• JethroHUN
    Én aztán biztos nem... csak az a baj, hogy mások igen (olyan 10%-a a játékos állománynak) és nem csak gondolják, mert azok is. Tegnap és ma is repülőztem kb 12 RB meccset(a két nap alatt együttvéve)... értelme nem sok volt. 2-3 repülőt lőttem lesz ÖSSZESEN. Természetesen tele volt 2-4 fős csoportokban játszó "overskilled" , lv50+ klántagokkal a játék... A meccsek 2 féle módon végződtek számomra, ugorhattam ki a gépből mert 10 perc után sokszoros túlerővel szemben találtam magam, vagy kb ugyan ennyi idő után nem maradt ellenfél és örülhettem a 0 x 2 győztes csatámnak. Jah és az a pár kill is úgy jött össze, hogy kamikaze módjára azonnal szembe repültem az ellenséges csapattal és letunkoltam az első szembejövőt. Ha pedig kivárok, emelkedek stb. akkor csak több időm megy el egy esetleges 0 rp-s csatára, mert hiába üldözők valakit, jön a hyper pro és kiszedi, akár rajtam keresztül lőve. (TURKs vagy mi, ALPHA és hasonló klánok...)

NEM mondom, hogy dicséretes az a megnyilvánulás, mert NEM az. De teljesen érthető...
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.09.06. 14:49:29