• Rev Hard
    Ez azért van mert az un. match maker nem random rakja az embereket csatába, hanem a statjuk alapján valamilyen szinten válogatja őket. Amennyire én észrevettem az egyik csapatban mindig többségben vannak a noob -ok, a másikban pedig akik valamennyire tudják hogy mi a dolguk, aminek pedig az az eredménye hogy az egyik team mindig durván elveri a másikat. Ritkán van az hogy valamennyire kiegyenlítettek az erőviszonyok, illetve ha a szar team -ben van egy-egy pro player vagy squad akkor ők tudnak kompenzálni RB -ben illetve SB -ben.

Tehát nagyban függ a statodtól hogy hova rak téged a játék, én például az előző két napban folyamatosan nyertem AB -ban, ma meg alig, bár a vereség sorozat nálam nagyon rövid szokott lenni. RB -ben meg majdnem 80% -os win ratio -m van, sokszor kerülök jó team -be de egyedül is leverem akár a fél enemy team -et ha nem baszom el a forgatókönyvet.

Persze ezzel sokan nem értenek egyet, a Gaijin se ismeri el, ám én se most jöttem le a falvédőről így nem kis rálátásom van. Olyan random nincs hogy egy ideig folyamatosan nyersz utána meg csak veszítesz.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.14. 20:41:29