War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

achievementeknel a misc vagy a special kategoria(most nem tudom megnezni) alatt vannak

Gottfried
Ember,tudom miről beszélek. 😊 Ha csak egy ezres,annál siralmasabb hogy ennyit kellene érte játszani. Azt is tudom hogy magáért a játékért játszunk,nem kényszer.Annyira nem is visel meg a dolog mert ha kellene valamelyik gép,már rég megvettem volna.Még véletlenül sem az anyagi oldala zavar.

Az zavar hogy valamit reklámoznak,beharangoznak hogy milyen fasza lesz,aztán egy semmirevaló szart adnak.Teljesen mindegy hogy ez egy játék vagy bármilyen más termék.Ha egy ehhez hasonló marketinggel találkozol az élet bármely területén,lehet hogy utána messze el fogod kerülni azt a terméket,sőt talán annak a cégnek minden termékét.Még egyszer hangsúlyozom hogy nem az az ezres zavar hanem ez a hihetetlenül dilettáns módon megszervezett event.
Ostobán csinálták és ahogy olvasom,a jogos észrevételekre még ostobábban,arrogánsan reagáltak.Szerencséjük van hogy a repülősnek egyelőre nem nagyon van alternatívája mert ha lenne,pár ilyen húzás után bezárhatnák a boltot mert az ilyen hozzáállást egyetlen "vásárló" sem tűri el ha van hasonló "terméket" forgalmazó másik cég is.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Van aki mousejoy-t hasznal es jol megy neki, de az vagy szuletett tehetseg vagy annyi gyakorlast tett bele, hogy szerintem egyszerubb venni egy joy-t.
a.carkey
A MM érdekes dolog. Az bizti, hogy most a 25 win miatt arcadeban érdekes meccsek vannak, és nagyon oda kell figyelni mit viszel be. Főleg BRben. Én csak dupla vagy annál nagyobbnál figyelek kiemelten oda, a többinél kb. leszarom mit hoz a MM. Ilyenkor ált. nyerünk, és amikor hűdenagyon nálunk az előny, na akkor veszítünk. Egyébként ha az elején 100%os szituból nem találom el az ellent, és nem döglik meg, akkor húzok egy vonalat, hogy ha itt megdöglünk SE nyerünk. Sokszor volt hasonló feelingem a WoTban is anno, szerintem itt is van hasonló, minden esetre az esetek 90%ában bejön. 😊

A medve nem játék.

ha sb-n akarsz repülni akkor nem érdemes, hanem muszáj

Sherman0070
Szerintetek érdemes botkormányt venni hogy játsszak simulator battlesban?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Coral Springs
Érdekes kettős mércét alkalmazol te. Az egyiknek megsimogatod a buksiját, ügyes vagy fiam nyertél, a másikat meg konkrétan leidiótázod mert ő meg nem nyer. Közbe te is nagyon jól tudod hogyan működik a matchmaker a játékban, itt nem arról van szó hogy az egyik kevesebb gépet lőtt mint a másik mert akkor még egyet is értenék. És ezért nevetséges ez az event és a Gaijin álláspontja is, mert van aki ugyanúgy ott fog ülni napokat és nem nyer semmit, más meg letol 25/25 csatát pár óra alatt és megvan a prémium gépe. Érted már ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Én azt mondom, hogy bár semmi szükségem rá, játszom, oszt vagy összejön, vagy nem. Kb. leszarom. Megszerváltam az összes gépet, a jeteken kívül USA és JPN full elite, a többin meg dolgozom. Ha adnak prémet, köszi, ha prém helyett goldot, köszi, ha nem, köszi. Mindeközben játszom a saját játékom, történik ez+az, és rohadtul nem érdekel, még a usák jetek délutáni vereségeit - délelőtt állatkertben voltam a kiscsávókkal kengurut simogatni, így a legjobb játékórák kimaradtak - is elfogadom, mert az lutri, bárhogy is játszol.

A medve nem játék.

Coral Springs
Egyértelműen hülyeség ez a event, és én ezt úgy írom hogy általában nyerni szoktam. Vannak praktikák amivel lehet egyénileg befolyásolni az Arcade csaták végkimenetelét, de azok vagy bejönnek vagy nem, leginkább ha válladra veszed az egész team -et de ahhoz jól kell játszani. A legjobb ötletnek viszont azt tartom hogy Realistic -ben kell menni, ott jobban lehet egyénileg dominálni. Persze ha szar a team ott is megbaszhatod magad, ahhoz hogy
a végén egyedül leverjél egy kisebb túlerőt megint csak jól kell játszani. Szerintem aki nagyon nem tud nyerni az inkább hagyja a faszba az egészet, az
a 2000 Ft ennyit nem ér. <#hehe> Én anno a két orosz prémium Cobra -ért összesen nem szoptam ennyit.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Torzonborz
Ezrest inkább eliszom

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Egy ezresről beszélünk, ember 😊

A konteó blogon vannak még ilyen cikkek, ajánlom 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy is konteó nap van

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

<#eljen>

Erről beszélek.

a.carkey
"Fat Pizza! Nagyok és sajtosak vagyunk."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Gottfried
Aha,meg lehet csinálni.Tegnap óta szinte nem tudok nyerni,bármivel megyek is.Tegnap egy óra alatt egy win volt.A mai itt van:

Hiába véded őket,kurvára nincs igazad.Ez egy faszának baharangozott event volt aztán a pofánkba vágták ezt a szart.A 125 szinte lehetetlen,max.napi 6-7 óra játékkal 6 napig.(egy 2000 forintos gépért) Ez kb. arra volt jó amilyen reakciókat kaptak érte.Ha ez volt a cél akkor ügyesen csinálták.Ha ez volt a cél akkor marketingből egy kurva nagy 1-es.(de inkább 0) Ha nem látták hogy ez lesz a reakció akkor meg kurvára nem értenek ahhoz amit csinálnak.Akkor szintén 0.
A 25-öt meg lehet csinálni,aztán vagy kapsz valamit,vagy nem.....

Persze,nem kötelező játszani de ha egy ilyen eventtel játékosokat akarnak fogni,vagy a régieket megtartani,akkor csinálják meg normálisan! Ha ilyen hülyék hozzá akkor pont az ellenkezőjét lrik el vele mint ami a cél volt.
Hogy ezt hogy lehet védeni..........hmmmm......
Szerintem egy kocsmai beszélgetésen,négyszemközt te sem tennéd. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

<#nyes>

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja, persze 😊)

Szerinted foglalkoznak azzal, hogy ide miket írok? 😊
Ugyanez a hivatalos és a személyes véleményem is. Az a hiszti ami megy..

De persze nyugodtan kikiálthattok bűnbaknak, ha attól nektek jobb lesz 😊

a.carkey
Ezt hol lehet látni???

A medve nem játék.

Torzonborz
Megérteni meg lehet de egy community manager akkor sem engedheti ezt meg magának. Legalább is jobb helyeken nem .
Ha tőle ezt látod akkor mégis mit várj a játéktól , a fejlesztőktől ezután ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Neked se lehet egyszerű😄

Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).

f24sg
...most esik le, hogy fórum moderátor vagy az offÍciÁl fórumon, tehát "lojálisnak" kell lenned, és itt is őket képviseled omg...<#zavart2>

Azért írták, hogy Árkádban lehetőleg egy Rank-ban levő gépekkel menjetek.

Jó fiúk amúgy, végül is nyomhattak volna tényleg valami gyökérséget is.
25 győzelmet egy hét alatt meg nem nagy was-ist-das behozni, főleg h a hétvége is ott lesz.
Az, hogy a userek nagyrésze annak se örülne ha egy Audi A8-at kapna (mert miaz hogy nem a legfrissebb Dragstar-t, má', rohadt kapzsi banda), meg nem a fejlesztők hibája.
Csak sajnálni tudom az ilyen embereket, nekik nem a játékkal, hanem az élettel van valami baja, és itt vezeti le a frusztráltságát...

Azert legalabb azt ertelmesen megcsinalhattak volna, ha a gepeid nem ua. tierbol valok, akkor is konzekvensen szamolna az eventhez a gyozelmeket. Nalam van 3 tier 4-es es 2 tier 3-as. Mentem 3 kort, ebbol 2 win, az egyiket tier 3-as, a masikat tier 4-es achievementhez rendelte.

erasmus4
Inkább az a baj, hogyha csinálnak egy eventet, és igazi jófiú szerepében tetszelegnek hogy milyen fasza dolgokat lehet kiszedni, persze feltételek később, aztán meg olyan feltételeket szabnak ami szinte teljesíthetetlen...

a friss fórum csodái egyelőre 😊
f24sg
bocsánat, most látom, rossz címre ment a hsz, ezt Glo #34965-ére írtam... (de miért van ugyanaz a sorszáma a 2 hsz-nek??)
f24sg
Scarper reakciója (is, ha már a beírókat minősítjük) kb. egy 14 évesével van egy szinten. Csakúgy az is, hogy bezárunk/törlünk minden topikot/hsz-t, ami nem tetszik a pórnéptől.
Ha az egész cég hozzáállásából nem üvölt, hogy lenézi és megveti a játékosait, akkor nincs mi egyebet mondani.

Másik, de jó: 25 győzelemmel kapHATunk prém gépet... Végülis, heti 200 Forintért van esélyem az akár többmilliárdos lottóra is, nem? Miért nem inkább azt csinálom?
Nem az idegesít, hogy nem lesz ingyen 1000 gold-os repülőm, hanem az, hogy az utóbbi időben csak a szart nyomják a játékba, és Te, a játékos vagy a hülye, aki be mer szólni/írni. És hogy nem volt egy épkézláb eventjük kb. fél éve? nem is tudom... (ami volt az ugye mind ddos attakos volt, szegény ők!)

Elvi szinten undorító amit csinálnak, ami miatt lassan már csak a fórumot olvasom én is.
<#eljen>

Én megértem Scarper reakcióját. A játékos társadalom eléggé el van kényeztetve. Kaptok egy Eventet, aminél 1 hét alatt 25 győzelemmel (napi 3,5) kaphattok egy prém gépet. Erre mindenki nekiáll számolgatni meg stb, hogy milyen kibaszás(!) ez a játékosokkal. Mintha fegyverrel kényszerítenének mindenkit h megszerezze.

Akinek nem tetszik ne játssza meg. 1150 GE egy-egy gép, az kb 2500 Ft. 3 óra melóból megvan átlagosan (nyugaton nyilván kevesebb).
Ezért ölik egymást? Komolyan..

Nem vált be...és ki ne posztold wt fórumra mert ezért fognak sírni...és persze berakják csak ott tökêletesen műkődik majd :-)
JethroHUN
Szerintem ez a La-138, a szárnyán az pedig tolósugár hajtómű(ramjet). Mi más lenne mint orosz... én elég szkeptikus vagyok, hogy az nem tépte szét a gépet, de hát ruszki varázs sztálinium.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

La9 rd. rakétahajtómű a szárny alatt
nemtudjátok ez milyen variáció volt a la-9 -ből? rakétahajtás? vagy mi?

I Airman...

Csapatfüggő, szerencséd volt. Nekem korábban már volt zsinórban 10 defeat-es sorozatom is.

a.carkey
Tegnap este a bejelentéstől számítva zsinórban 10 volt meg a németekkel. Annyira nem reménytelen. T4ben nyomtam.

A medve nem játék.

a.carkey
Victory. Elírtam, de a lényeg marad. A tanknál kill volt, de végig győzelemben számoltam. 😊

A medve nem játék.

Köszi szépen a választ. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Cobra.
Elég sokféle lőszertípus van. Tracer nem mindig jó, de az Omni-purpose általában jó választás. AP-I, HEI, APHE, IAI illetve ezek nyomkövetős (-T a végén) golyótípusok érnek valamit. Viszont nem mindegyik golyótípus hatásos minden gépre. Pl kisebb tierű gépek, amik még nem fémből vannak, azok nagyon nem szeretik az incendiary lövedékeket, de pl egy T3 bombázót lőhetsz a csata végéig FI vagy IAI lőszerrel, nem fogja meghatni. Puha földi célok ellen legjobb a HE vagy FI golyó, de pl az AP kevésbé sebzi őket. Illetve jónéhány repülőnél a sima AP lőszer csak lyukat üt, de komoly sérülést nem okoz, ha nem a motort találod el.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Torzonborz
Milyen killről beszélsz ? Victory az. Az meg sokszor nem tőled függ még ha megszakadsz akkor sem. Ha kill lenne nem lenne gond.
Mondjuk engem szerencsére ez már baromira hidegen hagy...igazából lassan már az egész játék , annyira elcseszték.

Még a lőszerekről kérdeznék ezt-azt, mert azokhoz sem értek annyira. Jelenleg a gépfegyvereknél Tracer-re van állítva, mert a wiki szerint ez való a kezdőknek, látom hogy hova lövök, viszont a sebzése nem túl nagy. Cannon-nál pedig Air targets-re van állítva, ez szerintem értelemszerű. De a kérdésem az lenne, hogy melyek azok a lőszerek amelyek a legjobban sebzik a repülőket?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Pontosan azért látják kibaszásnak, mert ugyanígy átgondolják. Tele van feltételes móddal az egész, pedig már ahhoz is vért kell sokszor hugyozni, hogy 25 win meglegyen. A tankoknál legalább meg lehetett csinálni, hogy mind2 prém meglegyen, itt meg szinte egyet is esélytelen, nem hogy mind az ötöt.

értem, köszöntem 😊

I Airman...

a.carkey
A szétosztandó prémek amúgy 1000 és 1350 GE között vannak, tehát akár 25 győzelemért tiéd lehet egy prém vagy 1350 GE.

A medve nem játék.

a.carkey
Érdekes ez a dolog, mert annyira nem kibaszás, csak sokan nem gondolják át az egészet. Ugyanis:

125 killre:

USA: Zero
GBR: Bumi
USSR: I-16
GER: Welly
JPN: Me109E3

mindenképpen kapsz, vagy ha megvan, akkor az árát GEben.

25 killenként tiertől függően manit kapsz ÉS egy Hunting Frenzyt, hogy tombolán ESETLEG bekerülhetsz azok közé, akik között szétosztHAT a rendszer 1-1 prém gépet ameddig a készlet tart (5000 darab) talán az összes gép közül, ami bármi lehet. Ha már megvan, akkor GEben kapod meg az árát, ami már tk. valahogy megérHETI, különösen ha 25 vic után összejön a prém gép vagy a GE.

Majd aug 11-17 között jön UE, csak akkor azon ritkább gépekre, melyek tényleg érnek valamit, de akkor gondolom a mostani target prémek lesznek a bónusz mondjuk 250000 győzelem után és gondolom hülye tankos ökörködéssel egybekötve (😄).

A medve nem játék.

a.carkey
Ki ez az 53 éves idióta? Ő a góré?

A medve nem játék.

akkor most a németekkel t2 -ben nyerek 25x akkor mit kapok? ha t3 -ban és t4 -ben is akkor meg mit? ha meg 125x nyerek akor tuti a la 5fn? vagy a szovjetnél az z16 vagy a kobra? vagy most mivan??? konkrétan, értelmesen letudná valaki írni a feltételeket? megköszönném..

I Airman...

f24sg
A nyilvánvaló közfelháborodás hatására a sértődött Scarper reakciója

(ami kb.: "erre jövök vissza 2 hét szabiról, ti hálátlan kis gecik, legközelebb ennyit se kaptok, bezárom ezt")

Ez egy idióta barom, az egész kócerájjal együtt...
a.carkey
Kapsz EGY gépet a fel nem soroltak közül. Ha megvan, akkor a goldot. Én így értelmeztem.

Amúgy ez mennyire igaz:

"Yup, it's easier just to go work for an hour, take the money and buy the plane." 😄

Szerk.: Na meg az a legjobb, hogy ugye arcadeban nyomd az idő miatt. Mi számít pl. T4nek? 😄 Ha T4es géppel érsz el pontot, vagy ha van nálad T4es gép? 😄

A medve nem játék.

ha tutira akarsz menni akkor annyi 😊
vagy 25 győzelmenként kapsz egy jegyet az 5000-res tombolához hátha kihúznak és megkapod a gépet 😄
f24sg
Én is a Bumit akartam...
125 viktori? Nem kill, hanem győztes csata, télleg? 125*(legalább)10 perc = 20 órányi folyamatos játék agyrohasztó árkádban, ha minden jól megy elsőre. De sokkal inkább 40-60 óra az. Egy hét alatt... EZ kőkemény munkahét.

Megyek, megnézem, a hivatalos fórumon dobálják-e a sarat..<#gonosz1>

szerk: Már az első hsz-ben ugyanez ↑ van... 😄