-
VaniliaThunder #35382 Első bekezdésem utolsó mondata tartozott ide, hogy azért nem, mert a történelmi hűség az hogy a németek elvesztették a háborút. Senki nem szórakozna jól ha állandóan veszítene és esélye sem lenne. Legyen kiegyensúlyozott a küzdelem. Az FW-nek nem rossz a fegyvere, csak annyira elé kell lőni hogy egyszerűen nem lehet már ráhúzni az ellenre. Persze szimulátorban sikerül, mert ott nincs instructor ami beszarik és picit meg lehet tépni a gépet.
Ez az 1 rácsapás nem tudom mennyire volt a németeknél jellemző, én szegény magyar pilótáknál olvastam ezt. Bár nekik aztán amilyen felszerelésük volt, csoda hogy nem repültek el inkább a világ végére...Megkapták a korszerűtlen, felesleges német gépeket, akkori bombázók ellen hatástalan fegyverzettel. Amúgy is 20 perc üzemanyaggal megyek hogy könnyű legyen a gép, annyi idő alatt úgyis leszednek.
És nem ragaszkodom feltétlen a történelmi hűséghez hozzá, csak akkor legalább választani lehessen és legyen rendes balansz. Ha mozgó japán hadihajókat kéne elsüllyeszteni akkor inkább valami torpedós gépet vinnék és nem B-25-t...A bearcat meg ne daráljon le Berlin felett.
Egyáltalán nem akarok vitatkozni (remélem nem úgy jött le :) ) , sajnos sok probléma egy darabig nem igen fog változni még a fejlesztők a tankokkal foglalkoznak inkább. Plusz ott van még a verseny a world of warships-szel szemben is.