
Hasonlóan nyomom ahogy te írtad le, tier1-en majdnem mindig 1. vagyok :D
Ma bekerültem 2-3asok közé, nem tudtam felmenni a bombázókat meg szaggatni, ahhoz kicsi a gép még :D -
Rev Hard #36318 Fraps -al veszem fel a műsort és Sony Vegas -al MP4 -be átkonvertálom. -
Vaktermesz #36317 Szia, mőltkor láttam egy kis videódat, kérdeztem is, de lehet nem olvastad, a kérdésem az volt, hogy mivel vetted fel replay-ből, illetve van e valami tanácsod? Igazából pár másodperces, max 1-2 perces videókat akarnék felvenni azokból a dogfight-okból amiket izgalmasnak tartok. -
Rev Hard #36316 Menj próbáld ki az A-20G -t is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#36315 Kihagytam másfél hetet és azóta az lett a mód AB-n, hogy a csapat 90%-a kezdésből bomberrel jön, és három perc alatt kidobnak mindent? Negyedik ilyen meccsem fél órán belül és mindkét oldalon ez megy, nagyjából ketten vagyunk vadászok. Mi a fene történt itt? -
Vaktermesz #36314 AB vagy RB, nem mindegy! RB-re tudok tanácsot adni, mindig a szélen mozogj, lehetőleg társakkal, mert egyedül nagyon rossz helyzetbe lehet kerülni. Emelkedj amennyit csak tudsz egy állandó segítséggel, 250-280 kb. Sose az első gépre menj rá, úgyis megy rá valaki, mindig várd meg, hogyan alakul a csata, én mindig egy bajbajutott társról próbálom levadászni az ellent. Ilyenkor nem figyelnek maguk mögé, és a saját gépeinket is védhetjük. Fő, hogy ismerd meg a gépedet, miben jó, mi a hátránya, és azt használd ki. Persze ismerned kell a másik oldal gépét is, hiszen ha te jobban fordulsz, nyugodtan mehetsz bele fordulóharcba. Még egy fontos szabály, ha lősz is valakit és azt hiszed nincs mögötted senki, akkor is nézz hátra, akár csak a radaron jobb felül, érhetik az embert meglepetések. -
Vaktermesz #36313 Gyengébb, mint az amcsi, de a 4x200mm jó pont, de én nem venném meg a részemről. -
#36312 Hali!
Csata első 1-2 percéről lenne pár kérdésem.
Ti hogy helyezkedtek el? Persze függ gondolom hogy mivel is indultok...én régen toltam ezt a játékot, de most amerikai ágon legelső szinttől felakarok menni egy darabig.
Valszeg fighteres leszek inkább.
Úgy szoktam, hogy felmegyek olyan 1100 körüli magasságra, és figyelem, hogy melyik oldalamra jön kevesebb ellenfél. Mikor majdnem mellém ér az a pár darab repülő (persze ők alattam vannak), akkor lebukok, és kb. mögéjük érek + míg zuhanó repülésbe vagyok lőni is tudok felülről.
Vagy jobb lenne alacsonyabban menni? vagy maradjak azon a magasságon ahol indultam?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.17. 19:34:58 -
#36311 briteknél a prémium Mustangot érdemes megvenni? elég jónak tűnik..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.17. 18:08:53 -
#36310 kellemeset csalódtam.. legjobban emelkedik, leggyorsabb.. brutál kis féreg.. :D
#36309 Semmivel. -
#36308 1-el több 13mm -es, sokkal több lőszer, kicsit nehezebb szétlőnni.. 8-as armament, a tier 3 -as csak 7 -es.. -
ktm99 #36307 Tudom itt nem sokan repkednek bombazokkal, de azert megkerdeznem, hogy miben jobb a magasabb tierben szereplo DO, az E-s sorozatnal. Utobbiakon 20mm cannon/turret van, mig a tier 4-esekrol ez hianyzik. -
#36306 d sorozatú fókák lemelkedik.. és nehéz célozni a 30-assal.. -
robi3 #36305 bf 109 k4-ről vélemény? tényleg úgy emelkedik, ahogy le van írva? -
#36304 azért vannak még rendes emberek.. :)
#36303 He 112 B-1 a csapásirány ^^ de a bf 110-c4 e is sokat használom, mindig bent tartom a pakliban, de gyanítom RB-n röhögve kiszednek belőle :D -
gstup #36302 Részben géptől is függ.Az biztos hogy RB-ben sosem emelkedek a harcmező közepe felé.A térkép szélén vagy széle felé indulok.És 5000-5500 méteren megyek a harctér felé.Milyen gépeket használsz? -
#36301 arcadeba játszom, de RB-re készülés képpen kérdezem :D szóval igen :D -
gstup #36300 RB? -
#36299 jaja. Mindenki téged akar lelőni. :) -
#36298 Tudod mennyit ad 4-5 lelőtt gépért vesztes csatában pl. F7el? Még prémiummal is kemény 800-1000 rpt. Most szorozd be ezt két 6500as modullal, és add hozzá a betegség faktort és a sok idiótát, meg hogy mindenki téged akar lelőni! Na akkor kijön a szenvedés ...
Szerk: Ráadásul amióta ezt a hülye lockot bevezették, azóta ha az elején elqurod, akkor nincs csata legalább 8 percig. Ilyenkor mérlegelni kell, hogy most 10-15 perc szenvedés totál idiótákkal és veszítünk, vagy kilépsz. 8 perc mindenhol 8 perc. Minél többször lépsz ki, annál többször dob hülyék közé, és annyiszor +3 perc.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.16. 11:52:00 -
#36297 Mármint azon hogy baszogatnak F7-ben. Mert én nem . :P -
#36296 Az amerikai oldallal én már semmin sem csodálkozom. :D -
#36295 Csodálkozol rajta ? -
#36294 Srácok valami tipp emelkedéshez? Ennyi játék után még mindig nem tudom hogy érdemesebb? Felmenni amíg épphogy nem zuhansz le az alacsony sebesség miatt és sebességet gyűjteni megint. Vagy csak annyival emelkedni hogy ne veszítsek a sebességből? Látok mindkettőre példát, de ki csinálja jól? -
#36293 Viszont megmosolyogtató, hogy ahogy a Ki-200 BRjét nyomják felfelé. :) 6.7, majd 7.0 és most meg már 7.3. :D -
#36292 Írtam miért. -
#36291 Jól értettem? F7F-el szenvedtél? Haha...ha. -
#36290 4-es túlerő.. no problem..
#36289 Ez valahogy T5ből mintha (?) eltűnt volna, vagy csak én vagyok szerencsés?
Tegnap lázas betegen (köszönhetően a gyereknek amit hazahozott a bölcsiből) végre kivittem fullra az egész USA ágat az utolsó megmaradt géppel is (F7), és bizony elmondhatom, hogy BR7 felett komolyan más ez a játék. Mivel az F7 BR5.3, és ált. 5.0s átlaggépekkel sorsolt össze, nem semmi volt az a szenvedés, mire az utolsó két modult kimaxoltam. :D Pedig semmi extrát nem csináltam ...
... csak ha F7el kezdtem, valamelyik buzi vagy megsorozott már az elején vagy nekem jött, vagy az ellen közül csak simán "belémüldözte" magát a gyökér, ha már nem bírt lelőni, lehetőleg még a meccs elején. Utána meg mehetett a 10-15+ perces csata, hogy utána cobrával vagy mustanggal szépen felmenjek, leszedjem az állatkákat aki nyomták a bomber spamet és a nagyeszű csapat nyerjen. (Szerk. Komolyan fontolgattam, hogy magasabb BRbe megyek vissza és nincs ez a szenvedés. :D)
Szóval nehéz ügy ez. T5ben stock géppel kevés gép esetében lehet tartani a lépést, de nincsenek igazán nagy barmok, sőt. T5 alatt meg tele van unatkozó idiótákkal.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.16. 09:57:28 -
MitsuMishi #36288 "its like makeing house and only destroy forest" kiégtem :D Csak tudnám honnan szalajtják ezeket az előembereket :D -
Rev Hard #36287 Megtámadott 2-3x de egyszer sem bírt velem, amire már célkeresztbe került volna inkább mindig kiugrott a gépből. Imádom amikor nekem ezekkel kell foglalkozni ahelyett ami a dolgom és nyerésre visz, arról nem is beszélve hogy az ilyen retardált faszok mellé mindig hozzácsapódik valahonnan egy golyó is, múltkor egy Wellington -al kezdett el üldözni egy csávó miközben én egy vadásszal fordulóztam. Az ilyenek basznak szét idegileg. Frusztráltság ON !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#36286 kilőtt a csapattársam, mert lelőttem valakit, akit ő nem bírt.. természetesen orosz csávó..
StrikeFor szavaival élve: GRATU!! :D :D
StrikeFor #36285 GRATU!!