• Serinahun
    Maradok a japánoknál. Néha egy kis orosz, mert unokaöcsém nem szeret repkedni, viszont együtt csak RB-ben mehetünk. Ő lent "driftezik", én meg felülről bambulok. :)
    RB-ben még bombázóval nem mennék, mert 1-2 800kg-s bombát tudnak vinni a rank1-2-sek, ezért ezekkel inkább AC-ben nyomulok. Persze valamikor ezt is el kell majd kezdenem. A 6 slot csak azért van, hogy minden ágnak legyen 1 külön. Úgy gondolom így garantált, hogy a megfelelő legénység lesz a megfelelő repülőgép típushoz. Mondjuk elegendő játékkal mind ki lesz képezve. Így meg nem keverem össze, hogy na ezen már ki van fejlesztve ez meg ez. Most még annyira úgy se érdekes a legénység a kevés xp miatt.
    Szóval AC-ben csak bombázgatok, mert farmolni szerintem elég jól lehet a H6K4-l (az a 2x800-s bomba brutális, 1 bázis minusz). RB-ben a Zero ágat próbálom. Ha viszont meghozzák végre a joystickot biztos megyek SB tesztre, ahogy írtátok. Vagy esetleg nem jobb lenne SB módban csinálnom a single missions pályákat joy-l? Tudom nem olyan mint ha emberek ellen mennék de gyakorlás szempontjából megteszi nem?