-
Rev Hard #36006 Nyilván nem azért mert a lassan két évem alatt elfelejtettem lőni a 37 -essel, hanem sokszor meg tudja könnyíti a dolgod. Ha ráérzel a rakéták kezelésére akkor ha a cannon a bal kezed a rakéta lesz a jobb, ugyanis a rakétával akár lehetetlen helyzetekből is lehet kill -t csinálni. Lehetetlen helyzet pl amikor valamilyen okból nincs időd célozni és lőni, ám a rakétával egy kapáslövéssel reflexből elintézed a dolgot. Illetve az egyik videómon van egy kill -em kb 1400m -ről, a 37 -essel ilyen távból felejtős lőni, a rakétának pedig csak egy jó rátartás kell és az betalál. Ezenkívül is még sok más esetben hasznos tud lenni, nem véletlenül használom. Persze a hasznosság azt jelenti hogy nem lősz el mindent egy enemy -re amit ráadásul el sem találsz, hanem akár 1-2 rakétával már érzésből likvidálni tudod az ellenfeled. Ha a rakétát fő opciónak akarja valaki használni akkor ez fontos, ha csak arra koncentrál valaki hogy a rakétával kill -t csináljon akkor azt előbb utóbb lelövik. Az elején velem is előfordult hogy pl nagyon le akartam rakétázni egy bombázót, nem találtam el de addig erőlködtem amíg a lövészei le nem szedtek.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.21. 23:24:48