War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Hit calculation for aviation from the course heading armament of all calibres has been improved;"
Peeeersze.
Utoljára szerkesztette: Vincenzo91, 2014.09.04. 19:19:52
Ezt nem én csináltam. Az 0.50-es kalibert még nem mertem tesztelni.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.09.04. 18:48:12
ez p63 -al volt.. 6 kill is lehetett volna ha nem lopkodnak..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...
I Airman...
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.04. 14:39:22
A medve nem játék.
Mostanság P-51-gyel repkedek, csak az a gond hogy elég gyakran leszakad a szárnyam. Az előtte repült összes gépemhez képest ez nagyon érzékeny. Néha hiába próbálom óvatosan húzni neki, szétszakad a francba. Ez is elég kellemetlen, realistic módban jó lenne ha az instructor valamelyest erre is odafigyelne mert nincs semmi figyelmeztetés. Mármint oké hogy ha egy pillanatnál tovább van nagyobb terhelés akkor kiírja, de itt csak megmozdítom egy picit az egeret és már nincs is meg a szárnyam. Szimulátorban legalább "érezni" a határokat de itt egyáltalán nem...
A medve nem játék.
De megnyugtattál ... 😄
Szerintem eltolták a maintenance-(o)t.
A medve nem játék.
Vajakos kösz.
Utoljára szerkesztette: gazsoksg, 2014.09.04. 12:40:20
Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).
Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).
Van event ahol adott csatának megfelelő gépek vihetôek csak stb.De szedd le és meglátod.
.stb Videókat találsz róla pl:
De úgy látom a wings of prey-nek a folytatása lehet.Az nagy kedvencem volt.
Kérdésem ha letöltöm tényleg ingyenesen lehet játszani mindenel?vagy hogy mükődik?
És single player (offline) küldik is vannak?mert engem inkább az érdekelne.
Amiket a videókon láttok az valami online arcade lövoldének tünik😞 külső nézet ,célzó gömb stb..
Vélemény?
Én azért reménykedem benne, hogy mikorra vége a vizsgaidőszaknak, akkorra valamelyest majd javul a WT.
Komolytalan ez a játék ...
A medve nem játék.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.09.02. 08:59:00
Lehet tudni hogy a Német ágra bekerül e valaha E-4 ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Itt van frissítgetve hogy mi lehet a köv. patchban. Mi az ami megerősítet stb.Első oldal frissítve folyamatosan.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/137615-patch-143-speculation-wishlisting/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szedte vedte teremtette!
Erre csak ennyit tudsz reagálni... nc.
Az amúgy különösen szerencsétlen amcsi gépekkel( hiába vagyok szinte mindig a top 3-ban,a kobrákkal,úgy 40% a winem velük) végre sikerült egy jó duplázó kört menni.El is mentettem a csatajelentést a 10 kill miatt,aztán ahogy visszatett a garázsba,nem volt jelentés,csak az előző vereségről és így a dupla sem lett meg. 😞 Járt már így valaki?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Az "amerikaiak jóval erősebb és fejeltebb megoldásai" mind a brit példányok másolatai és annak egyenesági leszármazottai, csak éppen mögéjük rakták azt a hatalmas ipari és mérnöki kapacitást ami nekik volt. Tipikus példa, hogy a de Havilland Vampire első felszállását el kellett halasztani, mert az egyetlen működő hajtóműre az amerikaiaknak volt szükségük, mivel a saját példányuk megsemmisült az XP-80 prototípusában.
Mondjuk az 24 kN az '48-ban volt a P-80C-nél. 1945-ben 1x kN-nál jártak, ahogy a németek és az angolok is. Érdemes azt is észben tartani, hogy míg az amerikai és angol hajtóművel radiál kompresszorosak voltak, addig a németekéi (Jumo, BMW és néhány Heinkel) axiál kompresszorosak. A merev szárnyú repülőgépekbe épített mai modern sugárhajtóművek szinte kivétel nélkül axiál kompresszoros konstrukciók.
A szárnyprofilos megjegyzésed szintén egy nettó hülyeség. Az F-86 például a P-51-hez kifejlesztett lamináris áramlású szárnyprofilt használta. Amire te gondolsz az a nyilazott szárny, de a szárnyprofil az egy másik fogalom.
A mi lett volna ha kérdésbe meg még belemenni is kár. Még olyan szinten is, hogy szerintem...