War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre meglett az La-9-es.Eszméletlen jó gép.Azok a 23-asok?!!Állat.És még teljesen stock.Az egyik legjobb gép.

ez is megvan..

I Airman...

a.carkey
Én nem tudom mi volt ma, de a ruszkikkal 7 az USAval 6 vereség kellett egy győzelemhez. De legalább már csak 3-3 modul van hátra az F2ből és a bisből. 😄

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Made in Soviet Union. 😄

A medve nem játék.

értem, kösz, akkor regelek uj névvel.. Alexx leszek..

I Airman...

Rev Hard
Nem lehetséges. Én se véletlenül regisztráltam új nicket, amit az egyik kolléga úgy értelmezett hogy ki lettem tiltva.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Rev Hard
Ha kigyullad a Yak-9T vagy a 9K akkor az előbb utóbb kialszik, ha máshogy nem akkor pár motorleállítás után. Amit te csináltál az jó ötlet, de nem egy fordulóvadásszal. Ha hagyod hogy lelőjenek, akkor le is fognak lőni. <#smile>
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.04. 10:09:45

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

off:
itt a fórumon lehetséges a névváltoztatás, és ha igen, akkor hogyan? 😞

I Airman...

Én rb-zni szoktam, de gondolom az ottani taktika beválik arcade-ban is. A legjobb taktika a nagy kaliber sok golyóval, pl 20mm-el le lehet már szedni őket de 1db 30-as nem árt ha van, én b-17 ellen azt szoktam csinálni, hogy 400-as tempóval olyan 1500m-el fölé emelkedek és merőlegesen zuhanok rá, legjobb célpont a szárnyak vagy a motorok.

RAZOR27
még mindig nem jöttem rá hogy lehet repcsit vinni a tank csatába...

Egyébként van valami tipp a böszme bombázók leszedésére? Mármint persze, nemárt onnan közelíteni ahol esetleg nincs lövésze, csak úgy átlagban számít ellenük a lőszer vagy valami amivel könnyebb őket leszedni? többnyire air-target et használok, de néha undorítóan sokat kell belepumpálni mire egyáltalán meglátszik rajta hogy nyüstölöm. Mellesleg árkádról van szó, pinám van az RB-hez 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Na jólvan, ez most ragequit volt. Typhoonba ülök, látom, hogy tőlem 4km-re head on-ba kigyújtanak egy YAK9-Kt. Látom, hogy azért még engem meg akar lövöldözni egyenesen felém jön. Kitérek, elkezdek emelkedni szépen kellemesen ~20-30 fokban, látom, hogy a YAK utánam fordul és látom, hogy még mindig ég és szakadnak le róla a darabok sorban. De az isten faszának nem akar meghalni, vagy elveszteni az irányítást, csak emeli rám az orrát nyugodtan, és persze, hogy utánam fosott még 20 skulót és el is makkolt. Hihetetlen.
Meg győztél... meló után kipróbálom 😄
realisticba a levegőbe dobja, ő rendelkezik a legnagyobb fegyverzettel a propelleres gépek közül (2x30, 2x20, 2x13, ami által 25mp alatt fordul meg), viszonylag gyors, ki tudja lőni a tankokat is, rengeteg bomba megy ár, és nagyon jó a br -je.. az egyik kedvencem.. 😄
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.10.03. 20:25:04

I Airman...

Hamár Fókákra terelődött a téma... F8-ról mi a véleményetek? Érdekesnek tűnik így ránézésre 😄
Utoljára szerkesztette: Vincenzo91, 2014.10.03. 19:59:19
Én meg a D13-at kedvelem. Egyrészt mert a többi stock, másrészt, mert a 3x20mm tökéletes vadászok ellen.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.03. 18:48:25
Páncélozott gépek ellen ha nem sikerül a szárnyat pont jó helyen eltalálni nagyon kevés a 20 millis.B-17 és társai ellen nem is szabad 30 millis nélkül rámenni.Nem csináltam tesztet,de fogok,mert semmiben nem tűnik gyorsabbnak.Emelkedése is kérdőjeles.Mint ahogy a fordulása.Ezért.

+vadász ellen elég ha egy 30-as betalál...
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.03. 18:20:49

miért is??

I Airman...

Voltak páran akik hasonlítgatták a d-9-et a d-12-höz.Szerintem meg a közelébe sem ér a 9-es FW a 12-hez.

Ki mondta hogy nem az? 😊 Rossz Br-en van.Nagyon.

Eagle16
Azért ez a Sea Meteor tényleg OP 😄 Teljesen stock és az előbb mentem vele 5 killes csatát RB-ben...hát ööö, szerintem ennek olyan 7.7-nél lenne a helye.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez is inkább arkadnak szól ( mint minden álltalában)
3 nap alatt 120 (R😎 lelőtt gép? 😊 Ez nekem egy kicsit sok lesz. 😊 Kb meccsenként 2-t lövök le. 😊

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/179971-special-first-flight-of-d520/#entry3434351

Ingyé prém gép
Én most az amcsi-japán RB eventet csapatom. Zeroval. Döbbenet, hogy az 5.3-as BR-ü T4-es zero teljesen vállalható ellenfele a T2-es P38, a maga 3.7-es BR-jével. Szánalom ez a battle rating rendszer.

Nyúzom is keményen a prem zerot, se p51, se bearcat.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.02. 21:13:12
életem legjobb csatája, azt hiszem mindent elmond a csatáról az egyik csapattag chat beírása: how can be?
és mindezt úgy, hogy a szakasztársam bent hagyta az i-185(m71) vadászt, ami 5.3 -as, és la-9 meg tempestek között egy 4.0 -ás p63 -al.. büszke vagyok magamra! 😄 ez kellett már.. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...

nem is tudtam volna mit csinálni veled d9 -el.. 😄 egy picivel vagyok csak gyorsabb ennyi az előnyöm.. a társam kilőtted.. 😄

I Airman...

Lehet.Vihetsz gépet és tankot is ugyan abba a csatába.

Nem kell az rá, az csak a későbbi modelleken volt. Elvileg egy korai változat kerülhet a játékba. Lényegében egy kicsit lassabb, nehezebb, talán jobban forduló? Sabre 4x20mm-el. Ennyi. Teljesítményben és időben is tökéletesen illik.
RAZOR27
lehet már tankos repcsis módba menni? most azért nem töltöm le h megnézzem 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Eagle16
Igen, az ott én voltam 😄

Most lett elit az F8-F1B, azért vettem elő, hogy megcsináljam az utolsó modult rajta. Brutális gépezet lett, ha nem melegedne WEP-el mint az őrült, akkor nem lenne hibája.

http://en.wikipedia.org/wiki/AIM-9_Sidewinder

mehet rá a Sidewinder 😛
hoppácska! 😄 Alexx voltam.. 😊

I Airman...

Én az F9F-re mentem. Nem bántam meg. Határozottan nem top jet, de fel lehet velük venni a versenyt. A 2. legeredményesebb gépem, és ezen én lepődtem meg a legjobban. Ha egyszer végre bekerül a sokat emlegetett cougar a sor végére, akkor lesz teljes az öröm. 😊
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.01. 21:01:26
Eagle16
Az MM teljesen meghalt, 7-8 perc alatt sem rak be sehova...RB. 20 perce várok.

inkább túl jók voltak azok a légcsavaros pilóták..

I Airman...

Eagle16
Fel nem tudom fogni hogy hogy tudnak ezek a nyomorékok veszíteni német légcsavarosok ellen olyan csapatban ahol kb. csak jet van...ehhez azért tehetség kell.

Eagle16
A P-80A gyenge kissé, nem sok tolóerőt ad a hajtóműve. Szóval lassan gyorsul fel, de amúgy 850-900-at tudja tartani egyenesben.

Az F9F sajnos top jetek ellen megy...annyira meg sajnos nem jó.

mabbak
P80 vagy F9F érdemesebb a fejlesztésre első amerikai jetnek?
ma én 3 kört mentem d9 -el, 7 repülő.. 1 kör a5/u2 -vel 1 repülő.. sokmindentől függ, milyen passzban van az ember, melyik pálya stb.. és a csapat legfőképpen!!! most fél óráig üldözött egy f4u (a5/u2 -vel voltam), mire letudták lőni, bal szárny fekete, törzs piros, motor pink.. egy wellingtont bedaráltam azt ennyi is volt.. D9 D9 D9 !!!

I Airman...

"To honor the Hungarian Air Force and Hungarian pilots, we present the Hungarian Air Force roundel, which will be added to War Thunder:"

Szóval majd...
milyen cheatet használnak emberek,hogy amikor targeteled arcadeban akkor a gépük össze vissza rázkódik,dobálódik és szinte lehetetlen eltalálni.....gondoltam,hogy biztos rázzák az egeret ,de ha én elkezdem rázni az egeret csak szépen lágyan úszik tovább a gépem......de ezek mintha egy hurkapálca végére erősített zászló úgy rázkódnak össze vissza mi ez????
én sem találtam.
Tök gáz, d9-el, g-6-al nem tudok vagy alig tudok leszedni egy mustangot, g-6-al újabban addig taktikázok mire senki sem marad nekem, sok köröm volt hogy egy golyót sem lőttem. Így alakult ez ma is, első 3 köröm g-6-al 1 kill, a többiben még csak találat sem, erre kicsit mérges lettem és bementem 1 kört az egyik kedvencemmel a sima a-5-el, végeredmény 1 f82 és 2 mustang. Nem értem miért nem megy magasabb tierben.

no luck
Pluskast
Ezt olvastátok? Ha valaki esetleg megtalálja a cuostomiation menüben az szóljon mert én nem találom 😞

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

WinT
Nohát pont az angolokkal toltam tegnap köztük a Vb-vel is (IX még nincs) és olyan érzésem volt mintha a britt 20-asokat hatástalanították volna. Pár hete pl. még azonnal szétszakadt aki a Typhoon-om célkeresztjébe került, tegnap meg mintha direkt kikerülték volna a töltények a célpontot. Fene se érti ezt.
Spitfire F. mk IX-el meglehet enni őket oda-vissza... 😄 de az mk Vb-vel is csak annak könnyebben törik a szárnya. Az ilyen hülye oroszok miatt húztam fel az angolokat. Ha belemennek a fordulózásba... márpedig belemennek, mert bíznak azokban az op tákolmányokban, akkormár nyertél. 😉
Az igazi esszencia, mikor Yak-3sokkal vegyítik.
WinT
Yak-9... telibevert Yak-9 mindenhol, akárhova megyek, akármivel... és lefordul, legyorsul, lealáz, széttép akármit csinálok. Én meg csak símogatok mindenkit akárkire lövök. Ezeknek kellene egy külön játékmódot indítani aztán ott maszturbálhatnának magukban egész nap.<#falbav>
AnuluWork
" De a leghatékonyabb gép a németeknél az fw 190 a5/u2.. ami előtted van, annak vége is van egyben.."

Nem igaz! Saját tierjében a Hs-129B2 szemből bármikor kivégzi anélkül, hogy eltalálnád. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.09.29. 21:21:35

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB